Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΔΩΡΕΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ LAPTOP / Η.Υ

 Βρήκαμε τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα, το κάθε ένα στον τομέα του και σας τα παρουσιάζουμε για να έχετε έναν υπολογιστή πολύ πιο γρήγορο, ασφαλές και πάντα ενημερωμένο:



Βρήκαμε τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα, το κάθε ένα στον τομέα του και σας τα παρουσιάζουμε για να έχετε έναν υπολογιστή πολύ πιο γρήγορο, ασφαλές και πάντα ενημερωμένο:
1. CCleaner

Μακράν το καλύτερο στην κατηγορία του. Απομακρύνει άχρηστα αντικείμενα από το σκληρό και τα windows, κάνει βαθύ καθαρισμό στους  browsers και το ιστορικό και καθαρίζει με ασφάλεια τη registry. Πολύ συχνά απομακρύνει ιούς που προσκολλώνται στους temporary files. Καλό θα ήταν να κρατάτε back up στην ερώτηση που σας κάνει το πρόγραμμα κατά τον καθαρισμό μητρώου.
Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ
2. UltraDefrag

Κάνει την καλύτερη ανασυγκρότηση δίσκων που έχουμε βρει σε free πρόγραμμα. Απλούστατο στη χρήση του, ανοίγετε το πρόγραμμα, επιλέγετε τον σκληρό δίσκο και πατάτε το full optimization. Για τους κατασκευαστές μία φορά το μήνα αρκεί για να είναι οι σκληροί σας δίσκοι ταχύτεροι από ποτέ.
Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ
3. Update Checker

Σκανάρει τα προγράμματα που έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας και σας ενημερώνει για νεότερες εκδόσεις που έχουν βγει όσο εσείς σερφάρατε στο facebook και το twitter. Πολύ χρήσιμο πρόγραμμα που σας βγάζει από τον κόπο να ψάχνετε για ενημερώσεις ανοίγοντας ένα-ένα τα προγράμματα.
Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ
4. TCP Optimizer

Τέλος το αργό ίντερνετ. Ένα πρόγραμμα πραγματικό ‘’χρυσάφι’’ που ρυθμίζει τις παραμέτρους για την πιο γρήγορη πλοήγηση που είχατε ποτέ. Απλά ανοίγετε το πρόγραμμα, επιλέγετε την ταχύτητα που έχετε βάσει συμβολαίου (π.χ 2 mbps), τσεκάρετε τα optimal settings, κάνετε apply changes και είστε έτοιμοι. Μετά την επανεκκίνηση θα δείτε το ίντερνετ να… πετάει. Φυσικά χρειάζεστε και την υποστήριξη ενός γρήγορου browser και ο google chrome είναι μακράν ο ταχύτερος όλων.
Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ
5. Spybot

Ένα από τα καλύτερα, σύμφωνα με διεθνείς μετρήσεις, antispyware. Απομακρύνει πλήθος απειλών που δεν πιάνουν τα antivirus και κρατά τον υπολογιστή σας πάντα ασφαλή. Ένα σκανάρισμα κάθε 15 ημέρες είναι υπεραρκετό για να χαίρεστε τον υπολογιστή σας κάθε μέρα!
Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ
6. Revo Uninstaller

Όταν κάνουμε απεγκατάσταση ένα πρόγραμμα, αφήνουμε πίσω εκατοντάδες αρχεία, φακέλους και εγγραφές μητρώου που κάνουν τον υπολογιστή μας αργό με τον καιρό. Το πρόβλημα αυτό έρχεται να λύσει το καλύτερο free uninstaller. Απλά οποιαδήποτε απεγκατάσταση την κάνουμε μέσω του Revo που φροντίζει να καθαρίσει όλα τα περιττά αρχεία του προγράμματος που αποχαιρετούμε. Απαραίτητο για ένα καθαρό και γρήγορο pc.
Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

8 βήματα για το πιο ξεκούραστο στοματικό

Του αρέσει και το ξέρεις! Το στοματικό μπορεί να τον ξετρελάνει χωρίς να χρειάζονται πολλά λόγια ή πράξεις! Αρκεί να γίνεται σωστά και να μη σε κουράζει!

Για να μην ξαναβρεθείς να απορείς ''γιατί δεν τελειώνει επιτέλους'', ενώ ο σβέρκος σου έχει πιαστεί, λάβε θέση και χάρισέ του το καλύτερο αλλά και πιο εύκολο στοματικό!
Βήμα Πρώτο και βασικό: Για να είσαι σίγουρη πως θα απολαύσει το στοματικό έρωτα αλλά δεν θα αργήσει να ολοκληρώσει, περιποιήσου τον εαυτό σου. Πρέπει να του δώσεις μαζί με τα φιλιά και χάδια, ένα καλό οπτικό ερέθισμα. Τουτέστιν, μην ξεκινήσεις το παιχνίδι με τα μαλλιά άλουστα, την φάτσα κουρασμένη και φορώντας πιτζάμες. Σε θέλουμε σέξι!
Βήμα Δεύτερο: λάβε την κατάλληλη θέση!
Δεν χρειάζεται να γονατίσεις μπροστά του και να πιαστούν τα ποδαράκια σου. Αν όντως χρειαστεί να γονατίσεις, έχε λεπτό μαξιλαράκι κάτω από τα γόνατα για να μην μουδιάσουν τα πόδια. Εναλλακτικά, ζήτα του να ξαπλώσει ανάσκελα και έλα μπροστά του ή στο πλάι για να τον περιποιηθείς.
Βήμα Τρίτο: προετοιμάσου σωστά!
Τα μαλλιά σου για παράδειγμα, μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο στην όλη διαδικασία. Πιάσε τα μαλλάκια σου μια ψηλή κοτσίδα για να μην χρειαστεί να πετάς τριχούλες που μπαίνουν κατά λάθος στο στόμα σου πάνω στην πράξη.
Ενυδατώσου: με άλλα λόγια πιες νερό προτού ξεκινήσεις και έχε ένα ποτήρι με νερό πλάι σου σε περίπτωση που σου στεγνώσει το σάλιο. Γιατί καλό στοματικό και εύκολο χωρίς σάλιο δεν γίνεται.
Βήμα Τέταρτο: βάλε χέρι!
Το σωστό στοματικό γίνεται με σένα να παίρνεις το πέος του στο στόμα σου και να το γλύφεις. Η πρακτική είναι απλή, έλα όμως που εμείς τα κορίτσια θέλουμε να μπερδεύουμε τα πράγματα.
Ακούς κάπου ότι εκείνος απολαμβάνει το στοματικό καλύτερα εφόσον χρησιμοποιείς μόνο την γλώσσα σου, και λες να κάνεις αυτό ακριβώς. Βρε βάλε χέρι, βοήθησε μάλιστα την κίνηση και με τα δυο σου χέρια. Ακόμα κι όταν παίρνεις όλο το πέος στο στόμα σου, προσπάθησε με τα χέρια σου να χουφτώνεις απαλά τους όρχεις τους και να κάνεις μασάζ σε ολόκληρη τη βουβωνική χώρα.
Βήμα Πέμπτο: Πάρε ανάσες!
Ανάμεσα στα φιλιά και χάδια που του προσφέρεις, μην ξεχνάς να αναπνεύσεις σωστά. Όσο καλύτερες αναπνοές παίρνεις, τόσο καλύτερη και μεγαλύτερη θα είναι η αντοχή σου επί το έργω!
Βήμα Έκτο: ξέχνα το βαθύ λαρύγγι
Ό,τι κι αν σου λέει, ότι κι αν έχει δει στις αισθησιακές ταινίες, η ουσία και η αλήθεια είναι πως όλες οι νευρικές απολήξεις βρίσκονται στην κορυφή του πέους του και όχι στη βάση. Οπότε, ακόμα κι αν καταφέρεις να γίνεις το πιο βαθύ λαρύγγι, δεν θα έχεις πολλά περισσότερα να του προσφέρεις. Οπότε, αν είσαι και κουρασμένη, επικεντρώσου στο κεφαλάκι του πέους και φρόντισε η γλώσσα σου να το περιποιηθεί όσο πιο λεπτομερώς γίνεται. Ακόμα και τα χείλη σου, πρέπει να φυλακίζουν την κορυφή του πέους σφιχτά για να αυξάνεται η ηδονή του.
Βήμα Έβδομο: διατήρησε το ρυθμό
Από τη στιγμή που ξεκινάς το στοματικό πρέπει να συνεχίζεις με έναν αυξανόμενο ρυθμό μέχρι την κορύφωσή του. Μην σταματάς και ξεκινάς πάλι γιατί μόνο να καθυστερήσεις μπορείς τα πράγματα. Αν κουράζονται τα χέρια σου, φόρτσαρε με την γλώσσα. Ξεκούρασε το ένα χέρι και παίξε με το άλλο. Μην σταματάς λίγο πριν ολοκληρώσει γιατί του χαλάς όλη τη μαγεία. Τα χέρια σου είναι εκείνα που θα βοηθήσουν στην επιτάχυνση της κίνησης και όχι τόσο το στόμα σου.
Βήμα Όγδοο: η διαχείριση της εκσπερμάτωσης
Οκ, δεν θέλεις να καταπιείς τους χυμούς του! Σεβαστό. Λίγο πριν ολοκληρώσει, φέρε το πέος του ανάμεσα στο στήθος σου και άφησέ τον να ολοκληρώσει εκεί, θα το ευχαριστηθεί το ίδιο!
Να θυμάσαι:
Το πέος δεν είναι τόσο εύθραυστο που να σπάει με το παραμικρό! Οπότε άσκησέ του πίεση χωρί να φοβάσαι!
Κάλυψε τα δόντια σου με τη γλώσσα για να αποφύγεις τα ατυχήματα που θα τον γδάρουν κυριολεκτικά!
Αν θελήσει να σου σπρώξει το κεφάλι πιο μέσα, σταμάτα και ζήτησε να μην το κάνει αυτό. Μπορεί με λόγια να σε καθοδηγήσει στο δρόμο του οργασμού του.

