Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Τι θέλουν οι γυναίκες στο σεξ



Τι θέλουν οι γυναίκες στο σεξ
Σίγουρα, όπως ακριβώς ισχύει και με τους άνδρες (που είναι ούτως ή άλλως λιγότερο περίπλοκα όντα) δεν έχουν όλες οι γυναίκες τις ίδιες σεξουαλικές προτιμήσεις/ φαντασιώσεις/ ενδόμυχες επιθυμίες. Αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό, μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι τα μυστικά που ακολουθούν μπορούν να συναρπάσουν τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών στην κρεβατοκάμαρα –ή και σε άλλα σημεία του σπιτιού και έξω από αυτό, για να ξεκινήσουμε από τα βασικά. 

Ποικιλία: Αν το τελευταίο hint με τα «υπόλοιπα μέρη του σπιτιού» δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρο, μπορούμε να το αναλύσουμε. Το ρητό που λέει ότι «συνταγή που πετυχαίνει, δεν την αλλάζεις» δεν ισχύει για τη σεξουαλική ζωή σας –εκτός εάν η πετυχημένη σας συνταγή είναι η ποικιλία, οπότε συνεχίστε ό,τι κάνετε και διαβάστε παρακάτω. 

Δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις/ προσεγγίσεις/ σεξουαλικές τοποθεσίες –από την κουζίνα μέχρι κάποιον ασφαλή δημόσιο χώρο. Πάθος: Ναι, τόσο προφανές. Και ταυτόχρονα τόσο σπάνιο όταν μιλάμε για οποιαδήποτε φορά μετά την εκατοστή που κάνετε σεξ. Και για να προλάβουμε τον αντίλογο που λέει ότι σεξ χωρίς πάθος κάνουν οι ξενέρωτοι κι εσείς δεν είστε τέτοιοι, να τονίσουμε ότι μιλάμε και (αν όχι κυρίως) για το πάθος που προηγείται της σεξουαλικής πράξης, κι όχι αυτό κατά τη διάρκειά της. Δεν υπάρχει καλύτερο προκαταρκτικό από την ασυγκράτητη επιθυμία του συντρόφου/ σεξουαλικού παρτενέρ μας –η οποία φαίνεται στον τρόπο που «κάνει την κίνηση» για να ξεκινήσει το μεταξύ μας παιχνίδι, που μας αγγίζει, που μας φιλάει και πάει λέγοντας. 

Δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις/ προσεγγίσεις/ σεξουαλικές τοποθεσίες –από την κουζίνα μέχρι κάποιον ασφαλή δημόσιο χώρο.

Kinky καταστάσεις: Δε λέμε απαραίτητα να εμφανιστείτε το βράδυ με ολόσωμη latex στολή και μαστίγιο –εκτός αν το έχετε συζητήσει, οπότε περί ορέξεως τα κείμενα με τίτλους «τι θέλουν οι γυναίκες στο σεξ» περιττεύουν. Οι πιο light εκδοχές αυτής της δημοφιλούς φαντασίωσης θα κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Σκεφτείτε χειροπέδες, μαντήλια που δένονται στα μάτια, κι αυτό που η μισή υφήλιος ονομάζει spanking κι η άλλη μισή αναζητά ακόμα έναν αξιοπρεπή όρο για να το περιγράφει. 

Μίλα της: Είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες είμαστε ακουστικοί τύποι και ότι, όπως έλεγε και η Isabel Allende, «το περίφημο σημείο g βρίσκεται στα αυτιά, όποιος το ψάχνει παρακάτω απλώς χάνει τον χρόνο του». Τώρα, στο μείζον ερώτημα τι ακριβώς να πείτε, γενικές οδηγίες μπορούμε μόνο να δώσουμε χωρίς να επέμβει η λογοκρισία: Ξεχάστε για λίγο τη ρομαντική σας πλευρά (αν έχετε τέτοια) και βάλτε στην άκρη τις αναστολές που αφορούν το βρώμικο λεξιλόγιο (το dirty talk είναι ένας ακόμη αγγλοσαξωνικός όρος που ακούγεται λιγότερο αστείος). Θα το εκτιμήσει.

Ερωτογενείς ζώνες: Δεν είναι μόνο τα επίμαχα σημεία που μπορείτε να σκεφτείτε. Αφιερώστε χρόνο στα προκαταρκτικά (που ελπίζουμε ότι δεν χρειάζεται να τονίσουμε πόσο σημαντικά είναι) για να ασχοληθείτε, να φιλήσετε, να χαϊδέψετε ή γενικά να «παίξετε» με διάφορα σημεία του σώματός της: από τον λαιμό μέχρι το σημείο πίσω από τα γόνατα μέχρι το εσωτερικό των καρπών. Θα εκπλαγείτε με το πόσα μέρη του σώματός της ανήκουν στην κατηγορία αυτή που τα περιοδικά περιγράφουν ως «ερωτογενείς ζώνες». Και θα έχετε πετύχει δύο tip σε ένα, αν μετρήσουμε και την πρωτοτυπία του εγχειρήματος (η ποικιλία που λέγαμε). 

Και τελικά: Είναι τόσο προφανές, που μερικές φορές το ξεχνάμε, οπότε σε περίπτωση που η μνήμη σας δεν είναι πάντα με το μέρος σας: Ο ευκολότερος τρόπος να κάνεις μια γυναίκα ευτυχισμένη, είναι να φτάνει σε οργασμό κάθε φορά που κάνετε σεξ. Επειδή αυτό δεν γίνεται πάντα πριν τελειώσεις εσύ (άνθρωποι είμαστε, και ο συγχρονισμός είναι δύσκολο πράγμα) αλλά και το ‘κρίμα, τι να κάνουμε, την επόμενη φορά’, το στοματικό σεξ –πέραν του ότι δεν είναι σεξ, όπως είπε ο μέγας Μπιλ Κλίντον– είναι μια εξαιρετική λύση. Και μια από τις εγκυρότερες απαντήσεις στην ερώτηση «τι θέλουν επιτέλους οι γυναίκες στο σεξ;» αν μας ρωτάτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-