Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

μυστικό της γρίπης;



Ανακαλύφθηκε το μυστικό για την εξολόθρευση της γρίπης;

Ανακαλύφθηκε το μυστικό για την εξολόθρευση της γρίπης;
Το μυστικό που βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα να εξολοθρεύσει τη γρίπη, προτού εκείνη οδηγήσει σε εμφάνιση συμπτωμάτων πιστεύουν ότι βρήκαν ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο.
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι μια ισχυρή συνθετική πρωτεΐνη, η ΕΡ67, μπορεί να ενεργοποιήσει το ανοσοποιητικό σύστημα εναντίον της γρίπης μέσα σε μόλις δύο ώρες από τη χορήγησή της, όπως αναφέρουν σε μελέτη τους που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «PloS ONE».
Μέχρι στιγμής η συνθετική πρωτεΐνη έχει δοκιμαστεί σε ποντίκια τα οποία είχαν μολυνθεί με τον ιό της γρίπης. Όπως φάνηκε, όσα πειραματόζωα έλαβαν μια δόση ΕΡ67 μέσα σε 24 ώρες από την έκθεσή τους στον ιό δεν εμφάνισαν συμπτώματα γρίπης – ή σε ορισμένες περιπτώσεις κατά τις οποίες εμφανίστηκαν συμπτώματα αυτά ήταν πολύ πιο ήπια σε σύγκριση με εκείνα που παρουσίασαν ποντίκια τα οποία δεν έλαβαν την πρωτεΐνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-