το "κάτω" κεφάλι


Πολλές γυναίκες (μπορεί κι εσύ) έχουν ελλείπεις γνώσεις για το "κάτω" κεφάλι του καλού τους, το διάσημο πέος. Μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σου ή μεγαλύτερος εχθρός σου, αλλά δεν θα ήταν καλό να γνωρίζεις μερικά πράγματα παραπάνω γι' αυτό και κυρίως το πως θα πρέπει να επικοινωνείς μαζί του καλύτερα; Σκέψου απλά πως όσα περισσότερα μάθεις, τόσα καλύτερα θα τα αξιοποιήσεις με απώτερο σκοπό τον δικό σου καλύτερο οργασμό! 

 

Πολλές γυναίκες (μπορεί κι εσύ) έχουν ελλείπεις γνώσεις για το "κάτω" κεφάλι του καλού τους, το διάσημο πέος. Μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σου ή μεγαλύτερος εχθρός σου, αλλά δεν θα ήταν καλό να γνωρίζεις μερικά πράγματα παραπάνω γι' αυτό και κυρίως το πως θα πρέπει να επικοινωνείς μαζί του καλύτερα; Σκέψου απλά πως όσα περισσότερα μάθεις, τόσα καλύτερα θα τα αξιοποιήσεις με απώτερο σκοπό τον δικό σου καλύτερο οργασμό!
1. Μάθημα ανατομίας: κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του και τον ανδρισμό του, έχει μετρήσει έστω και μια φορά το πέος του και φυσικά έχει αναρωτηθεί κατά πόσον είναι φυσιολογικό.
Ως προς το μέγεθος: όταν δεν είναι σε στύση, το μέσο μήκος ενός πέους είναι 7,5 με 10,2 εκατοστά και διάμετρο γύρω στα 3,2 εκατοστά. Σε διέγερση φτάνει στα 12 με 17 εκατοστά μήκος και περίπου στα 4 εκατοστά πάχος.
Ως προς το σχήμα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία και πολλά πέη κλίνουν προς τα αριστερά ή δεξιά. Το τέλειο ευθύ και μεγάλο πέος είναι πολύ σπάνιο.
Η βάλανος (το κεφάλι του πέους) βρίσκεται στην κορυφή της βάσης του πέους και είναι το πιο ευερέθιστο σημείο πάνω στο κορμί του. Η ακροποσθία από την άλλη είναι το κομμάτι δέρματος που καλύπτει το κεφάλι του πέους και τραβιέται προς τα πίσω κατά την επαφή.
2. Σήκωσέ το: η ανδρική διέγερση αποτελεί ένα φυσιολογικό φαινόμενο που μπορεί να συμβεί κάθε ώρα της ημέρα ή της νύχτας. Είτε είναι ενστικτώδης, είτε αποτέλεσμα ερεθισμού τα βασικά κλειδιά που την αφορούν είναι τα εξής:
Τη νύχτα: η διέγερση κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι ενστικτώδεις και για να μην φρικάρεις όποτε τον βλέπεις σηκωμένο, δεν σημαίνει πως εκείνη τη στιγμή ο καλός σου βλέπει ντε και καλά κάποιο ερωτικό όνειρο. Είναι περισσότερο μια διαδικασία ασυναίσθητη. Στην πραγματικότητα, ένας άντρας μπορεί να έχει αρκετές στύσεις μέσα σε ένα βράδυ, που έχουν σκοπό την καλή οξυγόνωση των ιστών εκεί κάτω.
Πρωί πρωί: η πρωινή ονείρωξη είναι αποτέλεσμα ενστικτώδες επίσης. Μπορεί να είναι κατάλοιπο μιας νυχτερινής στύσης ή να σηματοδοτεί την ανάγκη για ούρηση.
Ο μηχανισμός της διέγερσης: η στύση προκύπτει από την διαστολή των αρτηριών που βρίσκονται στο πέος που αφήνουν περισσότερο αίμα να περάσει στην περιοχή και έτσι το πέος αιματώνεται. Το πρήξιμο πιέζει τις φλέβες στην επιφάνεια του πέους και έτσι προκύπτει η στύση.
3. Άντε να τελειώνουμε: η εκσπερμάτωση είναι η ολοκλήρωση μιας φυσικής διαδικασίας που προκύπτει κατά την σεξουαλική κλιμάκωση.
Τι συμβαίνει: η εκσπερμάτωση είναι ένα ανακλαστικό που πυροδοτείται κατά την κορύφωση της σεξουαλικής διέγερσης. Η πρόωρη εκσπερμάτωση προκύπτει όταν ο αγαπημένος σου διεγείρεται και τελειώνει πολύ γρήγορα και το αντίθετο μπορεί να συμβαίνει όταν δεν τον έχεις ανάψει αρκετά άρα έχει μια μέτρια ή καθόλου στύση. Η εκσπερμάτωση έχει δύο φάσεις. Κατά την πρώτη, το σπέρμα προετοιμάζεται να απελευθερωθεί από το σώμα. Και αναμειγνύεται με άλλα υγρά από τους όρχεις και τον προστάτη. Στη δεύτερη φάση το σπέρμα αποδεσμεύεται από το σώμα (μέσω της ουρήθρας) και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτή τη διαδικασία άπαξ και ξεκινήσει.
Έχε υπόψη πως το σπέρμα (εκτός από τους πιθανούς απογόνους που μπορεί να φέρει) κάνει πολύ καλό στον κόλπο σου. Κι αυτό γιατί περιέχει οιστρογόνα που μαλακώνουν τον κόλπο! Είναι σαν να λέμε η κρέμα ομορφιάς της ευαίσθητης περιοχής σου.
4. Οι ερωτογενείς ζώνες του πέους: το κλειδί για να τον ''ανάψεις'' όσο περισσότερο γίνετια, είναι να βρεις τις βασικές ερωτογενείς ζώνες του πέους του.
Το κεφάλι: η πιο ευερέθιστη περιοχή κι αυτό γιατί περιέχει και τις περισσότερες νευρικές απολήξεις.
Η ακροποσθία αλλά και το περιστόμιο του κεφαλιού που έχει πολλούς υποδοχείς που διεγείρονται με ένα άγγιγμα και μόνο.
Το ανδρικό σημείο G που εδράζεται στην μαλακή περιοχή ανάμεσα στους όρχεις και στο σημείο που ξεκινά η βάση του πέους.
Και οι μεγαλύτεροι μύθοι περί πέους:
* Όταν τελειώνει σημαίνει πως έρχεται και σε οργασμό; Λάθος
Η εκσπερμάτωση δεν πρέπει να συγχέεται με τον οργασμό. Η εκσπερμάτωση είναι μια φυσική εκτόνωση του σώματος που δεν έχει καμία σχέση με την συναισθηματική κλιμάκωση (αν και τις περισσότερες φορές συμπίπτει στα αρσενικά).
* Άπαξ και διεγερθεί η εκσπερμάτωση είναι θέμα χρόνου; Λάθος
Αν έχει τελειώσει λίγα λεπτά πριν, μπορεί να ξαναέχει στύση αλλά δύσκολα θα εκσπερματώσει αν δεν έχει προλάβει το σώμα του να παράγει το απαιτούμενο σπέρμα.
* Όσο μεγαλύτερο είναι το πέος τόσο καλύτερο είναι και το σεξ; Εντελώς λάθος
Αυτό που μετράει πιο πολύ δεν είναι το μέγεθος του πέους όσο η η ποιότητα της στύσης. Γιατί τι να το κάνεις ένα τεράστιο πέος που δεν μπορεί να σηκωθεί ούτε με γερανό;
* Ένα πέος σε στύση μπορεί να στραμπουληχθεί; Αλήθεια
Το γεγονός αυτό είναι αληθές σε περίπτωση που δεν προσέξετε και το σεξ είναι αρκετά δυναμικό και ζωώδες. Παρά την ευλυγισία του, το πέος μπορεί να πάθει από μια μικρή ζημιά (που θα επουλωθεί μέσα σε λίγες ημέρες) μέχρι και μεγαλύτερη που θα την καταλάβεις από τον πόνο που θα νιώθει και το μαύρο-μπλε χρώμα του.
* Οι όρχεις έχουν πάντα το ίδιο μέγεθος; Λάθος
Συγκεκριμένα, στους περισσότερους άντρες ο αριστερός όρχις είναι μεγαλύτερος από το δεξί. Άλλωστε δεν πρέπει να ανησυχήσεις σε περίπτωση που ο αγαπημένος σου έχει έναν όρχι αφού το φαινόμενο είναι συνηθισμένο και δεν σημαίνει ότι ο καλός σου υστερεί κάπου ή ότι δεν είναι γόνιμος.

 

ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ


Μάθε τα πάντα για το τι κρύβεται μέσα στο "κάτω κεφάλι" του καλού σου και αξιοποίησε αυτές τις πληροφορίες για να τον στείλεις στα ουράνια και να προσφέρεις στον εαυτό σου εγγυημένους και αξέχαστους οργασμούς.



