Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Το ιπτάμενο ξυπνητήρι

Το ιπτάμενο ξυπνητήρι

Το ιπτάμενο ξυπνητήρι

Είμαστε σίγουροι πως κάποιος, κάπου, θα το έχει φέρει και στη χώρα μας, αλλά εμείς το βρήκαμε στο ThinkGeek:

Το ιπτάμενο ξυπνητήρι!

Πόσες φορές δεν έτυχε να χάσετε «εκείνο το σημαντικό ραντεβού», να καθυστερήσετε στη δουλειά, να «στήσετε» το έτερον ...τρήμισυ επειδή, απλά, δεν καταφέρατε να ξυπνήσετε; Πόσες φορές δεν έτυχε το ξυπνητήρι να αρχίσει να χτυπά αλλά εσείς, με μια ασυναίσθητη αλλά άκρως εξειδικευμένη κίνηση, να το κοπανήσετε με δύναμη στο κατάλληλο σημείο ώστε να «το βουλώσει» για να συνεχίσετε ανενόχλητοι τον ύπνο σας; Καμία;

Ούτε και εμείς (απλά, αγνοούμε όλους τους εξωτερικούς ήχους και παραμένουμε σε χειμερία νάρκη), αλλά πάραυτα, το… ιπτάμενο ξυπνητήρι είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Τρελή, ναι, περίεργη, ναι, ακόμη περισσότερο… Σίγουρα όμως ενδιαφέρουσα.

Πρόκειται για ένα ξυπνητήρι σαν όλα τα άλλα, που διαφέρει στο ότι είναι εξοπλισμένο με… έλικα στο ανώτερο σημείο του. Όταν έρχεται η ώρα να αναλάβει το θεάρεστο έργο του, δεν αρχίζει απλά να χτυπά, αλλά… εκτοξεύεται προς το ταβάνι και παραμένει ιπτάμενο μέχρι να ολοκληρώσει την αποστολή του. Έτσι, αν θέλει κανείς να το σταματήσει, πρέπει να σηκωθεί, να το… εντοπίσει και να το απενεργοποιήσει, κατά πάσα πιθανότητα κουνώντας τα χέρια προς τον ουρανό σε απροσδιόριστες, πανικόβλητες κινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-