Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Αρωματοθεραπεία για τους φίλους μας τα ζώα


http://galazioneiro.blogspot.gr/, Αρωματοθεραπεία για τους φίλους μας τα ζώα

Δώστε Ποιότητα στην Ζωή σας με Αγνά Φυσικά Αιθέρια Έλαια από την Ελλάδα   Αρωματοθεραπεία για τους φίλους μας τα ζώα γη Αιθέρια έλαια και Θεραπεία Περισσότερα για τα Αιθέρια έλαια dog 1 Η τεκμηριωμένη κτηνιατρική φυτοθεραπεία βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα Ειδικά η θεραπευτική χρήση των αιθέριων ελαίων σε ζώα βασίζεται κυρίως στην εμπειρική γνώση των κτηνιάτρων, των αρωματοθεραπευτών και των ιδιοκτητών ζώων .   

Οι περιπτώσεις οι οποίες συνήθως αντιμετωπίζονται με αιθέρια έλαια, για παράδειγμα, σε άλογα, χοίρους, σκύλους, γάτες και κουνέλια, είναι ο ερεθισμός του πεπτικού συστήματος, οι λοιμώξεις του δέρματος, οι πληγές, οι φλεγμονές, οι ασθένειες του αναπνευστικού και η διάρροια. 

Τα Αιθέρια έλαια εισέρχονται στο σώμα με τρεις τρόπους: 
(1) Απλώνονται στο δέρμα 
(2) εισπνέονται με την χρήση καυστήρα - διασκορπιστή 
(3) Με κατάποση αναμεμιγμένα στην τροφή.       
http://galazioneiro.blogspot.gr/, Αρωματοθεραπεία για τους φίλους μας τα ζώα

(Α) Για παράδειγμα, το λάδι λεβάντας (Lavandula angustifolia) μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δέρμα για κοψίματα και ήσσονος σημασίας εγκαύματα, και μπορεί επίσης να εισπνέεται για τη χαλάρωση και τον ύπνο. 
(Β) Με τα αιθέρια έλαια μπορούν επίσης να γίνονται μαλάξεις σε τοπικό επίπεδο για την ανακούφιση του πόνου. Για το λόγο αυτό, ορισμένες σταγόνες (περίπου 30-50) των αιθέριων ελαίων, όπως το λάδι κέδρου ή δεντρολίβανο , διαλυμένο σε έλαιο βάσης μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές του δέρματος με απαλό τρίψιμο. 
(Γ) Ένα μείγμα για την αποφυγή της οσμής από τα κατοικίδια ζώα μπορεί να αποτελείται από έλαιο λεβάντας, έλαιο γερανιού και έλαιο λεμονιού. Προσθέστε μία ή δύο σταγόνες αιθέριο μείγμα ελαίων σε έλαιο βάσης , και εν συνεχεία κάντε μασάζ απαλά για 3 - 4 λεπτά στο άτριχο μέρος του δέρματος, όπως η μασχάλη, η βουβωνική χώρα ή στο μηρό. 
(Δ) Για να ηρεμήσετε νευρικά ή υπερκινητικά σκυλιά, έχει αναφερθεί ότι λίγες σταγόνες λάδι λεβάντας στο κρεβάτι του σκύλου ή στον χώρο ύπνου ή επάλειψη στα πιατάκια του φαγητού. 
(Ε) Οι ψύλλοι κρύβονται μέσα στη γούνα του κατοικίδιου ζώου, καθώς και σε χαλιά, παρκέ και τα καλύμματα παραθύρων. 
Ένα μείγμα από αιθέριο έλαιο φλισκούνι , έλαιο ευκαλύπτου, έλαιο κέδρου και citronella αραιωμένο σε βερυκοκέλαιο , ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο σε συγκέντρωση έως και 7%, είναι αποτελεσματικό.Τα αιθέρια έλαια έχουν χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλά διαφορετικά είδη ζώων από τα γατάκια μέχρι τα άλογα κούρσας . 
Τα ζώα ανταποκρίνονται συνήθως σε αιθέρια έλαια με τον ίδιο τρόπο όπως κάνουν οι άνθρωποι. dog
http://galazioneiro.blogspot.gr/, Αρωματοθεραπεία για τους φίλους μας τα ζώα