Όπως συμβαίνει και με τη δικιά σου κάτω περιοχή έτσι και η σεξουαλική ανατομία του συντρόφου σου αποτελείται από ένα συνδυασμό ορατών αλλά και κρυμμένων οργάνων που βρίσκονται κάτω από το υπογάστριο, δηλαδή την κοιλιά.
Τα κρυμμένα και ορατά σημεία
Η σεξουαλική ανατομία του συντρόφου σου αποτελείται από ένα συνδυασμό ορατών αλλά και κρυμμένων οργάνων. Στο σχεδιάγραμμα, η τομή της ανδρικής λεκάνης, όπως φαίνεται από τα πλάγια.
Η σεξουαλική ανατομία του συντρόφου σου αποτελείται από ένα συνδυασμό ορατών αλλά και κρυμμένων οργάνων. Στο σχεδιάγραμμα, η τομή της ανδρικής λεκάνης, όπως φαίνεται από τα πλάγια.
Αυτά που φαίνονται, είναι τα εξωτερικά γεννητικά του όργανα και δεν είναι άλλα από το πέος του και το όσχεο, όπου βρίσκονται οι όρχεις (τα μπαλάκια του) και η επιδιδυμίδα.
Τα υπόλοιπα, δηλαδή, οι σπερματικοί πόροι των όρχεων, οι σπερματικές κύστεις και τα σπερματικά αγγεία, μαζί με τους όρχεις και την επιδιδυμίδα, είναι τα εσωτερικά γεννητικά του όργανα που βρίσκονται κρυμμένα, τοποθετημένα ανάμεσα στην κύστη και των πρωκτό και η κύρια λειτουργία τους σχετίζεται με την παραγωγή κι εναπόθεση του σπέρματος. Επίσης, στο ανδρικό γεννητικό σύστημα το κατατάσσονται ο προστάτης αλλά και η ουρήθρα.
Τα εξωτερικά γεννητικά ανδρικά όργανα
Η ανδρική διέγερση αποτελεί ένα φυσιολογικό φαινόμενο και προκύπτει από την διαστολή των αιμοφόρων αγγείων που βρίσκονται στο πέος.
Η ανδρική διέγερση αποτελεί ένα φυσιολογικό φαινόμενο και προκύπτει από την διαστολή των αιμοφόρων αγγείων που βρίσκονται στο πέος.
Όταν τα αιμοφόρα αγγεία «φουσκώσουν», φράζουν τις εξόδους του αίματος διογκώνοντας το πέος του συντρόφου σου και κάνοντας το σκληρό ενώ όταν τα αγγεία αδειάζουν επέρχεται η χαλάρωση.
Όταν τα αιμοφόρα αγγεία «φουσκώσουν», φράζουν τις εξόδους του αίματος διογκώνοντας το πέος του συντρόφου σου και κάνοντας το σκληρό ενώ όταν τα αγγεία αδειάζουν επέρχεται η χαλάρωση.
Το όσχεο:
Το όσχεο είναι ένας σάκος από λεπτό δέρμα που κρέμεται κάτω από το πέος και περιέχει τους όρχεις και τα «εξαρτηματά» τους. Αυτά βρίσκονται μέσα στους δύο θύλακες της οσχεικής κοιλότητας, που όπως θα έχεις ίσως κι εσύ παρατηρήσει, έχουν άνισο βάθος, με τον αριστερό να κατεβαίνει λιγάκι περισσότερο από τον δεξί, εξού και η αντίστοιχη θέση των όρχεων.
Το ύψος βέβαια των όρχεων εξαρτάται από τον κρεμαστήρα μυ, έναν συνδετικό χαλαρό ιστό που διασχίζεται από λεπτές και κάθετες μυικές δεσμίδες και ο οποίος βρίσκεται κάτω από το δέρμα, στο τοίχωμα του όσχεου.
Το δέρμα του όσχεου είναι σχετικά σκουρόχρωμο έως καστανό, ιδιαίτερα ευαίσθητο, συνήθως βρίσκεται σκεπασμένο με τριχούλες ενώ φαίνεται κάπως ζαρωμένο. Αυτό συμβαίνει διότι κάτω από την επιδερμίδα του οσχέου υπάρχει ένας λείος μυς, ο δαρτός χιτώνας, που με το κρύο συστέλλεται κάνοντας το δέρμα σε εκείνο το σημείο να ζαρώνει. Στη μέση το όσχεο χωρίζεται από μία ινώδη μεμβράνη, στην επιφάνεια της οποίας διακρίνεται μια γραμμή σαν ραφή, η λεγόμενη οσχεϊκή ραφή.
Όλη η περιοχή είναι πλούσια σε νευρικές απολήξεις οι οποίες ανταποκρίνονται άμεσα σε οποιοδήποτε ερέθισμα. Έτσι μπορεί να προσφέρουν μεγάλη ευχαρίστηση στον ιδιοκτήτη τους αλλά και μεγάλο πόνο αν τύχει και δεχτούν ένα χτύπημα ή κάποιους αδέξιους χειρισμούς από την πλευρά σου. Γι' αυτό φέρσου στο όσχεο του με τρυφερότητα: δώσε του την προσοχή που του αξίζει, παίξε μαζί του με χάδια, φιλιά, γλυψίματα και -ελαφρά- δαγκώματα και χάρισε στον καλό σου ρίγη ηδονής που θα του μείνουν αξέχαστα.
Το πέος
Το πέος είναι το κατεξοχήν αρσενικό σεξουαλικό όργανο αφού με αυτό πραγματοποιείται η σεξουαλική πράξη. Δεν είναι άλλο από το διάσημο "κάτω κεφάλι" του αγαπημένου σου, που βρίσκεται κάτω από το εφηβαίο και σε κατάσταση χαλάρωσης κρέμεται μπροστά από το όσχεο.
