Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Ντύστε το σκύλο με… κάλτσα

Ντύστε το σκύλο με… κάλτσα

http://www.pipesmag.com/wp-content/uploads/2009/04/dog_sock_c.jpg
Κάποιοι θα το θεωρήσουν χαριτωμένο. Άλλοι έξυπνο. Εμείς το ονομάζουμε «εξιλέωση»: ένας έξυπνος οδηγός που συναντήσαμε στο (εκπληκτικό) Make μας δείχνει πώς να «ντύσουμε» το σκύλο μας με μια παλιά, βρώμικη κάλτσα. Χα,χα, Φίφη! Τι αστείος που είσαι!

Τα ρούχα για σκύλους σίγουρα δεν είναι κάτι καινούργιο – το αντίθετο, υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις με τις οποίες οι κάτοχοι ενός κατοικίδιου μπορούν να καταστρέψουν την ψυχοσύνθεση και τον όποιο αυτοσεβασμό του έχει απομείνει, ντύνοντας το ως φωσφοριζέ λαχανί φιρφιρίκι με πόδια. Κανείς, όμως, δεν θα περίμενε πως αντί να χρειάζεται αναζήτηση σε εξειδικευμένους «οίκους μόδας» αρκεί μια… κάλτσα!

Ένας οδηγός που συναντήσαμε στο εκπληκτικό site/περιοδικό Make λοιπόν (το οποίο πραγματεύεται οτιδήποτε έχει να κάνει με «κατασκευές», από… μια μπαταρία μέχρι ένα ελικόπτερο), μας δείχνει πώς μπορούμε να πάρουμε μια καθ’ όλα συνηθισμένη κάλτσα, να δημιουργήσουμε σχισμές στα κατάλληλα σημεία και να τη «φορέσουμε» στο πιστό κατοικίδιο μας για να κλονίσουμε την πίστη του σε εμάς και να γελάσουμε με την πάρτι του. Σημειώνουμε πως για οτιδήποτε μεγαλύτερο από κανίς θα χρειαστείτε και μια αντίστοιχα μεγαλύτερη κάλτσα, καθώς και πως «άλλο κάλτσα, άλλο καλσόν».

1 σχόλιο:

Κυκλοδίωκτον είπε...

Egw synexizw na vlepw mono th mia photo kai oxi ris upoloipes...
Oute tou diashmou h8opoiou h photo emfanizetai...
Mhpws exoun diaforetiko typo (jpg, bmp, jif, klp) kai paizei rolo poious typous mporw na dw na emfanizontai?
Xm xm xm xm...
Ti les esy hacker?

(Mou rthe mia idea!!! Den vazeis th dikh sou photo: "anoiksame kai sas perimenoume" na kanoume ena test an fainetai????????)

weather -ΚΑΙΡΟΣ-