Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Γυναίκες αναλαμβάνουν την ανδρική εκσπερμάτιση



Αντί των περιοδικών πορνό γυναίκες αναλαμβάνουν την ανδρική εκσπερμάτιση στα κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης

BLUE DREAMER

Τις παραδοσιακές τεχνικές εκσπερμάτισης που εφαρμόζονται σε κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης, αντικαθιστά μία νέα μέθοδος στην Κίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph.

Για την ακρίβεια γυναίκες προσλαμβάνονται για αυτό ακριβώς το πόστο, να βοηθούν δηλαδή χειρωνακτικά τους άντρες που επιθυμούν να γίνουν δωρητές σπέρματος να εκσπερματώνουν.

Έτσι λοιπόν τα περιοδικά πορνό και οι ροζ ταινίες που συνέβαλαν σε αυτή τη διαδικασία αποτελούν παρελθόν στη χώρα αυτή. Όσο για τον μισθό των υπαλλήλων που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας τη δουλειά, φτάνει τα 1.200 ευρώ μηνιαίως (ιδιαίτερα ικανοποιητικός για τα δεδομένα της Κίνας) , ενώ θεωρείται ένα επάγγελμα αρκετά ριψοκίνδυνο για την υγεία.

Οι εμπνευστές της ιδέας ευελπιστούν ότι με αυτό τον τρόπο θα μειωθεί η ανεργία και παράλληλα θα ενισχυθούν οι τράπεζες σπέρματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-