Ακόμη κι αν νομίζεις πως ξέρεις τα πάντα γι΄αυτό, θα εκπλαγείς με όλα όσα δεν γνώριζες για πέος του καλού σου καθώς όσο απλή και αν σου φαίνεται η φυσιολογία του, κρύβει πολλά μυστικά. Άλλωστε, γνωρίζοντας καλύτερα το κάτω του «κεφάλι» αποκτάς αυτόματα παρακαταθήκη καθώς μπορείς να του δώσεις τη μέγιστη ικανοποίηση και παράλληλα να προσφέρεις στον εαυτό σου εγγυημένους και αξέχαστους οργασμούς.
Το πέος κάνει τον εραστή;
Πόσες φορές αναρωτήθηκες ποιο είναι το φυσιολογικό μέγεθος του πέους και αν είναι αυτό που μετράει για να σε απογειώσει; Όπως έχεις ήδη διαπιστώσει ή έχεις ακούσει, το μέγεθος του πέους διαφέρει από άνδρα σε άνδρα, αλλά αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό.
Άλλωστε, όπως ίσως έχεις διαβάσει σε άλλο άρθρο του WomenOnly, το ίδιο συμβαίνει και με την δικιά σου μικρή περιοχή. Έτσι, κάθε πέος είναι μοναδικό όχι μόνο ως προς το μέγεθος και πάχος, αλλά και ως προς το σχήμα, το χρώμα, τη γωνία στύσης αλλά και το σχήμα της βαλάνου, όπως λέγεται επισήμως το κεφάλι του πέους. Ωστόσο αυτά ελάχιστα επηρεάζουν την σεξουαλική ηδονή και απόδοση του αγαπημένου σου.
Παρόλα αυτά οι περισσότεροι άνδρες ανησυχούν για το μέγεθος του πέους τους, ειδικά αν δεν είναι όσο προικισμένοι θα ήθελαν -κυρίως ως προς το μήκος- και φοβούνται ότι είναι ανεπαρκές για την ικανοποίηση της παρτενέρ τους. Η αλήθεια είναι όμως ότι για τη γυναικεία ικανοποίηση πιο σημαντικό από το μήκος, είναι πάχος του πέους, ενώ ακόμη σημαντικότερος είναι ο χειρισμός του και η γενικότερη συμπεριφορά του άντρα την ώρα της σεξουαλικής πράξης, καθώς βέβαια και η ιδιαίτερη χημεία του συγκεκριμένου ζευγαριού.
Γιατί επίσης αλήθεια είναι ότι ένας τρυφερός και έμπειρος εραστής, με όρεξη να ικανοποιήσει τη σύντροφο του, ακόμη κι αν υπολοίπεται σε εξοπλισμό, είναι πολύ καλύτερος από έναν πιο προικισμένο που ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του ηδονή, ασχολείται μόνο με τη διείσδυση και ολοκληρώνει πριν προλάβεις να καταλάβεις ότι άρχισε.
Με τη μεζούρα στο χέρι
Για το τυπικό του πράγματος πάντως, ώστε να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, οι διαστάσεις του πέους ενός ενήλικα κυμαίνονται ως προς το μήκος από 12-16 εκατοστά σε στύση και από 7-10 εκατοστά σε χάλαση, ενώ ως προς την περιφέρεια η αντίστοιχη κλίμακα είναι από 10-13,5 εκατοστά και από 8-11,5 εκατοστά.
Βέβαια, όπως σε όλα τα ζητήματα έτσι και σ' αυτό υπάρχουν και τα άκρα που στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεκινούν από μήκος στύσης 9 εκατοστά και φτάνουν στα 19 ή και παραπάνω, αλλά αφορούν ένα πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού που μαζί φτάνει το πολύ στο 5%.
Για άτυχους εκείνους το μήκος τους είναι μικρότερο των 10 εκατοστών, η κατάσταση ονομάζεται μικροφαλλία και μπορεί να προκαλέσει πλήθος ψυχολογικών προβλημάτων που χρειάζονται ειδική αντιμετώπιση. Ενώ όσοι βιάζονται να θεωρήσουν τον εαυτό τους πραγματικά "μεγάλο", γρήγορα ανακαλύπτουν ότι το μεγάλο μέγεθος δεν είναι απαραίτητα πλεονέκτημα, αφού δεν είναι και τόσο βολικό για μια ερωμένη.
Σε κάθε περίπτωση, το πέος συνεχίζει ν' αναπτύσσεται πρώτα σε μήκος και μετά κυρίως σε πάχος μέχρι την ολοκλήρωση της εφηβείας -γύρω στα 17-20 χρόνια- όπου αποκτά τις τελικές του διαστάσεις για το υπόλοιπο της ζωής.
Όμως, πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για έναν συγκεκριμένο αντρικό εξοπλισμό πρέπει οπωσδήποτε να τον δεις σε διέγερση, αφού η αύξηση του μεγέθους κατά τη στύση δεν είναι ανολογικά η ίδια. Δηλαδή, ένα χαλαρό πέος με μήκος 9 εκ. μπορεί να φτάσει τα 14 εκατοστά σε στύση, μεγαλώντας περισσότερο από 50%, ενώ ένα άλλο που ξεκινά από τα 11 εκατοστά να φτάσει μόλις στα 13, μεγαλώνοντας λιγότερο από 15%. Μάλιστα γενικότερα, τα μικρότερα πέη σε χάλαση τείνουν να μεγαλώνουν πολύ περισσότερο όταν είναι σε πλήρη στύση σε σχέση με τα μεγαλύτερα, τα οποία συνήθως έχουν και χειρότερη ποιότητα στύσης, ιδίως με την πάροδο της ηλικίας.

