Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ομαδικό σεξ από νεαρές κοπέλες.

Σύμφωνα με την έρευνα ένας μεγάλος αριθμός από έφηβες κοπέλες, έχει κάνει μη συναινετικό σεξ με πολλά άτομα ταυτόχρονα στην ηλικία των 16 ετών.
 
Στην έρευνα που έγινε σε αρκετές κλινικές της Βοστώνης και στην οποία ρωτήθηκαν 328 κοπέλες, προέκυψε πως μια στις 13 από την ηλικία των 14 ετών μέχρι την ηλικία των 20 έχει εμπλακεί σε ερωτική πράξη με πολλαπλούς εραστές.
 
Επιπλέον το 45% των συμμετεχόντων στην έρευνα απάντησαν πως ένας τουλάχιστον από τους συμμετέχοντες στο ομαδικό σεξ δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό.
 
Εν τω μεταξύ πολλές από τις κοπέλες ανέφεραν πως με διάφορους τρόπους πίεσης, αναγκάστηκαν να πάρουν μέρος σε ομαδικές ερωτικές περιπτύξεις τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους.
Θα επιθυμούσα να ρωτήσω τις κοπέλες εδώ μέσα στα blog  ποια είναι η γνώμη τους για αυτήν την έρευνα και αν έχουν κάποια ανάλογη εμπειρία σ' αυτού του είδους τις εναλλακτικές ερωτικές καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-