ΑΠΑΛΑΓΕΊΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ
Αν πιείτε ζεστό γάλα με κάρδαμο, κάθε φλεγμονή και πονόλαιμος θα εξαφανιστεί γρηγορότερα
=====================
Ξεκινήστε εύκολα μια φωτιά
Αν χρειαστεί να ανάψετε γρήγορα φωτιά, να θυμάστε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πατατάκια. Καίγονται καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ελαφρύτερο ρευστό και λειτουργούν ακόμη κι αν τα ξύλα είναι υγρά.
======================
Ελέγξτε πόσο φρέσκο είναι ένα αβγό
Αν τοποθετήσετε μέσα σε κρύο νερό ένα αβγό και βυθιστεί εντελώς, τότε είναι φρέσκο. Όσα δεν είναι τόσο φρέσκα, θα επιπλεύσουν στην επιφάνεια.
======================
Αφαιρέστε λεκέδες κόλλας από το γυαλί
Μπορείτε να αφαιρέσετε λεκέδες κόλλας με απλό φυτικό έλαιο. Απλά αλείψτε το στην περιοχή που έχει κόλλα, αφήστε το για 10 λεπτά και σκουπίστε με μια χαρτοπετσέτα.
=================
Βράστε φασόλια και όσπρια πιο γρήγορα
Ξεχάσατε να μουσκέψετε τα φασόλια ή τον αρακά; Βράστε τα σε νερό χωρίς αλάτι προσθέτοντας μια κουταλιά της σούπας κρύο νερό κάθε 7-10 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο θα είναι έτοιμα χωρίς πρόβλημα.
==========================
Απαλλαγείτε από λεκέδες μελανιού ή μπογιάς στα ρούχα
Το ασετόν θα σας βοηθήσει με αυτό το πρόβλημα. Πρέπει να σκουπίσετε την λερωμένη περιοχή και μετά να την βρέξετε με αμμωνία.
===============================
Στεγνώστε γρήγορα τα υποδήματα
Το κόλπο είναι να χρησιμοποιήσετε αλάτι. Ζεστάνετέ το πάνω σε ένα τηγάνι, ρίξτε το μέσα σε μια κάλτσα, και στη συνέχεια τοποθετήστε την μέσα στο βρεγμένο παπούτσι. Εάν η υγρασία δεν εξαφανιστεί σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, βάλτε μια νέα κάλτσα. Τα παπούτσια σας θα στεγνώσουν γρήγορα.
==============================
Απαλλαγείτε από τον πονοκέφαλο
Μπορείτε να απαλλαγείτε από τον πονοκέφαλο αν τρίψετε μια φέτα λεμόνι στο μέτωπό σας. Ακούγεται παράξενο αλλά το άρωμα των εσπεριδοειδών μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει
============================
Επαναχρησιμοποιήστε τα ξεραμένα λεμόνια
Για να επαναφέρετε το λεμόνι, αφήστε το σε ένα μπολ με νερό για μερικές ώρες.
================================
Βράστε γρηγορότερα το γάλα
Το γάλα θα βράσει γρηγορότερα αν προσθέσετε μια πρέζα ζάχαρη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου