Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ειδοποιείται η αστυνομία από το ΑΤΜ


Ληστεία στο ΑΤΜ



Αν ποτέ κάποιος κλέφτης σας αναγκάσει να κάνετε ανάληψη από ένα ΑΤΜ μηχάνημα, μπορείτε να ειδοποιήσετε την αστυνομία εισάγοντας τον αριθμό ΡΙΝ αντίστροφα.
Πα παράδειγμα αν ο αριθμός PIN είναι 1234 θα πρέπει να εισάγετε 4321.
Το ΑΤΜ αναγνωρίζει ότι ο αριθμός ΡΙΝ είναι αντίστροφος από την κάρτα που τοποθετήσατε στο μηχάνημα. Το μηχάνημα θα σας δώσει τα χρήματα που ζητήσατε. αλλά εν αγνοία του ληστή, ειδοποιείται η αστυνομία. Αν μπορέσετε να τον καθυστερήσετε καλός αλλά πάντα χωρίς να κινδυνέψετε.
Αυτή η πληροφορία πρόσφατα αναμεταδόθηκε στην τηλεόραση και αποδείχθηκε πως χρησιμοποιείται σπάνια γιατί ο κόσμος δεν γνωρίζει την ύπαρξη αυτής της λειτουργίας..
Ακόμα αν κάτι δεν σας πάει καλά ή κάτι σας ψυλλιάζει δίπλα σας αν έχετε έτοιμο το χέρι σας στο κουμπί ακύρωσης τότε μπορείτε να ακυρώστε την διαδικασία μέχρι να είστε σίγουροι ότι δεν κινδυνέψετε, και ό υποψήφιος κλέφτης θα νομίζει ότι η κάρτα σας είναι άκυρη ή δεν θυμάστε τον κωδικό. Καλύτερα να καθυστερήστε παρά να χάσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-