Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Σεξ: οι στάσεις που λεπταίνουν

Μήπως τα περιττά σου κιλάκια γίνονται εμπόδιο για να ευχαριστηθείς το σεξ; Μήπως για να δοθείς στον καλό σου προχωράς σε πλήρη συσκότιση ολόκληρου του οικοδομικού τετραγώνου; Ξεπέρασε τα κόμπλεξ που έχεις και δες ποιές στάσεις πρέπει να προτιμάς για να φαίνεσαι όμορφη και σέξι.

1. Το αδύναμο σημείο: πρησμένη κοιλίτσα, πεσμένο στήθος

φωτό 1.Στάση έλα να παίξουμε
φωτό 1.Στάση έλα να παίξουμε

Προτεινόμενη στάση: ιεραποστολική

Φτάνει να σκεφτείς την εικόνα σου ενώ γέρνεις από πάνω του, με το πεσμένο στήθος να δείχνει ακόμα πιο πεσμένο και τα μάτια του να είναι καρφωμένα στην φουσκωμένη κοιλιά από τη στάση που έχει πάρει το κορμί σου. Ξέχνα αυτή τη στάση. Η ιεραποστολική παραμένει η πιο γυναικεία και αισθαντική στάση.

Γιατί: Δεν χρειάζεται για το πως φαίνεται το σώμα σου αφού το καλύπτει ο καλός σου. Άλλωστε, αφού βρίσκεσαι ανάσκελα, η κοιλιά σου θα δείχνει πιο επίπεδη από ποτέ. Έπειτα, το ιεραποστολικό σεξ του επιτρέπει να επικεντρωθεί στο πρόσωπό σου, παραβλέποντας όλες τις υπόλοιπες ατέλειες. Οι οργασμοί που θα ακολουθήσουν θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.


Η παραλλαγή: έλα να παίξουμε (βλ. φωτό 1.)

φωτό 1.Στάση έλα να παίξουμε

φωτό 1.Στάση έλα να παίξουμε

Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα και μαζεύεις τα πόδια φέρνοντας τα γόνατα στο ύψος του στήθους. Εκείνος γονατίζει μπροστά σου. Ενώ προχωρά στη διείσδυση βρίσκει αντίσταση στα πέλματα των ποδιών σου, ενώ τα χέρια σου είναι ελεύθερα για να αγγίζεις το κορμί σου από άκρη σε άκρη. Στη παραλλαγή αυτή καλύπτεις τόσο την κοιλιά όσο και το στήθος, ενώ εξαιτίας της πολύ βαθιάς διείσδυσης, είναι εύκολο για εκείνον να προσεγγίσει το σημείο G.

2. Το αδύναμο σημείο: χοντρά μπουτάκια , παχιές γάμπες.

Προτεινόμενη στάση: γυναίκα καουμπόισα.
Αν είσαι κι εσύ μία από τις χιλιάδες Ελληνίδες με την λεπτή μέση και τους όχι τόσο λεπτούς γλουτούς και τα ακόμα πιο ανεπτυγμένα μπουτάκια, η λύση βρίσκεται στη γυναίκα καουμπόισα.

Γιατί: τα πόδια σου δεν είναι ενωμένα αλλά μακρυά το ένα από το άλλο. Άλλωστε, όταν τον καβαλικεύεις πολύ δύσκολα θα καταλάβει πόσο παχιά είναι τα κάτω άκρα (πόδια και γάμπες) αφού θα είναι έξτρα απασχολημένος με τη γυμνή θέα του στήθους σου.

Η παραλλαγή: η σκανδιναβέζα (βλ. φωτό 2.)

φωτό 2. Στάση η σκανδιναβέζα

φωτό 2. Στάση η σκανδιναβέζα

Εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα και εσύ τον καβαλικεύεις ανάποδα, με το πρόσωπο στραμμένο αντίθετα από εκείνον. Εκείνος σε κρατάει από τη μέση και τους γλουτούς ενώ εσύ ανεβοκατεβαίνεις διαρκώς, ρυθμίζοντας το βάθος και το ρυθμό της διείσδυσης. Σε αυτή τη στάση του φέρνεις στο πιάτο τον πισινό σου που μπορεί να θαυμάζει ενώ εσύ χρησιμοποιείς τα ελεύθερα χέρια σου για να χαϊδεύεις ελαφρά και απαλά τους όρχεις του.

