Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αυνανισμός

Αυνανισμός: Τι ποσοστό ανθρώπων το κάνει σόλο και πόσο συχνά;

Το 1977, στο κωμικό αριστούργημά του «Νευρικός εραστής», ο -γεμάτος νευρώσεις- Γούντι Άλεν είχε ξεστομίσει το αμίμητο απόφθεγμα σχετικά με τον αυνανισμό

Αυνανισμός: Τι ποσοστό ανθρώπων το κάνει σόλο και πόσο συχνά;
(πιθανώς απόσταγμα σοφίας μιας ολόκληρης ζωής που γαλούχησε επόμενες γενιές, απαντώντας τους τεκμηριωμένα στο δίλημμα «σόλο ή σόλο "κλαρίνο"»): «Μην κατηγορείς τον αυνανισμό! Είναι το σεξ που κάνω με κάποιον που αγαπώ». Ακολουθούν ποσοστά που δείχνουν πως οι Έλληνες έχουμε έφεση στο «τάκα-τούκα» (όχι τη ρακέτα του Κανάκη).
Υπάρχει μια... λαϊκή θυμοσοφία: «τάκα-τούκα τα χεράκια, κάνουν υγιή παιδάκια». Και οι Έλληνες, ως πιστοί στις παραδόσεις και λάτρεις των πατροπαράδοτων ρήσεων, φροντίζουμε και με το παραπάνω την... υγεία μας (αγνοώντας προφανώς τη ρήση-αντίποδα «το πολύ το τίκι-τάκα κάνει το παιδί μ@λ@κ@»)! Τα ποσοστά που ακολουθούν, δείχνουν πως τελικά «η μ@λ@κί@ πάει σύννεφο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-