Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Τι πιστεύει ένας άντρας για το σώμα σου;

Σε τρώει η περιέργεια για τις σκέψεις που κάνει για το κορμί σου; Ανησυχείς μήπως βρίσκει παχουλά τα μπουτάκια ή τους γλουτούς σου; Οι απαντήσεις στα καυτά σου ερωτήματα βρίσκονται εδώ. Μάθε τι σκέφτονται οι άντρες βλέποντας ένα γυναικείο σώμα στο κρεβάτι, στην παραλία, στο γυμναστήριο ακόμα και στα όνειρά τους.

Δύο είναι τα βασικά στοιχεία που προσέχει πάνω σου ένας άντρας:

Ότι κι αν νομίζεις, εκείνος  σε θέλει όπως είσαι!!!
Ότι κι αν νομίζεις, εκείνος
σε θέλει όπως είσαι!!!

1. Το να διατηρείς ένα υγιές κορμί: θα πρόσεξες πως δεν γράψαμε το να παραμείνεις αδύνατη. Αυτό συμβαίνει γιατί εκείνος δεν σε θέλει κοκαλιάρα και με διαστάσεις μοντέλου. Οι άντρες επιθυμούν μια γυναίκα που μπορεί με τις καμπύλες της να γεμίσει όμορφα ένα μικρό μαύρο φόρεμα. Βέβαια, σε μεγάλο βαθμό, το μέγεθος σου είναι καθορισμένο βάσει DNA. Κάποιες γυναίκες έχουν μια τάση προς το πιο γεμάτο σώμα με ανοιχτές περιφέρειες, ενώ κάποιες άλλες είναι μικροκαμωμένες και αδύνατες. Άρα δεν μπορείς να αλλάξεις το καλούπι, σου όσο κι αν το επιθυμείς. Αυτό που πραγματικά τον ενδιαφέρει είναι να έχεις τις αναλογίες που ταιριάζουν στο δικό σου σωματότυπο. Σκέψου τη Μέριλιν Μονρόε, που το κορμί της αποτελεί το ιδανικό για τους περισσότερους άντρες. Αν και είχε καμπύλες, κανείς δεν την είπε παχουλή.

2. Διατήρησε ένα προσωπικό στυλ που να σου ταιριάζει

Δεν χρειάζεται να φοράς τα πιο μοδάτα ρούχα υψηλής ραπτικής. Ούτε είναι απαραίτητο να προσπαθήσεις πολύ για να δείξεις κάτι που δεν είσαι. Διάλεξε ρούχα κλασικά για εσένα που να σου ταιριάζουν και να μην κρύβεσαι μέσα τους. Το να ντύνεσαι με ένα συγκεκριμένο προσωπικό στυλ, αναδεικνύει τη φυσική σου ομορφιά και σε κάνει να λάμπεις. Φυσικά, για κάθε αρσενικό το στυλ που του αρέσει είναι διαφορετικό. Εσύ πρέπει να υπακούς στα θέλω και την ηλικία σου. Αν είσαι μαθήτρια, μην βιάζεσαι να μεγαλώσεις. Αν είσαι μεγαλύτερη, μην το παίζεις μπεμπέκα.

Τα σημεία της εμφάνισης που δεν προσέχουν οι άντρες:

α) Οι ρυτίδες: όσο απίστευτο κι αν σου ακούγεται, τα αγόρια ασχολούνται ελάχιστα με τις ρυτίδες που έχεις (ή φοβάσαι πως θα αποκτήσεις). Άλλωστε, δεν έχω ακούσει κανένα άντρα να λέει πως απέρριψε μια γυναίκα επειδή είχε πάρα πολλές ρυτίδες. Αντίθετα, τα μικρά σημάδια στο πρόσωπο, είτε είναι ρυτίδες, ή φακίδες ή μικρές ελίτσες, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γοητείας σου. Μην σπαταλάς τσάμπα μια ολόκληρη περιουσία σε αντιρυτιδικές κρέμες λοιπόν.

β) Το εξεζητημένο μανικιούρ: οι περισσότεροι άντρες επιθυμούν να έχει η κοπέλα τους ένα όμορφο, θηλυκό και υγιές χέρι. Το να φαντάζεσαι πως ο καλός σου ενδιαφέρεται για το μανικιούρ ή πεντικιούρ των δαχτύλων σου είναι πέρα για πέρα φανταστικό. Οπότε, το να φορτώνεις τα δάχτυλά σου με διαμαντάκια, πολύχρωμα σχέδια, εξωτικά χρώματα αποτελεί μια ανούσια και πολυέξοδη διαδικασία. Αν κάνεις μανικιούρ γιατί αρέσει σε εσένα, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση. Για εκείνον φτάνει να έχεις απαλά χέρια, νύχια φυσιολογικού μεγέθους και όλα τα υπόλοιπα του περνούν απαρατήρητα.

γ) Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί: επισκέψου το γυμναστήριο όσες φορές θέλεις. Φρόντισε το σώμα σου, ασκήσου, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Αλλά το να προσπαθείς απεγνωσμένα να φτιάξεις τους κοιλιακούς της Τζέσικα Άλμπα είναι τελείως ανούσιο. Κανείς δεν θα σου δώσει συγχαρητήρια επειδή είσαι έτοιμη να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό Καλύτερων Κοιλιακών του 2009. Ίσα ίσα, για τον ανδρικό πληθυσμό, μια ωραία κοιλίτσα (χωρίς χτισμένους κοιλιακούς) είναι πιο σέξι και ελκυστική.

δ) Το κούρεμα και το χτένισμα των μαλλιών: φρόντισε να διατηρείς τα μαλλιά σου όμορφα, καθαρά και υγιή: είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει. Πολλοί λίγοι άντρες θα καταλάβουν το φιλάρισμα ή το χάλκινο χρώμα νούμερο 3 που έβαψες τα μαλλιά σου. Για εκείνον θα είσαι απλά κοκκινομάλλα.

Όσον αφορά το μήκος, εδώ και αρκετά χρόνια οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με μακρυά κόμη. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι γυναίκες είναι ελεύθερες να δοκιμάσουν πολλά διαφορετικά στυλ στα μαλλιά τους και να τα κονταίνουν ή να τα μακραίνουν με τη βοήθεια των εξτένσιον.

Όσον αφορά τις αλλαγές που κάνεις δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερη επιβεβαίωση για του λόγου το αληθές, εκτός από την αντίδρασή του, όποτε επιστρέφεις από το κομμωτήριο και τον ρωτάς:

''Σου αρέσει το μαλλί μου;''

''Γιατί; τι άλλαξες;''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-