Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΝΕΑ Νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή που θα καθορίζει την αποζημίωση της φωτοβολταϊκής κιλοβατώρας

Νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή που θα καθορίζει την αποζημίωση της φωτοβολταϊκής κιλοβατώρας στους παραγωγούς ηλεκτρική ενέργειας, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να προωθήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

Εξάλλου όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, οι παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά θα αποζημιώνονται πλέον με την τιμή που ισχύει κατά την ημερομηνία υποβολής του φακέλου αντί της ημερομηνίας υπογραφής της σύμβασης.
Σύμφωνα με το υπουργείο η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι υπέρ των επενδυτών καθώς οι τιμές αγοράς της «φωτοβολταϊκής» κιλοβατώρας, σύμφωνα με τις ισχύουσες ρυθμίσεις, βαίνει μειούμενη σε βάθος χρόνου.
Με αυτή την νέα νομοθετική ρύθμιση θα εξασφαλιστεί η τιμή που ίσχυε για την φωτοβολταϊκή κιλοβατώρα έως την 31η Ιανουαρίου 2011 σε όλους τους επενδυτές που έχουν υποβάλει αιτήματα στους αρμόδιους διαχειριστές (ΔΕΣΜΗΕ ή Διαχειριστή μη-διασυνδεδεμένων Νησιών), συνοδευόμενα από πλήρη φάκελο, μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-