Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

9 ώρες από την ζωή μας...


Ο Γερμανός σεξολόγος Rolf Degen διεξήγαγε μια εκτεταμένη έρευνα για να βρει την μέση διάρκεια οργασμού στους ανθρώπους. Η μέση διάρκεια στις γυναίκες είναι 1.7 δευτερόλεπτα ενώ στους άντρες 12.4 δευτερόλεπτα.
Έτσι, οι γυναίκες περνούν κατά μέσο όρο 1 ώρα και 24 δευτερόλεπτα σε κατάσταση οργασμού κατά την διάρκεια της ζωής τους ενώ οι άντρες 9 ώρες και 18 δευτερόλεπτα. Η έρευνα αυτή έρχεται σε αντίθεση με την γενική πεποίθηση ότι ο γυναικείος οργασμός είναι μεγαλύτερης διάρκειας από τον αντρικό.
Αλλά τα δεδομένα για το σεξ δεν σταματούν εδώ. Ολλανδοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μια γυναίκα έχει 30% περισσότερες πιθανότητες να βιώσει οργασμό άν έχει ζεστά πόδια ενώ παράλληλα σημαντικό ρόλο παίζει το άνετο περιβάλλον και η καλή ψυχολογία.
Το 86% των αντρών παραδέχθηκε ότι απολαμβάνουν το σέξ περισσότερο άν η παρτενέρ τους είναι πνευματικά κατώτερη από αυτούς. Οι γυναίκες δήλωσαν ότι ήταν πιθανότερο να φθάσουν σε οργασμό άν ο άντρας ήταν πνευματικά ανώτερος από αυτές.
Το σπέρμα έχει την δυνατότητα να καλύψει απόσταση πάνω από 1.5 μέτρα καθώς εξέρχεται με ταχύτητα 45 χιλιόμετρα την ώρα. Ο άντρας εκσπερματώνει 3 ή 4 δόσεις σπέρματος κατά την διάρκεια του οργασμού.
Οι γυναίκες που έχουν συχνά οργασμό, γελούν 2.5 φορές περισσότερο από αυτές που δεν έχουν, λένε Γάλλοι επιστήμονες. Επιπλέον, οι τυχερές αυτές γυναίκες εμφανίζουν μικρότερα επίπεδα άγχους, κοιμούνται καλύτερα και έχουν μεγαλύτερο λεξιλόγιο ( για κάποιο λόγο ).
Το 62% των γυναικών με υψηλή μόρφωση, εμφανίζουν δυσκολίες να φτάσουν σε οργασμό ενώ αυτό το νούμερο πέφτει στο 38% στις γυναίκες με μόρφωση εως την δεύτερη βαθμίδα της εκπαίδευσης. Το 55% των κατόχων πανεπιστημιακού τίτλου δύσκολα βιώνουν οργασμούς ενώ το 70% των γυναικών που δεν φοίτησαν σε πανεπιστήμια δεν παραπονιούνται για απώλεια της εμπειρίας αυτής.
Το 17% των γυναικών έχουν την δυνατότητα να βιώσουν πολλαπλούς οργασμούς που διαρκούν 20 με 30 δευτερόλεπτα.

απο PRAVDA.RU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-