Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

sms,Έναν νέο τρόπο γραφής SMS


Έναν νέο τρόπο γραφής SMS βρήκαν επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Duke έτσι ώστε να διευκολύνουν τους χρήστες να γράψουν σύντομα μηνύματα.

Το Phone Point Pen θα είναι ένα κινητό τηλέφωνο που θα προσομοιώνει τη γραφή σε χαρτί έτσι ώστε να συντάσσει ο χρήστης τα SMS.

Ο χρήστης θα "κάνει ότι γράφει" πάνω σε ένα χαρτί τις λέξεις που θέλει να γράψει στο SMS και το κινητό θα αντιλαμβάνεται από τις κινήσεις πιο γράμμα γράφει ο χρήστης κάθε φορά και θα το «περνάει» στο SMS.

Η «αερογραφή» θα είναι ιδανική για ανθρώπους που δεν θέλουν να μπλέξουν με τα μικρά πλήκτρα του κινητού, επιθυμούν ωστόσο να γράφουν SMS.

Η νέα μέθοδος γραφής, που βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη στο Πανεπιστήμιο Duke, θα αντιλαμβάνεται επίσης τα κόμματα και τις τελείες επιτρέποντας τη γρήγορη σύνταξη μηνυμάτων με ελάχιστον κόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-