Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ



Λίγα λόγια για τους άντρες




Στους όρχεις εκτός από σπερματοζωάρια, παράγεται τεστοστερόνη, η ανδρική ορμόνη του σεξ και είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία μυϊκής μάζας, για τη λίμπιντο, τη διάθεση, τη στύση, την τριχοφυΐα και την οστική μάζα.
Οι αιτίες για την πτώση των επιπέδων τεστοστερόνης είναι πολλές. Ο γιατρός σου θα σε βοηθήσει στην ανεύρεση της αιτίας και στην αντίστοιχη αντιμετώπιση της καταστάσεως.
Οι συνήθεις αιτίες, όπως τα επιπλέον κιλά, το κάπνισμα και πολύ αλκοόλ μειώνουν την αιμάτωση στους όρχεις. Για φυσική ενδυνάμωση βοηθάει η λήψη καρυδιών ή φιστικιών ή αμυγδάλων (ένα μπολ την ημέρα). Οι άνδρες με διατροφή πλούσια σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (ξηροί καρποί) εμφανίζουν υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης. Τα δημητριακά όπως η βρώμη παράγουν μια ουσία η οποία οδηγεί σε μεγαλύτερη έκλυση τεστοστερόνης στο αίμα. Αναφέρεται, ότι ένα μπολ χυλού δημητριακών μπορεί να είναι το κλειδί για καλύτερο σεξ. Οι άνδρες που προλαβαίνουν εκτός χρόνου δουλειάς να ασχολούνται με τα σπορ αυξάνουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης κατά 15%. Όσο υψηλότερα τα επίπεδα της τεστοστερόνης τόσο μεγαλύτερη είναι η σεξουαλική όρεξη με σίγουρο αποτέλεσμα να γίνεται απολαυστικότερο το σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-