Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Η νέα φωτογραφική μηχανή Exilim της Casio





Η νέα φωτογραφική μηχανή Exilim της Casio μπορεί να τραβήξει έως και 1.000 φωτογραφίες με μία και μόνο φόρτιση


H νέα Exilim Hi-Zoom EX-H10 της Casio έχει τη δυνατότητα λήψης μέχρι και 1.000 φωτογραφιών, πριν την επόμενη επαναφόρτισή της. Σύμφωνα με την εταιρεία, η διάρκεια της μπαταρίας είναι περίπου τρεις φορές μεγαλύτερη σε σχέση με άλλες μηχανές της ίδιας κλάσης.

Η Casio, έχει ενσωματώσει και μερικές ακόμα λειτουργίες στη νέα της Exilim. Πιο συγκεκριμένα, για κοντινές λήψεις μεγάλων κτηρίων ή τοπίων, η μηχανή είναι εξοπλισμένη με ευρυγώνιο φακό που ξεκινά από τα 24 mm αντί των συνηθισμένων που αρχίζουν από τα 28 mm.

Η ανάλυση της EX-H10 ανέρχεται στα 12Mpixels, ενώ στο πίσω μέρος βρίσκεται η οθόνη 3 ιντσών. Επίσης, έχει τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο υψηλής ευκρίνειας σε 1.280x720, σε Motion JPEG format και στα 24 frames ανά δευτερόλεπτο. Οι διαστάσεις τις είναι 102x62x24 χιλ. ενώ το βάρος της δεν ξεπερνά τα 164 γραμμάρια.

Η κυκλοφορία της θα ξεκινήσει στις 3 Ιουλίου στην Ιαπωνία ενώ η τιμή της θα κυμαίνεται γύρω στα 290 ευρώ (40.000 γιεν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-