Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

39η η Αθήνα για το κόστος ζωής της

39η η Αθήνα για το κόστος ζωής της

Σύμφωνα με έρευνα της ελβετικής τράπεζας UBS η Αθήνα βρίσκεται στην 39η θέση στον κόσμο όσον αφορά το κόστος ζωής, ενώ σε επίπεδο μισθών βρίσκεται στη 32η θέση. Η ακριβότερη πόλη στον κόσμο παραμένει η Νέα Υόρκη.

39η η Αθήνα για το κόστος ζωής της
Στην 39η θέση βρίσκεται η Αθήνα όσον αφορά το κόστος ζωής, μη λαμβανομένου υπ’ όψιν του ύψους των ενοικίων, ενώ σε επίπεδο μισθών βρίσκεται στη 32η θέση, σύμφωνα με έρευνα της ελβετικής τράπεζας UBS.

Ωστόσο, η Νέα Υόρκη παραμένει η ακριβότερη πόλη στον κόσμο, αλλά η Ελβετία εξακολουθεί να καταβάλλει τους υψηλότερους μισθούς. Συμπεριλαμβανομένου και του ύψους των ενοικίων, η Νέα Υόρκη παραμένει η ακριβότερη πόλη στον κόσμο, ενώ ακολουθούν το Όσλο, η Γενεύη και Ζυρίχη, αναφέρεται στα αποτελέσματα της έρευνας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε 73 πόλεις του κόσμου και καλύπτει 112 διαφορετικά καταναλωτικά αγαθά και υπηρεσίες.

Στην Ευρώπη, η διαφορά του κόστους διαβίωσης μεταξύ ανατολικής και δυτικής μειώθηκε μέσα σε ένα χρόνο κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες, στο 26% από 35% το 2009, σύμφωνα με την τράπεζα.

Όσον αφορά τους μισθούς, η Ελβετία παραμένει παγκόσμια πρωταθλήτρια: οι υψηλότερες καθαρές αποδοχές καταβάλλονται στη Ζυρίχη και τη Γενεύη, ενώ η Νέα Υόρκη έρχεται τρίτη.

Στο άλλο άκρο της κατάταξης, οι ασιατικές πόλεις Μουμπάι, Μανίλα και Κουάλα Λουμπούρ είναι οι φθηνότερες του πλανήτη, αλλά στο Μουμπάι και στη Μανίλα οι μισθοί είναι οι χαμηλότεροι στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-