Πόσο πρέπει να χρησιμοποιήσω; 
Τα περισσότερα ζώα είναι πιο ευαίσθητα στην επίδραση των αιθερίων ελαίων από τους ανθρώπους. Συχνά φαίνεται να έχουν μια φυσική συγγένεια με την θεραπεία των ελαίων. Προσαρμόστε την δοσολογία αναλογικά, με βάση το βάρος του σώματος. 
Εάν η αναλογία για έναν άνθρωπο 80 κιλών είναι για 3-5 σταγόνες, , ένα άλογο (800 κιλά ή περισσότερο) θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει όσο 10 φορές την ποσότητα αυτή, ενώ ένα σκυλί (8 κιλών) θα χρειαστεί μόλις ένα δέκατο του ποσού αυτού. Σε γενικές γραμμές, αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει έλαια για ένα ζώο πριν, θα πρέπει να αρχίσετε με προσοχή, με την εφαρμογή τους μόνο στα πόδια, στα πέλματα ή τις οπλές .
Για τις γάτες και τα μικρά σκυλιά, τα αιθέρια έλαια πρέπει πάντα να αραιώνονται πριν από την εφαρμογή, διότι είναι πράγματι πιο ευαίσθητα από τους ανθρώπους. Να είστε προσεκτικοί και να αποφευχθούν έλαια, όπως η ρίγανη, το Γαρύφαλλο, το Θυμάρι, η κανέλα, το θρούμπι, το Εστραγκόν, πλούσια σε φαινόλες, γιατί μπορεί να είναι εξαιρετικά ευαίσθητα σε αυτά τα ισχυρότερα έλαια. Θα πρέπει να τα χρησιμοποιείται μόνο σε υψηλά ποσοστά αραίωσης (90%) και οι αραιώσεις του ελαίου θα πρέπει να εφαρμόζονται μόνο στα πόδια .
Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια με τα ζώα. 
http://galazioneiro.blogspot.gr/, Αρωματοθεραπεία για τους φίλους μας τα ζώα

Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική και την καλή κρίση για να πειραματιστείτε με διαφορετικές μεθόδους. Προσέξτε να μην πάνε αιθέρια έλαια στο μάτι του ζώου. Κατά τη θεραπεία των ζώων με αιθέρια έλαια εσωτερικά, βεβαιωθείτε ότι τα λάδια είναι καθαρά και απαλλαγμένα από χημικές ουσίες, διαλύτες, η είναι νοθευμένα.Για το ζώο που δεν έχει οπλές, τα έλαια μπορούν να εφαρμοστούν στα πόδια για γρήγορη απορρόφηση. 
Για όλα τα δίχηλα ζώα, απλώστε τα έλαια στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης ή στα σημεία των αυτιών. Εφαρμόστε στα ούλα, στη γλώσσα, ή κάτω από το επάνω χείλος. Ψεκάστε μερικές σταγόνες στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης ή στους λαγόνες και κάντε μασάζ .
Για ένα σκύλο ή μια γάτα, απλώστε το λάδι στις πατούσες των ποδιών τους.
Αιμορραγία: Γεράνι, Ελίχρυσος 
Οστά: (όλα τα ζώα): λεμονόχορτο, και έλατο.
Ηρεμιστικό: Λεβάντα (τα κατοικίδια ζώα ανταποκρίνονται πολύ γρήγορα στην μυρωδιά).
Ψύλλοι και άλλα παράσιτα : Λεμονόχορτο, Citronella, και Μέντα
Άλογα (Για να ηρεμήσουν): Προσθήκη αιθέριο έλαιο χαμομηλιού στην τροφή. 
Εντομοαπωθητικό: Βάλτε 10 σταγόνες citronella, ευκάλυπτο , και Μέντα σε μπουκάλι σπρέι με νερό 250μλ. Εναλλακτικά: Βάλτε 2 σταγόνες πεύκου, 2 σταγόνες Eucalyptus (globulus), 5-10 σταγόνες Citronella σε ένα μπουκάλι σπρέι με νερό η ανθόνερο μέντας. Ανακινείστε ισχυρά και ψεκάστε πάνω από την περιοχή. 
Σύνδεσμοι / τένοντες: (ρήξη ή διάστρεμμα): Εφαρμόστε Λεμονόχορτο και λεβάντα (ίσα μέρη). 
Για τα μικρά ζώα ή πουλιά, αραιώστε τα αιθέρια έλαια με λάδι βάσης (2 μέρη ανάμειξη του ελαίου με 1 μέρος αιθέριο έλαιο). 
Νευρικό άγχος: Γεράνι, Λεβάντα, και βαλεριάνα. 
Πόνος: Helichrysum 
Αιμορραγία: Geranium, Helichrysum. 
Bones (Πόνος): λεμονόχορτο, έλατο. 
Ηρεμία: Λεβάντα, Ρωμαϊκό χαμομήλι (για τα άλογα, προστίθενται σε ζωοτροφές). Αραιώστε καλά για τις γάτες. 
Καρκίνος (δέρμα): λιβάνι, κύμινο. 
Γάτες: Μπορείτε να μεταχειριστείτε μια γάτα όπως θα κάνατε με ένα παιδί. Αραιώστε τα έλαια σε μεγάλο βαθμό με φυτικά έλαια. 
Απαγορεύεται το Τσαγιόδενδρο (tea tree) 
Κρυολογήματα και βήχα: Ευκάλυπτος, 
Τσαγιόδενδρο (όχι για τις γάτες). Εφαρμογή στη γούνα ή το στομάχι. 
Σκύλοι: Άγχος / νευρικότητα: Λεβάντα, βαλεριάνα. Τρίψτε 1-2 σταγόνες ανάμεσα στα χέρια και τρίψτε μεταξύ των δακτύλων, πάνω από τα πόδια για να μυρίζει όταν μύτη είναι προς τα κάτω και στην άκρη των αυτιών. 
Αρθρίτιδα: Ένα μείγμα από δεντρολίβανο, λεβάντα, πιπερόριζα αραιωμένη με λάδι για μασάζ. Καρδιακά προβλήματα: Μέντα στις πατούσες.Μυρτιά , Ραβενσάρα στην πλάτη με σπρέι. Τεχνική με θερμό και υγρό τρόπο. 
Πόνο και άγχος: Για σκύλους και άλογα χρησιμοποιήστε ένα σπρέι στην σπονδυλική στήλη. Αυτή η τεχνική βοηθά στην ανακούφιση από το στρες στην πλάτη, τους ώμους και τα πόδια, καθώς και την αύξηση και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και την προστασία από ασθένειες.
 Ύπνος: λεβάντα (σε πόδια).
Εγκεφαλικό: Λιβάνι (για εγκεφαλικό στέλεχος / πίσω μέρος του λαιμού).
Ασθένεια - Ταξίδι: Μέντα. Αραιώστε με λάδι μασάζ και τρίψτε στο στομάχι. Επίσης βοηθά στους στομαχόπονους. 
Πόνος αυτιών: Μίγμα 1 σταγόνα Τσαγιόδενδρο(Tea Tree) , 1 σταγόνα λεβάντα, και 1 σταγόνα Ρωμαϊκό χαμομήλι αραιωμένο σε λάδι για μασάζ. Βάλτε το στο αυτί και τρίψτε γύρω από το αυτί. (Μην χρησιμοποιείτε αυτό το μίγμα στις γάτες.) 
Ψύλλοι: Μείγμα από Citronella, ευκάλυπτο, λεμονόχορτο, πεύκο. Προσθέστε 1-2 σταγόνες του μίγματος σε σαμπουάν. 
Τα 3 βασικά μοντέλα Αρωματοθεραπείας 
Γερμανικό: Με κύρια έμφαση στην όσφρηση (εισπνοές - διάχυση - εξαέρωση)
Αγγλικό: Ολόσωμο χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια διαλυμένα σε μία βάση από φυτικά λάδια. Γαλλικό: εσωτερική χρήση των αιθερίων ελαίων κατά το ιατρικό πρότυπο (στοματική οδός / υπόθετα).
http://galazioneiro.blogspot.gr/, Αρωματοθεραπεία για τους φίλους μας τα ζώα


Αποκήρυξη πληροφοριών 
Το πλαίσιο της τρέχουσας νομοθεσίας το DonkeyislanD δεν επιτρέπεται να κάνει συστάσεις στους καταναλωτές υπέρ των οφελών υγείας που απορρέουν από τα τρόφιμα .Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις συγκεκριμένες συστάσεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο οι πρώτες ύλες των τροφίμων , και τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν, να αποτρέψουν ή να θεραπεύσουν τις ασθένειες

 Η λήψη των φυσικών προϊόντων πρέπει να είναι μια απόφαση βασισμένη στην προσωπική έρευνα και την κατανόηση του παραγόμενου τροφίμου , το ρόλο των αντιοξειδωτικών και ενζύμων στην υγεία και την ευημερία. Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσα σε αυτήν την περιοχή ιστοσελίδων είναι για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο των συμβουλών από έναν παθολόγο ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης, και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση ή τη θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος υγείας ή για τη συνταγή οποιουδήποτε φαρμάκου ή άλλης θεραπείας. 

Ένας επαγγελματίας υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να ερωτηθεί πρίν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωσης διατροφής, πρίν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο, ή εάν έχετε ή υποψιάζεστε να έχετε ένα πρόβλημα υγείας. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περιθάλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθεί το γιατρό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-