Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ


Μια γραμματέας, στην Σιγκαπούρη, δάγκωσε και έκοψε το πέος του αφεντικού της όταν τους τράκαρε ένα αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sin Chew Daily» το ζευγάρι που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο τους σε ένα parking και επιδίδονταν σε στοματικό έρωτα όταν ξαφνικά τους χτύπησε ένα αυτοκίνητο! Η ξαφνική σύγκρουση ανάγκασε την γραμματέα να κλείσει το στόμα της «ερμητικά» με αποτέλεσμα να κόψει το γεννητικό μόριο του αφεντικού της!

Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα το ζευγάρι παρακολουθούσε ένας ντετέκτιβ που είχε προσληφθεί από την απατημένη σύζυγο του άτυχου άντρα.

«Μόλις τους χτύπησε το αυτοκίνητο, άκουσα μια κραυγή και είδα την γραμματέα να σηκώνει το κεφάλι της με το στόμα της γεμάτο αίματα,» είπε ο ντετέκτιβ.

Ο ντετέκτιβ κάλεσε ασθενοφόρο που κατέφθασε στην σκηνή και παρέλαβε τον αιμόφυρτο άντρα και την γραμματέα που κρατούσε το κομμένο μόριο στα χέρια της!

Ο ντετέκτιβ δήλωσε πως επρόκειτο για το πιο φρικιαστικό περιστατικό που έχει ζήσει στην ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-