Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Οργασμός!!! 9 πράγματα που δεν ξέρεις για τον Οργασμό!

Οργασμός!!! 9 πράγματα που δεν ξέρεις για τον Οργασμό!

Πάνω που νόμιζες ότι τα ξέρεις όλα για τον οργασμό να μερικά που ίσως σου διαφεύγουν. Βάσει της μελέτης που έκαναν τέσσερις ερευνητές και παραθέτουν στο βιβλίο τους¨, ¨Ο Οδηγός για τον Οργασμό¨ το οποίο περιλαμβάνει ερωτήσεις που πιθανά δεν έχεις σκεφτεί ποτέ να ρωτήσεις.

1. Τα συναισθήματα που βιώνουν οι άντρες και οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του οργασμού είναι ίδια;

Αυτή είναι δύσκολη ερώτηση, αλλά το 1976 ένα πείραμα προσπάθησε να συγκρίνει τον οργασμό αντρών και γυναικών, ζητώντας από φοιτητές να γράψουν περιγραφές της κορύφωσης τους. Όταν οι λέξεις που καθορίζουν το φύλλο στο κείμενο αντικαταστάθηκαν από ουδέτερες βάσει φύλλου λέξεις, οι κριτές ήταν αδύνατον να ξεχωρίσουν, αν ο άνθρωπος που έγραφε το κείμενο ήταν άντρας ή γυναίκα.

Ανάμεσα στις λέξεις που χρησιμοποιούσαν για να περιγράψουν τον οργασμό ήταν οι λέξεις: ζάλη, κάψα, ανακούφιση, ψυχική ευφορία. Αυτή η ίδια αίσθηση είναι πιθανό να δημιουργείται, λόγω της παρόμοιας διαδρομής που κάνει το νευρικό σύστημα τόσο στο πέος όσο και στη κλειτορίδα.

2. Από ποιά ηλικία και μετά οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν οργασμό;

Αυτό είναι ένα θέμα που έχει εγείρει πολλές συζητήσεις. Κάποιοι ειδικοί πιστεύουν ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μέχρι την εφηβεία. Άλλοι υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι μπορεί να φτάσουν σε οργασμό σε κάθε ηλικία, δεδομένου του ότι το νευρικό σύστημα που είναι υπεύθυνο για την ερωτική διέγερση είναι παρόν και λειτουργικό ακόμα και πριν τη γέννηση.

3. Είναι η δυνατότητα του ανθρώπου να φτάνει σε οργασμό κληρονομική;

Σε έρευνα που έγινε σε όμοιες και μη όμοιες διδύμους, βρέθηκε ότι οι γυναίκες ανέφεραν μεγάλη ποικιλία στη συχνότητα της κορύφωσης. είτε στην αυτοϊκανοποίηση είτε στη συνουσία. Οι όμοιες δίδυμοι όμως είχαν πιο πολλές ομοιότητες από τις μη όμοιες στη συχνότητα των οργασμών. Ερευνητές που μελέτησαν άλλη έρευνα διδύμων στην Αγγλία πιστεύουν, ότι οι γεννητικές διαφοροποιήσεις μπορούν να εξηγήσουν τις διαφορές αυτές.

4. Πως επηρεάζει η διέγερση της θηλής τον οργασμό;

Για κάποιους ανθρώπους η θηλή μπορεί να επηρεάσει την πιθανότητα του οργασμού και να μεγιστοποιήσει την ένταση του. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό όπως πιθανολογείται είναι, ότι η αίσθηση ταξιδεύει μέσα από μερικά νεύρα που είναι τα ίδια, τόσο για τα γεννητικά όργανα όσο και για τις θηλές φτάνοντας στον υποθάλαμο του εγκεφάλου. Οπότε η αίσθηση μπορεί να μεγεθυνθεί όταν αυτά τα σημεία διεγείρονται ταυτόχρονα.

5. Μπορεί ένας οργασμός να επηρεάσει την ικανότητα της γυναίκας να συλλάβει;

Είναι πολύ πιθανό; Οι κυματοειδείς συσπάσεις της μήτρας κατά τη διάρκεια του οργασμού μεγαλώνουν την ένταση της απορρόφησης. Αυτή η μεγαλύτερη απορρόφηση οδηγεί το σπέρμα πιο κοντά στον τράχηλο και την μήτρα.

6. Η στύση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τον οργασμό;

Πολλοί άντρες μπορεί να παραξενευτούν από αυτό αλλά, η στύση δεν είναι απαραίτητη για τον οργασμό και την εκσπερμάτιση. Τα νεύρα στέλνουν μηνύματα από το πέος στον εγκέφαλο ανεξάρτητα αν είναι σε στύση ή όχι κατά τη διέγερση.

7. Μπορεί η κορύφωση και ο οργασμός να προκαλέσουν καρδιακή προσβολή;

Ο θάνατος κατά τη διάρκεια της κορύφωσης είναι σπάνιος. Η προσπάθεια που καταβάλλεται κατά τη διάρκεια τους sex ευθύνεται πολύ περισσότερο από τον οργασμό καθεαυτό. Το γεγονός ότι το 70% αυτών των συμβάντων συμβαίνουν σε εξωσυζυγικές σχέσεις, υποδηλώνει ότι το άγχος μπορεί επίσης να ευθύνεται.

8. Πως επηρεάζει τον οργασμό η υστερεκτομή;

Η αφαίρεση της μήτρας και σε μερικές περιπτώσεις και του τραχήλου, μπορεί να επηρεάσει τον οργασμό της γυναίκας. Πιθανόν να ελαχιστοποιήσει τον πόνο και την αιμορραγία αυξάνοντας την σεξουαλική απόλαυση. Παρόλα αυτά όμως η εγχείριση μπορεί να πειράξει νευρικές απολήξεις, επηρεάζοντας την αίσθηση στα γεννητικά όργανα. Η λήψη φαρμάκων επίσης μπορεί να επηρεάσει την δυνατότητα του οργασμού.

9. Μπορεί το Viagra να βοηθήσει στην επίτευξη του οργασμού;

Τα φάρμακα της στυτικής δυσλειτουργίας έχουν δοκιμαστεί σε γυναίκες, σαν πιθανές θεραπείες για σεξουαλικές διαταραχές. Αν και τα φάρμακα αυτά πραγματικά αυξάνουν τη ροή του αίματος στην κλειτορίδα, η αποτελεσματικότητα τους όσον αφορά την σεξουαλική επιθυμία και την οργασμική ανταπόκριση είναι πολύ αμφισβητήσιμη ακόμα.

Τώρα λοιπόν γνωρίζεις ακόμα μερικά πράγματα σχετικά με τον οργασμό που ίσως δεν είχες καν σκεφτείς να ρωτήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-