Τι προκαλεί τη στύση;
Εσωτερικά, σε όλο το μήκος του πέους υπάρχουν δύο σηραγγώδη σώματα και το σπογγώδες σώμα που περιβάλλει την ουρήθρα. Το σπογγώδες σώμα που λέγεται έτσι επειδή μοιάζει με σφουγγάρι, αρχίζει από χαμηλά, κοντά στο ηβικό οστό και φτάνει στην άκρη του σχηματίζοντας τη βάλανο. Τόσο το σηγραγγώδες όσο και το σπογγώδες σώμα διατρέχονται από ένα μεγάλο δίκτυο από αιμοφόρα αγγεία που γεμίζουν με αίμα και προκαλούν την στύση.
Κατά τη διάρκεια της στύσης το πέος ανορθώνεται και κατευθύνεται προς τα εμπρός και προς τα πάνω, μπροστά από το εφηβαίο, το μέγεθός του και το μήκος του αυξάνουν και γίνεται λίγο έως πολύ άκαμπτο, ενώ η ακροποσθία αναδιπλώνεται και αφήνει ακάλυπτη τη βάλανο.
Αυτό που συμβαίνει είναι δηλαδή μια φυσική διαδικασία κατά την οποία, όταν τα αιμοφόρα αγγεία «φουσκώσουν», φράζουν τις εξόδους του αίματος διογκώνοντας το πέος του συντρόφου σου και κάνοντας το σκληρό ενώ όταν αυτό χαλαρώσει, τα αιμοφόρα αγγεία αδειάζουν για να ξαναγεμίσουν στην επόμενη στύση.
Το πέος στα άκρα
Στην κορυφή της βάσης του πέους βρίσκεται η βάλανος, ένα από τα πιο ευερέθιστα σημεία του αγαπημένου σου ενώ το παχύ, στρογγυλευμένο χείλος της βαλάνου είναι το στέμμα.
Η βάλανος ή αλλιώς, το κεφαλάκι του πέους περιβάλλεται από μια λεπτή επιδερμίδα με πολλές νευρικές απολήξεις κάτι που την κάνει εξαιρετικά ευαίσθητη στο άγγιγμα. Όπως μάλιστα θα έχεις προσέξει όταν ο αγαπημένος σου ερεθίζεται και έχει στύση, η βάλανος μεγαλώνει λιγάκι και γίνεται σκούρα κόκκινη, κάτι που οφείλεται στο αίμα που συσσωρεύεται στο σημείο.
Όμως, όταν το πέος του είναι χαλαρό, η βάλανος σκεπάζεται από την πόσθη ή ακροποσθία, που δεν είναι άλλο από αυτό που ίσως γνωρίζεις ως το "πετσάκι" που περιβάλλει το πέος. Από την εξωτερική του πλευρά αποτελείται από δέρμα και από την εσωτερική του από μια βλεννογόνο με μικροσκοπικούς εκκριτικούς αδένες, που παράγουν μια ουσία, το λεγόμενο σμήγμα. Όταν η πόσθη είναι κλειστή, η βάλανος δεν φαίνεται και για να αποκαλυφθεί πρέπει να την τραβήξεις -απαλά- προς τα πίσω, ώστε να ξεδιπλωθεί κι αυτό το παιχνίδι μπρος-πίσω όταν γίνεται με τέχνη, συνήθως είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό για τον άντρα.
Γενικότερα, η βάλανος είναι αρκετά ευερέθιστη,αλλά το πιο ευαίσθητο σημείο της είναι ο χαλινός, γι' αυτό και αν τον αγγίξεις με τη γλώσσα σου θα χαρεί ιδιαίτερα. Το μικρό αυτό κομμάτι δέρματος που συνδέει το κεφαλάκι με τη ράβδο του πέους, λειτουργεί εν είδη «φρένου» στο τράβηγμα της πόσθης κι από εκεί παίρνει και το όνομά του.
Και το πέος έχει προβλήματα
Ο χαλινός στην πραγματικότητα είναι μια αναδίπλωση του βλενογόνου της ακροποσθίας και στην πλειονότητα των ανδρών είναι αρκετά ελαστικός. Όμως σε κάποιες περιπτώσεις, το πετσάκι αυτό μπορεί να μην έχει την απαραίτητη ελαστικότητα ή το απαραίτητο μήκος και έτσι σκίζεται κατά τις πρώτες σεξουαλικές επαφές λόγω του απότομου τραβήγματος από τη στύση και την είσοδο του πέους στον κόλπο. Όταν συμβεί αυτό, όπως είναι επόμενο, εμφανίζεται αίμα και προκαλείται τσούξιμο που όμως δεν θα πρέπει να σε ανησυχήσουν καθώς είναι παροδικά, όπως συμβαίνει και με τη ρήξη του παρθενικού υμένα στα κορίτσια.
Σε ένα μικρό ποσοστό ανδρών η πόσθη είναι πολύ στενή και δεν μπορεί να ανοίξει αρκετά για να επιτρέψει την αποκάλυψη της βαλάνου. Αυτή η κατάσταση που συνήθως διαπιστώνεται στα αγόρια μέχρι να κλείσουν τα τρία τους χρόνια ονομάζεται φίμωση. Η φίμωση έχει διαφορετικούς βαθμούς σοβαρότητας και μπορεί να δυσκολέψει τον σωστό καθαρισμό της βαλάνου προκαλώντας διάφορες μολύνσεις, ενώ πολύ συχνά δυσκολεύει και την ερωτική πράξη, κάνοντας την απαγορευτική. Έτσι, προκειμένου να απαλλαγεί από το πρόβλημα, το αγόρι ή ο άντρας -καθώς η επέμβαση συνήθως γίνεται είτε στη νηπιακή είτε στο τέλος της εφηβικής ηλικίας- πρέπει να καταφύγει στην περιτομή, κατά την οποία αφαιρείται χειρουργικά μέρος ή ολόκληρη η ακροποσθία.
Τα εσωτερικά γεννητικά όργανα
Οι όρχεις:
Δεν είναι άλλοι από τα δύο μπαλάκια του καλού σου που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα καθώς ένα και μόνο άγγιγμά σου στο σημείο αυτό αρκεί για να τον ερεθίσει. Στην πραγματικότητα βέβαια ο ρόλος τους είναι πολύ διαφορετικός κι έχει να κάνει με την αναπαραγωγή, αφού οι όρχεις, είναι οι αδένες - ασπρογάλαζοι σε χρώμα και ωοειδείς σε σχήμα - που παράγουν το σπέρμα και τις αρσενικές σεξουαλικές ορμόνες όπως την τεστοστερόνη.
Όπως και το πέος έτσι και οι όρχεις διαφέρουν σε μέγεθος από άνδρα σε άνδρα, όμως σε αυτήν την περίπτωση το μέγεθος είναι σημάδι γονιμότητας, καθώς όσο μεγαλύτεροι είναι ο όρχεις ενός άνδρα τόσο μεγαλύτερη είναι και η γονιμότητά του, ενώ οι μικροσκοπικοί όρχεις δείχνουν υπογονιμότητα.
Όπως αναφέραμε και παραπάνω, βρίσκονται μέσα στο οσχεο, θέση που δεν είναι τυχαία. Η φύση μερίμνησε κατάλληλα ώστε η θέση τους να επιτρέπει την διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας για την παραγωγή των σπερματοζωαρίων.
Παρατηρώντας την περιοχή, θα διαπιστώσει επίσης πως οι δυο όρχεις χωρίζονται ο ένας με τον άλλο με μια μεμβράνη, τον οσχεϊκό χιτώνα, ενώ ο ένας είναι λιγάκι μεγαλύτερος σε σχέση με τον άλλο και βρίσκεται πιο χαμηλά, αν και το ύψος και των δύο καθορίζεται από τους κρεμαστήρες μυς του όσχεου.
Το εσωτερικό του αδένα αποτελείται από πολύ λεπτά σωληνάρια στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, που συμβάλλοντας σχηματίζουν μεγαλύτερα σωληνάρια, όπου κυκλοφορούν τα σπερματοζωάρια. Πρόκειται για τα σπερματικά σωληνάρια που επεξεργάζονται τα σπερματοκύτταρα, τις σπερματίδες και τέλος τα σπερματοζωάρια. Όλα τα παραπάνω αποτελούν την λεγόμενη εξωτερική έκκριση των όρχεων ενώ η εσωτερική έκκριση συνίσταται στην παραγωγή και επεξεργασία αντρικών ορμονών όπως η τεστοστερόνη που επηρεάζουν την σεξουαλική επιθυμία και ρυθμίζουν την ανάπτυξη των δευτερογενών χαρακτηριστικών του αντρικού φύλου.
Η επιδιδυμίδα:
Η επιδιδυμίδα αποτελεί στην ουσία την αποθήκη των σπερματοζωαρίων. Κάθε ημέρα - σε αντίθεση με το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα όπου παράγεται ένα μόνο ωάριο σε κάθε κύκλο – παράγονται συνεχώς εκατομμύρια σπερματοζωάρια που αποθηκεύονται και ωριμάζουν μέσα σε αυτήν.
Πιο συγκεκριμένα, η επιδιδυμίδα βρίσκεται προσκολλημένη στην πίσω πλευρά κάθε όρχι, σκεπάζοντας τους σαν λοφίο, από τον ανώτερο ως τον κατώτερο πόλο ενώ η άκρη της ακολουθείται από έναν πολύ λεπτό και μακρύ αγωγό, τον σπερματικό πόρο, που αποτελεί και την συνέχεια της επιδιδυμίδας.
Ο σπερματικός πόρος μοιάζει με ελικοειδή σωλήνα και σχηματίζεται από την συσπείρωση των σπερματικών σωληναρίων. Μέσα από αυτά περνούν τα σπερματοζωάρια, όπου εμπλουτίζονται με θρεπτικό υλικό και υγρά για την ευκολότερη μετακίνηση τους ενώ μετά την πλήρη ωρίμασνή τους, αποθηκεύονται στην άκρη της.
Σπερματικοί πόροι: από την παραγωγή στη διανομή
Μαζί με την επιδιδυμίδα οι σπερματικοί πόροι αποτελούν τα «εξαρτήματα» του οσχέου. Με απλά λόγια θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι τα δύο σωληνάκια που τροφοδοτούν το σπέρμα με σπερματοζωάρια και με τις συσπάσεις τους τα ωθούν από τη μια άκρη τους στον προστάτη και από την άλλη προς την ουρήθρα. Κάθε πόρος επεκτείνεται πίσω από την ουροδόχο κύστη και εκεί ενώνεται με τον αγωγό μιας σπερματοδόχου κύστης, σχηματίζοντας έναν αγωγό εκσπερμάτωσης.
Αν κοιτάξουμε την ουροδόχο κύστη από πίσω θα δούμε τις δυο σπερματοδόχους κύστεις και δίπλα τους προς τα έξω τα δυο σπερματικά αγγεία, τα οποία ενώνονται με τους πόρους και στη συνέχεια μετονομάζονται σε εκσπερματιστικούς πόρους.
Οι δύο εκσπερματιστικοί πόροι κατευθύνονται ο ένας προς τον άλλο, διασχίζοντας ένα μεσαίο αδένα τον προστάτη και εκβάλλοντουν και οι δυο μέσα στη ουρήθρα, λίγο πιο κάτω από τον τράχηλο της ουροδόχου κύστεως. Από το σημείο αυτό και υστέρα η δίοδος για σπέρμα και ουρά είναι κοινή.
Ο προστάτης
Είναι ένας αδένας σε σχήμα κάστανου και μέγεθος που διαφέρει ανάλογα με την ηλικία κάθε άνδρα. Περιβάλει την αρχή της ουρήθρας σαν δαχτυλίδι, με τη μύτη του προς τα κάτω και βρίσκεται σε έναν ινώδη θύλακο κάτω από την ουροδόχο κύστη. Οι εκκρίσεις του που αποτελούν κι αυτές μέρος του σπερματικού υγρού, δηλαδή του υγρού όπου κολυμπάνε τα σπερματοζωάρια, προέρχονται από τους βολβουρηθραίοι αδένες, οι οποίοι βρίσκονται ακριβώς κάτω από αυτόν.
Ο ερεθισμός του προστάτη μέσω της τριβής του περίνεου ή πρωκτικά προκαλεί ηδονικά ρίγη στους άντρες και τονώνει τη στύση τους, κάτι που εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις, αν κατά τη διέγερση πιέσεις το σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στη βάση των όρχεων και τον πρωκτό.
Η ουρήθρα
Η ουρήθρα του άνδρα περνά μέσα από τον προστάτη και όπως ήδη αναφέραμε παραπάνω, μεταφέρει τόσο τα ούρα όσο και το σπέρμα, πάντα όμως χωριστά και ποτέ μαζί, αφού ο ένας μηχανισμός μπλοκάρει τον άλλο.
Ανατομικά, η ουρήθρα αρχίζει από τον πυθμένα της ουροδόχου κύστης και καταλήγει στην κορυφή της βαλάνου του πέους. Αφού διασχίσει τον προστάτη και συναντηθεί με τους εκσπερματιστικούς και προστατικούς πόρους, η ουρήθρα κατευθύνεται προς τα εμπρός και προς τα πάνω, περνώντας πίσω από την ηβική σύμφυση.
Όμως, καθώς περνά μέσα από τον προστάτη, η ουρήθρα συναντά τους αδένες του Cooper, οι οποίοι χρησιμεύουν στην ούρηση, καθώς εκκρίνουν μερικές σταγόνες αλκαλικού υγρού για να εξουδετερώσουν την οξύτητα ούρων.
Η ουρήθρα περιβάλλεται από ένα στυτικό όργανο, το σηραγγώδες σώμα, ενώ το οπίσθιο και διογκωμένο τμήμα ονομάζεται βολβός της ουρήθρας. Αυτό το τμήμα αποτελεί τη λεγόμενη σταθερή ουρήθρα η οποία και τελειώνει στην ηβική σύμφυση, δηλαδή στο κάτω και μπροστινό τμήμα της λεκάνης. Από εκεί και μετά γίνεται κινητή κι αυτό επειδή εισχωρεί μέσα στο πέος και το διασχίζει από τη μια άκρη στην άλλη.

