Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Περιπέτεια εν πλω για τουρίστες στην Κω

Περιπέτεια εν πλω για τουρίστες στην Κω



Μόνο δύο από τους συνολικά 28 τραυματίες που προέκυψαν από τη διπλή πρόσκρουση στον προβλήτα της Κω ενός τουρκικού καταμαράν εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του νησιού. Για μηχανική βλάβη κάνει λόγο ο πλοίαρχος.

Περιπέτεια εν πλω για τουρίστες στην Κω
28 τραυματίες, εκ των οποίων οι 22 ελαφρά και οι έξι σοβαρότερα, είναι ο απολογισμός από την διπλή πρόσκρουση τουρκικής σημαίας καταμαράν στον προβλήτα του λιμανιού της Κω.

Όλα ξεκίνησαν στις 11:20 το πρωί της Τετάρτης, όταν το σκάφος «Aegean Cat» επεχείρησε ανεπιτυχώς να προσδέσει στον προβλήτα του νησιού. Έχοντας προσκρούσει ήδη μία φορά, προσπάθησε και πάλι να πλαγιοδετήσει, με αποτέλεσμα να προσκρούσει εκ νέου, λίγα μέτρα πιο πέρα από το πρώτο σημείο, για να καταφέρει τελικά να δέσει με την αριστερή πλευρά.

Στους 22 ελαφρά τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο της Κω, ενώ οι υπόλοιποι έξι, πιο σοβαρά τραυματισμένοι, διακομίσθηκαν εκεί με ασθενοφόρο για να νοσηλευθούν. Από τους έξι οι τέσσερις εξήλθαν με δική τους ευθύνη από το νοσοκομείο, όπου εξακολουθούν να νοσηλεύονται ακόμη δύο άτομα. Συνολικά στο καταμαράν επέβαιναν 209 άτομα, η πλειοψηφία των οποίων βρετανικής υπηκοότητας, και εξαμελές πλήρωμα τουρκικής υπηκοότητας.

Από τις προσκρούσεις το σκάφος υπέστη σχετικά ελαφρές ζημιές, ενώ δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Το καταμαράν παραμένει στο λιμάνι της Κω για τους απαραίτητους ελέγχους, ενώ οι επιβάτες του που εξήλθαν από το νοσοκομείο μεταφέρθηκαν στο Μπόντρουμ και από εκεί στο Ντιντίμ μερίμνη της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Ο πλοίαρχος του «Aegean Cat», ο οποίος απέδωσε το συμβάν σε μηχανική βλάβη, συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-