Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

σπιτάκι που στέκεται στη μέση ενός ποταμού


Δείτε το ηρωικό σπιτάκι που στέκεται στη μέση ενός ποταμού για 45 χρόνια 
http://galazioneiro.blogspot.com

Εδώ και 45 χρόνια, το περίεργο αυτό σπιτάκι έχει υπομείνει τα πάντα που μπορεί να του ρίξει η φύση. Ισορροπώντας επάνω σε έναν βράχο, στη μέση του ποταμού Ντρίνα στη Σερβία, η μικρή αυτή καλύβα έχει χτυπηθεί από πλημμύρες και ισχυρούς ανέμους, και όμως στέκεται ακόμη περήφανη, χτισμένη επάνω σε έναν βράχο.


http://galazioneiro.blogspot.com

Το κτίσμα είναι τοποθετημένο κοντά στην πόλη Bajina Basta της Σερβίας και έχει μετατραπεί σε μία ξακουστή ατραξιόν, για επισκέπτες της περιοχής. Η ιδέα για το σπιτάκι ήρθε το 1968, όταν μία ομάδα νεαρών κολυμβητών που βρισκόταν στα νερά του ποταμού αποφάσισε πως χρειαζόταν ένα καταφύγιο για ξεκούραση.


http://galazioneiro.blogspot.com

Οι κολυμβητές εντόπισαν τον βράχο και ξεκίνησαν να τον χρησιμοποιούν συχνά για να ξεκουράζονται. Όσο περνούσε ο καιρός, ωστόσο, το γκρουπ των νεαρών κατέληξε πως χρειάζεται ένα πιο βολικό σημείο ξαπόστασης, και ξεκίνησε να τοποθετεί τάβλες στην επιφάνεια του βράχου. Επειδή όμως χρειάζονταν ένα μέρος για να προφυλάσσονται από τον ήλιο, οι κολυμβητές ξεκίνησαν σταδιακά να χτίζουν ένα μικρό καλυβάκι, καταλήγοντας να δημιουργήσουν το μοναδικό αυτό κρησφύγετο.

Πηγή: topeiraxtiri.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-