Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Και έγραφε, έγραφε, έγραφε...

Και έγραφε, έγραφε, έγραφε…

Και έγραφε, έγραφε, έγραφε…

Έφηβη από, πού αλλού, τη Χώρα των Περήφανων Αετών, έστειλε μέσα σε ένα μήνα, ούτε λίγο ούτε πολύ, 14.528 μηνύματα SMS από το κινητό της. Δεν γνωρίζουμε αν η συσκευή επέζησε.

Όταν ο πατέρας της ανώνυμης έφηβης πήρε στα χέρια του το λογαριασμό, δεν πίστευε στα μάτια του. Σίγουρα ήταν λάθος, αφού δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να στείλει κανείς περισσότερα από δεκατεσσεράμισυ… χιλιάδες μηνύματα μέσα σε ένα μήνα – 14.528 για την ακρίβεια. Ήταν;

Πήρε στα χέρια του ένα κομπιουτεράκι και υπολόγισε πως η μονάκριβη και, σίγουρα, μοσχοαναθρεμένη κορούλα του έστελνε καθημερινά επί ένα μήνα περίπου 500 μηνύματα (!). Όταν ζήτησε εξηγήσεις από το τέκνο του, του θύμισε πως, ευτυχώς, είχε πρόγραμμα κινητής «χωρίς περιορισμό μηνυμάτων» - αλλιώς ο λογαριασμός θα του κόστιζε περίπου… $3000!

Το όλο συμβάν δεν μας φαίνεται και τόσο περίεργο, αφού γνωρίζουμε πως δεν γνωρίζουμε –κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει- τι τρέχει μέσα στο εμφανώς προβληματικό μυαλό των έφηβων κοριτσιών. Ομολογούμε όμως πως θα θέλαμε να μάθουμε ποια συσκευή χρησιμοποιούσε η μικρή, αφού αν μη τι άλλο πρέπει να είναι εκπληκτικά ανθεκτική.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-