Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Windows 8



Υπό κατάργηση το «Windows Live»

Υπό κατάργηση το «Windows Live» 
Η κυκλοφορία των Windows 8 πλησιάζει και αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί κανείς τις υπηρεσίες της Microsoft. Σημαντικότερη από αυτές η κατάργηση του Windows Live και η αντικατάσταση του με το Microsoft account.
Όπως μαθαίνουμε λοιπόν εφαρμογές όπως τα Windows Live Calendar, Contacts και MSN Messenger θα απλοποιηθούν και θα μετατραπούν σε Calendar, People και Messaging. Το ίδιο συμβεί άλλωστε και για το Windows Live Mail, που πια θα μετατραπεί σε Mail στα Windows 8 και το Windows phone.
Σε κάθε περίπτωση όλες οι υπηρεσίες θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν όπως και πριν, χωρίς οι χρήστες να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα. Εξαίρεση αποτελεί μόνο το Windows Live Writer το οποίο ενδεχομένως και να πάψει να υποστηρίζεται από την εταιρεία.
ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-