3. Το αδύναμο σημείο: πολύ μεγάλη περιφέρεια και γλουτοί

Προτεινόμενη στάση: όρθια και αντικριστά

Προφανώς, θα πρέπει να αποφύγεις όλες τις στάσεις που μπορούν να αναδείξουν το μεγαλείο και την ευρύτητα του πισινού σου. Απόφυγε οπωσδήποτε τα κουταλάκια (ειδικά αν το πέος του δεν φημίζεται για το μέγεθος που έχεις, δεν θα καταφέρει να φτάσει ποτέ στον κόλπο σου). Το ίδιο συμβαίνει και με όλες τις στάσεις που πρέπει να σκύψεις ή να βρίσκεται από πίσω σου (στα τέσσερα, ανάποδη καουμπόισα).

Γιατί: γιατί αποφεύγεις τις άδοξες συναντήσεις με τους όχι και τόσο καλοσχηματισμένους σου γλουτούς και εκείνος επικεντρώνεται στην οπτική επαφή και στην τριβή από την όρθια στάση.

Η παραλλαγή: στην κουζίνα ολοταχώς (βλ. φωτό 3.)

φωτό3. Στάση στην κουζίνα ολοταχώς
φωτό3. Στάση στην κουζίνα
ολοταχώς

Αν δεν διαθέτει πολύ δυνατά χέρια για να σε σηκώσει και να διεισδύσει μπορεί να σε καθίσει στην άκρη του νεροχύτη ή στην άκρη της τραπεζαρία. Εσύ γέρνεις πίσω διπλώνεις τα πόδια γύρω από στους γλουτούς ή τη μέση του. Έπειτα, εκείνος διεισδύει από μπροστά, έχοντας τα χέρια ελεύθερα για να χαϊδέψει το στήθος και το αιδοίο σου. Για να ανασηκώσεις τους γλουτούς, μπορείς να τοποθετήσεις ένα μαξιλάρι κάτω από το μηρό.

Πώς θα κρύψεις τα ψεγάδια του σώματος:

  • Κάλυψε το κορμί σου με μια ενυδατική λοσιόν, δίνοντας έμφαση στα προβληματικά σημεία. Τα χέρια του θα γλιστρούν αφαιρώντας του τη δυνατότητα να καταλάβει τα πέντε κιλά που έβαλες τελευταία.

  • Μην κλείνεις το φως τελείως. Του δίνεις την αίσθηση πως τα πράγματα είναι χειρότερα απ' ότι μπορεί να είναι στην πραγματικότητα.

  • Δώσε έμφαση στο πρόσωπο. Αν διαθέτεις ένα πολύ ωραίο πρόσωπο, μπορείς να το αναδεικνύεις και κατά τη διάρκεια του σεξ. Ένα ελαφρύ μακιγιάζ με ένα λαμπερό λιπ γκλος θα αποσπάσουν το βλέμμα του από τις προβληματικές περιοχές.

  • Πες ναι στο ντυμένο σεξ: έτσι για αλλαγή ζήτα να έρθετε σε επαφή χωρίς να αφαιρέσετε όλα σας τα ρούχα. Η αίσθηση της τριβής και η αλλαγή θα τον εξιτάρει και εσύ θα καλύψεις τα σημεία που δεν σου αρέσουν.

  • Επένδυσε σε εσώρουχα που τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα. Η τέρψη των ματιών βοηθά και στην αύξηση της ηδονής και καλύπτει τα προβληματικά σημεία.

    Μην ξεχνάς: για να κάνει έρωτα μαζί σου, σημαίνει πως σε βρίσκει ελκυστική.
    Να έχεις στο μυαλό σου πως εκείνος δεν βλέπει σαν αγγαρεία τις ερωτικές στιγμές που περνάει μαζί σου στο κρεβάτι. Το στρες και η υπερπροσπάθεια που κάνεις για να καλύψεις τα αδύναμα σημεία του σώματός σου κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορούν να στερήσουν την απόλαυση και των δύο. Όσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχεις, τόσο καλύτερη θα γίνεσαι στο σεξ. Μην ξεχνάς πως το σύνολο των αντρών μαρτυρά πως το καλύτερο σεξ της ζωής τους το βίωσαν με κάποια γυναίκα που δεν είχε διαστάσεις μοντέλου. Αντίθετα, εξομολογούνται πως οι πολύ όμορφες και αδύνατες γυναίκες τείνουν να μην προσπαθούν αρκετά και να μην τις απασχολούν ιδιαίτερα οι σεξουαλικές τους επιδόσεις.


  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    weather -ΚΑΙΡΟΣ-