Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Αιματηρά επεισόδια στο ινδικό Κασμίρ

Αιματηρά επεισόδια στο ινδικό Κασμίρ
Η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον μουσουλμάνων στο ινδικό Κσμίρ που διαδήλωναν κατά της εξουσίας του Νέου Δελχί, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και περίπου είκοσι να τραυματιστούν.

Αιματηρά επεισόδια στο ινδικό Κασμίρ

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν στο ινδικό Κασμίρ, όταν η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον μουσουλμάνων που διαδήλωναν κατά της εξουσίας του Νέου Δελχί, την ώρα που εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των κομμάτων αντιπολίτευσης συναντώνται στην ινδική πρωτεύουσα σε μία προσπάθεια τερματισμού του χειρότερου κύματος βίας των τελευταίων ετών.

Το πλήθος των τριών χιλιάδων διαδηλωτών κατευθυνόταν προς σχολείο χριστιανικής ιεραποστολής στο Μεντχάρ, 225 χιλιόμετρα ανατολικά του Σριναγκάρ, όταν οι δυνάμεις ασφαλείας προσπάθησαν να ανακόψουν την πορεία τους, δήλωσε αστυνομική πηγή, διευκρινίζοντας ότι οι αστυνομικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ όταν το πλήθος αρνήθηκε να διαλυθεί. Τρεις διαδηλωτές σκοτώθηκαν και περί τους είκοσι τραυματίσθηκαν.

Οι διαδηλωτές αψηφούν τις τελευταίες ημέρες τα μέτρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις του Κασμίρ, έπειτα από τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που άρχισαν τη Δευτέρα κατά της εξουσίας του Νέου Δελχί και με αφορμή τα σχέδια για την καύση του κορανίου στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-