Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Έχει ...γεύσεις ο ιδρώτας μας...


Ο ανδρικός ιδρώτας έχει οσμή τυριού και ο γυναικείος οσμή κρεμμυδιού, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη, με αντικείμενο τις ανθρώπινες... μασχάλες. Οι επιστήμονες στην εταιρεία Firmenich της Γενεύης, η οποία ερευνά γεύσεις και οσμές για τη βιομηχανία φαγητου και αρωμάτων, πήρε δείγματα ιδρώτα από τις μασχάλες 24 ανδρών και 25 γυναικών μετά από ένα 15λεπτο που πέρασαν σε σάουνα ασκούμενοι σε ποδήλατο γυμναστικής. Όταν τα δείγματα αναλύθηκαν, η ερευνητική ομάδα ανακάλυψε ότι αυτά που προέρχονταν απο γυναίκες είχαν υψηλή περιεκτικότητα άοσμου συνθετικού του θείου, σύμφωνα με το περιοδικό "Scientist". Όταν αυτό αναμιχθεί με βακτηρίδια, τα οποία μπορεί να βρεθούν στη μασχάλη, μετασχηματίζεται στην ουσία θειόλη, η οποία είναι γνωστή για τη μυρωδιά κρεμμυδιού που έχει!

Στους άνδρες βρέθηκαν υψηλά ποσοστά λιπαρών οξέων, τα οποία δημιουργούσαν μία μυρωδιά τυριού εάν αναμιγνύονταν με ένζυμα που δημιουργούν τα βακτιρίδια στις μασχάλες. Ο υπεύθυνος της έρευνας Christian Starkenmann είπε ότι "οι άνδρες έχουν μυρωδιά τυριού και οι γυναίκες μυρωδιά κρεμμυδιού ή γκρέιπφρουτ"! Ίσως αυτή η έρευνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή πιο αποτελεσματικών αποσμητικών, αν και τα αποτελέσματά της μπορεί να αλλάζουν εκτός Ελβετίας, ή σε ανθρώπους που τρέφονται διαφορετικά ή έχουν διαφορετικό μεταβολισμό. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Cardiff πραγματοποιεί έρευνα για τις οσμές και τονίζει ότι παίζουν ρόλο παράγοντες όπως η διατροφή, το σαπούνι που χρησιμοποιείς, τα ρούχα και ο μεταβολισμός. Εξάλλου, τον περασμένο μήνα, έγινε γνωστό ότι μια γυναίκα μπορεί υποσυνείδητα να καταλάβει αν αρέσει σε έναν άντρα, από την οσμή του ιδρώτα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-