5 μύθοι περί πέους



Σου λέει πως δεν χωράει το πέος του στα κοινά προφυλακτικά γι' αυτό και δεν το φοράει; Το πουλάκι του δεν σηκώνεται ούτε με σφαίρες αλλά αυτό λέει συμβαίνει σε όλους τους άντρες. Καιρός να μπούμε στην ανατομία ενός εγκλήματος και να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους!



Σου λέει πως δεν χωράει το πέος του στα κοινά προφυλακτικά γι' αυτό και δεν το φοράει; Το πουλάκι του δεν σηκώνεται ούτε με σφαίρες αλλά αυτό λέει συμβαίνει σε όλους τους άντρες. Καιρός να μπούμε στην ανατομία ενός εγκλήματος και να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους!

Μύθος νούμερο 1 - Το πέος του δεν λέει να σηκωθεί και εκείνος επιμένει πως δεν τρέχει κάστανο: αυτό λέει συμβαίνει σε όλους τους άντρες:
Όσοι μύθοι υπήρχαν για το πέος, εξαφανίζονται!
Όσοι μύθοι υπήρχαν για το πέος, εξαφανίζονται!
Σίγουρα η στυτική δυσλειτουργία αποτελεί πρόβλημα αρκετών αντρών. Μόνο στις ΗΠΑ 18 εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα τούτο. Αλλά... δεν συμβαίνει σε όλους τους άντρες. Γενικά, το πέος του, είναι όσο υγιές είναι το υπόλοιπο σώμα του και πέραν των ψυχογενών αιτίων, η δυσλειτουργία του μπορεί να οφείλεται σε οργανικά αίτια:
Τα οργανικά αίτια διακρίνονται σε:
1. Αγγειακά: όπως ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη, υπέρταση, υπερλιπιδαιμία και καρδιαγγειακή νόσο που οφείλονται σε παθήσεις πολύ συχνές πλέον στην εποχή μας. Μελέτες έχουν δείξει ότι ασθενείς με στυτική δυσλειτουργία αγγειακού τύπου εμφανίζουν αυξημένες πιθανότητες να παρουσιάζουν στεφανιαία νόσο. Μάλιστα, μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι ασθενείς με στυτική διαταραχή, χωρίς ιστορικό στεφανιαίας νόσου, όταν υποβλήθηκαν σε καρδιολογικό έλεγχο το 20% περίπου παρουσίαζε βλάβες στα στεφανιαία αγγεία χωρίς να το γνωρίζει.
2. Νευρογενή: ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, νόσο του Parkinson, εγκεφαλικό επεισόδιο, χειρουργική της πυέλου, όπως ριζική προστατεκτομή, ριζική κυστεκτομή κ.ά.
3. Ορμονικά: ασθενείς με υπογοναδισμό, υπο- και υπερθυρεοειδισμό.
4. Ανατομικά: συγγενείς και επίκτητες γωνιώσεις του πέους.
5. Οφειλόμενα σε φάρμακα και ουσίες: αντι-υπερτασικά, αντικαταθλιπτικά, αντιανδρογόνα, καπνός, αλκοόλ, ναρκωτικές ουσίες.
Η επιστήμη σήμερα διαθέτει μια σειρά εφαρμογών για αντιμετώπιση του προβλήματος. Σταματήστε και οι δυο να κάνετε πως δεν συμβαίνει τίποτα, μπας και δείτε χαρά στα σεντόνια σας.

Μύθος νούμερο 2: Δεν φοράει προφυλακτικό γιατί κανένα δεν είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει το πέος του:
Δεν είναι λίγα τα αγόρια που παραπονιούνται πως το πέος του είναι προικισμένο και δεν βρίσκουν προφυλακτικό για να το φορούν. Η πραγματικότητα είναι όμως πως μόνο το 6% του αντρικού πληθυσμού έχει ανάγκη από ένα XL προφυλακτικό. Και επειδή στο εμπόριο κυκλοφορούν πλέον προφυλακτικά σε διάφορα μεγέθη, ας αφήσει τα τερτίπια κι ας ασχοληθεί με το να εφαρμόσει σωστά το προφυλακτικό που είναι αρκετά ελαστικό για να τον χωρέσει. Το υπόλοιπο 94% μπορεί να σταματήσει τα ψέματα!

Μύθος νούμερο 3 - δεν φταίει αυτός που ολοκλήρωσε γρήγορα αλλά εσύ που τον άναψες τόσο:
Η αλήθεια είναι πως για όλα φταίει η μάνα φύση. Εκ των πραγμάτων, ο σκοπός της επαφής είναι η αναπαραγωγή. Κύριος στόχος του αρσενικού από τη μάνα φύση είναι να εκσπερματώσει γρήγορα γρήγορα και μάλιστα το 85% των ανδρών εύκολα μπορεί να ολοκληρώσει μέσα σε 3 λεπτά ή λιγότερο. Ο σωστός ο άντρας, που ξέρει και έχει δοκιμάσει τις αντοχές του, θα προσπαθήσει να επενδύσει στα προκαταρκτικά, για να το χαρείς κι εσύ το ερωτικό παιχνίδι.
Μύθος Νούμερο 4 - δεν φταίει αυτός για το μικρό του πέος, ο μπαμπάς του φταίει γι΄αυτό!
Παρά τα όσα κατηγορώ δίνει στον μπαμπά του, το πέος (όσον αφορά το μέγεθος, το σχήμα και το πάχος του) δεν οφείλεται σε γενετικά αίτια. Δυστυχώς για εκείνον, τα χαρακτηριστικά του πέους σχηματίζονται στη μήτρα ήδη, οπότε η μάνα φύση παίρνει όλο τον έλεγχο.
Στις περισσότερες περιπτώσεις πάντως, τα πέη χαρακτηρίζονται από σχετική ισότητα, δηλαδή ένα μέσο πέος σε στύση φτάνει και τα 15 εκατοστά. Ταυτόχρονα πάντως, είναι αλήθεια πως τα περισσότερα πέη διαθέτουν μια κλίση (όχι δραματική και συχνά όχι τόσο εμφανή ώστε να υποπέσει στην αντίληψή σου).
Μύθος Νούμερο 5 - σου τόνισε με νόημα πως φοράει μεγάλο νούμερο παπούτσι. Υποθέτεις πως θα συναντήσεις ένα πέος δίχως άλλο:
Η θεωρία που συνδέει το μέγεθος παπουτσιού ή το πόσο μεγάλο είναι το χέρι ή η μύτη του με το πέος του, έχει καταρριφθεί. Σε έρευνα των ουρολόγων Shah and Christopher το 2002 στην Βρετανία, καταγράφηκαν τα μεγέθη πέους 104 αντρών χωρίς κάποια στυτική δυσλειτουργία ταυτόχρονα με το νούμερο παπουτσιού τους. Η γραμμική παλινδρόμηση ανάμεσα στις δύο μεταβλητές, μας έδωσε το νούμερο 0.012 (p = 0.28) που στατιστικά δεν φανερώνει κάποιο σαφή συσχετισμό ανάμεσα στο νούμερο παπουτσιού και στο μέγεθος πέους των συμμετεχόντων.

