Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

"Ευχαριστώ για όλα μανούλα"


"Ευχαριστώ για όλα μανούλα"
Η νεαρή και πανέμορφη Μαρία Φιλιππάτου έδωσε ως και την τελευταία στιγμή με όλες τις δυνάμεις της, με θάρρος και πίστη - σωστή αγωνίστρια - άνιση μάχη με τον θάνατο χτυπημένη από νευρική ανορεξία. Όλη η περιπέτεια της υγείας της καθώς και η τραγική είδηση του τέλους της, συγκλόνισαν και συγκίνησαν την ολόκληρη την Αχαΐα.
Σαράντα ημέρες μετά το "ταξίδι" της της 23χρονης Μαρίας από την Πάτρα πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνό της και δημοσιοποιήθηκε ένα γράμμα που έγραψε λίγο πριν "φύγει" για πάντα.

Σε αυτό το συγκλονιστικό γράμμα η Μαρία ευχαριστεί τη μητέρα της, τους φίλους της αλλά και όλο τον κόσμο που την στήριξαν, την βοήθησαν και στάθηκαν στο πλευρό της ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Μιλά για την θέληση της για ζωή, την πίστη και τις ελπίδες της.
Για τη μητέρα της γράφει τα εξής: "Μανούλα δεν έχω λόγια να γράψω για να σε ευχαριστήσω. Δεν σε κούρασα για 23 χρόνια και τώρα πήρες στην πλάτη σου όλο το σταυρό. Βλέπεις κάθε μέρα να χειροτερεύω και οι πληγές να αυξάνονται και εσύ να σφίγγεις τα δόντια και να δίνεις το δικό σου αγώνα χαμογελώντας"
Επιπλέον αναφέρεται ονομαστικά σε φίλους της, τον Γιάννη και την Εφη, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα της σαν "στρατιώτες" και ακόμη για όλους τους φίλους της λέει τα παρακάτω: "Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με γνώρισαν από το κακό μου όνειρο και τους υπόσχομαι να παλεύω κάθε μέρα και αγωνιώ να ξυπνήσω από αυτό και να τους ανταμείψω γι αυτά που έκαναν.
Να είστε πάντα υγιείς και πάνω από όλα να παραμείνετε άνθρωποι με πλούσια συναισθήματα και όχι με γεμάτες τσέπες. Οταν είσαι φτωχός στην ψυχή ποτέ δεν θα πλουτίσεις"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-