Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Στήθη 2.0--αναβάθμισης στήθους

Η νέα μέθοδος αναβάθμισης στήθους που προτείνει ο πλαστικός χειρούργος και ερασιτέχνης χαρτομάντης Δρ. Νταχίρ, είναι τόσο επαναστατική, ώστε οι χαρακτηρισμοί "βελτίωση" και "καλλωπισμός" να μοιάζουν λίγοι, τόσο λίγοι μπροστά στο μεγαλείο της.


Στήθη 2.0

Εδώ και τέσσερις περίπου μήνες κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης ξένοιαστη και ανέμελη, χαρούμενη για τη “νέα της εμφάνιση” (TM). Η ελληνικής καταγωγής Κάρολ Κασοπαπαντόπουλος. ήταν η πρώτη που δέχτηκε τη μαγική αναβάθμιση του Δρ. Νταχίρ, η οποία της χάρισε όχι απλώς ένα τέλειο, αλλά το απόλυτο στήθος που μπορεί να προσαρμοστεί κατά τις προσταγές κάθε περίστασης!

Η δεσποινίς Κάρολ δεν ήταν ικανοποιημένη από την εμφάνιση του στήθους της:

“Όπου το έδειχνα, το σχολίαζαν: στους φίλους μου, στην οικογένεια μου, στη δουλειά μου, στο Μετρό… Όλοι είχαν κάτι να πουν – παντού φαινόταν να τραβά την προσοχή”.

Όταν λοιπόν είδε μια αγγελία τοιχοκολλημένη σε μια μπουάτ για μια νέα, ανεπίσημη μέθοδο επέμβασης στήθους, αποφάσισε να τη δοκιμάσει.

“Στην Ινδία, ήταν δύσκολα τα πράγματα” μας είπε με λυπημένο ύφος ο λυτρωτής της Κάρολ, Δρ. Νταχίρ, αναπολώντας την πατρίδα του και τα χρόνια της χολέρας που έζησε εκεί κατά τις σπουδές του. “Δεν είναι μόνο η φτώχια και οι δύσκολες συνθήκες, αλλά και η εμμονή στις παραδόσεις, τη σεμνότητα, το σεβασμό προς το συνάνθρωπο. Όλα αυτά μπορούν –και μπόρεσαν- να μετατραπούν σε εμπόδια στα όνειρα ενός ανθρώπου όπως εγώ”.

Στην ερώτηση μας για το τι ονειρευόταν μας απάντησε: “Στήθη. Πολλά, άπειρα γυναικεία στήθη. Στην αρχή τα έβλεπα κάθε βράδυ, όταν έπεφτα για ύπνο. Με τον καιρό, άρχισαν να με στοιχειώνουν. Έφτασα σε σημείο να έχω παραισθήσεις, να νομίζω πως τα βλέπω παντού, σε σημεία που κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν… Σε περιοδικά, σε εφημερίδες, στην τηλεόραση… Κάτι έπρεπε να κάνω. Κάθισα, λοιπόν, και άρχισα να τα σκέφτομαι σφαιρικά.” (Σημείωση: διευκρινίζουμε πως δεν εννοεί το σχήμα τους αλλά πως “μελέτησε το θέμα του γυναικείου στήθους από κάθε άποψη”).

Και σύντομα είχε την απάντηση που μπορεί να χαρίσει το τέλειο στήθος σε κάθε γυναίκα που θα δεχτεί να ολοκληρώσει μια μικρή επέμβαση, όχι δυσκολότερη ή πολύ διαφορετική από την τυπική, σήμερα πια, μέθοδο εμφύτευσης σιλικόνης.

“Πριν πέντε χρόνια ήρθα στην Αμερική, όπου και άνοιξα τη δική μου ανεπίσημη κλινική – αρχικά στελεχωμένη από εθελοντές που συμμερίζονταν το όραμα μου για άριστης ποιότητας και σχήματος γυναικεία στήθη παντού. Φυσικά, σεβόμενοι τις προσταγές τις ιατρικής, τα πρώτα μας πειράματα έγιναν σε ποντίκια, με ομολογουμένως περίεργα αποτελέσματα. Ο Αντουάν ακόμη κρατά το χάμστερ που χαϊδευτικά αποκαλούσαμε “Λάρα Κρόφτ” στο σπίτι του”.

Τα μοτέρ του Δρ. Νταχίρ

Τα μοτέρ του Δρ. Νταχίρ


Η μέθοδος του Δρ. Νταχίρ είναι πραγματικά πρωτότυπη και αξιοποιεί έναν επαναστατικό συνδυασμό παραδοσιακής και νέας τεχνολογίας που, δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να σας μεταφέρουμε με ακρίβεια αφού δεν τυγχάνουμε ιατροί και δεν θα θέλαμε να αναφέρουμε λανθασμένες πληροφορίες.

Συνοπτικά πάντως προϋποθέτει την ενσωμάτωση δυο αυτοτροφοδοτούμενων μικρών μοτέρ, ενός σε κάθε στήθους, τα οποία συνδυάζονται με δυο ελαστικά δοχεία με υλικό μεταβαλλόμενου όγκου. Το όλο σύστημα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με την τριβή και το στατικό ηλεκτρισμό, τα οποία παράγουν τόσο τροφοδοσία όσο και έναυσμα για την αρχή της λειτουργίας του. Έτσι, λίγη ώρα συνεχούς τριβής οδηγεί στην αύξηση του μεγέθους του στήθους. Μετά από ορισμένο διάστημα, κατόπιν της αποφόρτισης, το στήθος επανέρχεται στην αρχική του φόρμα – μέχρι να εφαρμοστεί και πάλι τριβή στην επιφάνεια του.

Μη θέλοντας να εκμεταλλευόμαστε περισσότερο τον ήδη πολύτιμο και λιγοστό χρόνο του, ζητήσαμε ένα τελευταίο σχόλιο για τις αναγνώστριες του PiPES που, σίγουρα, ενδιαφέρονται για τη μέθοδο του. “Απλά να θυμάστε, αν και όταν προβείτε και εσείς στην αναβάθμιση του στήθους σας, να τα τρίβετε συμμετρικά. Α, και να ορίσετε χρονοδιάγραμμα και μέγιστο όριο μαλάξεων στο ταίρι σας”.


---

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-