Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΡΟΜΠΟΤ με κάμερα 1474 megapixel


ΡΟΜΠΟΤ με κάμερα 1474 megapixel !!!!!!!!!!!!

Αν κανείς νοµίζει ότι µπορεί να κρυφτεί, τότε ήρθε η ώρα να πιστέψει πως πρέπει να ξυπνήσει από το.............ßαθύ του ΥΠΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η τεχνολογία είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ προχωρηµένη και ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ...............ΟΧΙ ΟΛΟΙ.

Αυτή είναι µια φωτογραφία από την ορκοµωσία του Αµερικανού Προέδρου που έγινε πριν από λίγες εßδοµάδες, στην οποία µπορειτε να ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπορείτε να κάνετε κλίκ σε οποιοδήποτε µέρος πάνω στη φωτογραφία........περιµένετε λίγα δευτερόλεπτα για το ΖΟΟΜ να καθαρίσει η εικόνα και θα δείτε ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!

Η φωτογραφία αυτή ελήφθη από ΡΟΜΠΟΤ µε κάµερα 1474 megapixel !!!!!!!!!!!!! ( δηλαδή, 295 φορές τα 5 megapixel που έχει µια κονή κάµερα που χρησιµοποιούµε εµείς ).........


Και ßέßαια, η ερώτηση που έρχεται αυτοµάτως στο µυαλό µας, είναι.............

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και αν µας επιτρέπουν να ßλέπουµε κάτι τέτοιο, τότε ΤΙ ΑΛΛΟ, ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ;;;;;;;;;

Κάντε κλίκ στο link από κάτω..........

http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-