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

 

ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ 
ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

 

                     ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αν δεν έχετε ακόμα αποφασίσει που θα πάτε διακοπές, το traveler σας προτείνει μερικές παραλίες για ξεκούραση και όχι μόνο!!! 30 μοναδικές παραλίες που αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα είναι ο καλύτερος προορισμός και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα την μακρινή Hawaii, την Jamaica και το Acapulco, αρκεί να προσέχουμε τις παραλίες μας, να τις διατηρούμε καθαρές και να τις καμαρώνουμε!!!



Μύρτος, Κεφαλονιά


Φαλάσαρνα, Κρήτη


Γριάς Πήδημα, Άνδρος


Σαρακήνικο, Μήλος


Μαγγανάρι, Ίος


Πόρτο κατσίκι, Λευκάδα


Ελιά, Μύκονος


Χιλιαδού, Έυβοια


Ναυάγιο, Ζάκυνθος


Πορί, Κουφονήσια


Ελαφονήσι, Κρήτη


Σιθωνία, Χαλκιδική


Λίνδος, Ρόδος


Απέλλα, Κάρπαθος


Αγ. Προκόπιος, Νάξος


Κοκκάρι, Σάμος


Μπάλος, Κρήτη


Μυλοπόταμος, Μαγνησία


                                                    Βοϊδοκοιλιά, Μεσσηνία


                                             Σύβωτα, Θεσπρωτία


                                                   Κόκκινη παραλία, Σαντορίνη


                                                                Τσιγκράδο, Μήλος


                                                            Πρέβελη, Κρήτη


                                                              Πλάκα, Νάξος


                                                       Τσαμπίκα, Ρόδος


                                                     Κουκουναριές, Σκιάθος


                                                    Κάθισμα, Λευκάδα


                                                 Ερεσσός, Λέσβος


                                                 Κολυμπήθρες, Πάρος



                                                      Ίστρος, Κρήτη

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012

                        ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012


Με τίτλο «Τα Καλύτερα Ταξίδια για το 2012» ο ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet εξέδωσε έναν κατάλογο με τους καλύτερους προορισμούς για το νέο έτος.

Η πρώτη επιλογή θεωρείται μάλλον συντηρητική για τα δεδομένα του επιτελείου του Lonely Planet: ενώ το 2011 είχαν προτείνει τη Νέα Υόρκη, για το 2012 προτείνουν το Λονδίνο, που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς αυτή τη χρονιά.



Οι υπόλοιποι ωστόσο προορισμοί είναι λιγότερο συμβατικοί: η Μουσκάτ στο Ομάν, η Μπανγκαλόρ της Ινδίας, η Καντίθ στην Ισπανία, η Στοκχόλμη, η Γκιμαράες στην Πορτογαλία, το Σαντιάγο, το Χονγκ Κονγκ, το Ορλάντο στη Φλόριντα και το Ντάργουιν στην Αυστραλία.

H Μουσκάτ είναι η πρωτεύουσα η μεγαλύτερη πόλη και η έδρα της κυβέρνησης του Ομάν. Ο πληθυσμός της πόλης είναι 1.090.797(2008) κάτοικοι. Γνωστή από τις αρχές του 1ου αιώνα ως σημαντικό εμπορικό λιμάνι η Μουσκάτ κυβερνήθηκε από διάφορες φυλές ιθαγενών, καθώς και ξένες δυνάμεις, όπως οι Πέρσες και η Πορτογαλική Αυτοκρατορία σε διάφορα σημεία της ιστορίας της.


Το Κάντιθ ή Κάδιθ (ισπ. Cádiz) είναι πόλη της Ανδαλουσίας στην Ισπανία, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. Πρόκειται για την αρχαία πόλη Γάδειρα (ιωνική γραφή Γήδειρα) κοντά στο Στενό του Γιβραλτάρ (Ηράκλειες στήλες), το οποίο στην αρχαιότητα ήταν γνωστό και ως Γαδειρίδαι Πύλαι.Το Κάντιθ βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα νότια των εκβολών του ποταμού Γουαδαλκιβίρ. Απέχει 674 χιλιόμετρα από τη Μαδρίτη. Η πόλη είναι χτισμένη πάνω σε ένα βράχο, ο οποίος ενώνεται με μια μικρή λωρίδα στεριάς και δρόμο με την ηπειρωτική περιοχή στον Κόλπο του Κάντιθ, ο οποίος βλέπει τον Ατλαντικό ωκεανό[1]. Στην τελευταία απογραφή, η πόλη είχε περίπου 136.000 κατοίκους, παρουσιάζοντας μείωση τα τελευταία χρόνια λόγω μετανάστευσης. Πρόκειται για λιμάνι με αλιευτική δραστηριότητα, πόλο έλξης τουριστών, ενώ διαθέτει και στρατιωτική οχύρωση. Από το λιμάνι της πόλης φεύγουν τα πλοία που ταξιδεύουν με προορισμό τα Κανάρια Νησιά, την Αφρική και τη Νότια Αμερική. Η πόλη είναι επίσης διάσημη για το καρναβάλι της.


Η Στοκχόλμη (Σουηδικά: Stockholm) είναι η πρωτεύουσα της Σουηδίας. Βρίσκεται στην ανατολική ακτή της χώρας και στην είσοδο της λίμνης Μέλαρεν. Το όνομά της σημαίνει «πόλη ανάμεσα σε γέφυρες» και η πρώτη γραπτή αναφορά του ονόματος ήταν το 1252. Ο πληθυσμός φθάνει τους 1.372.565 κατοίκους και είναι η μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας.
Ως πρωτεύουσα, η Στοκχόλμη αποτελεί την έδρα της Κυβέρνησης και του κοινοβουλίου της Σουηδίας. Είναι επίσης η κατοικία του αρχηγού κράτους, του Καρόλου ΙΣΤ Γουστάβου.
Η πόλη εκτείνεται σε έντεκα δήμους. Τα κεντρικά μέρη και πολλά εκ των εσώτερων προαστίων ανήκουν στον Δήμο της Στοκχόλμης, ο οποίος έχει 861.010 κατοίκους.


H Γκιμαράες είναι πόλη της Πορτογαλίας. Η πόλη βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της χώρας και έχει πληθυσμό 52.181 κατοίκους. Το σύνολο της επαρχίας του Γκιμαράες έχει πληθυσμό 161.876 κατοίκους και εκτείνεται σε 241,3 τ.μ. Η πόλη ιδρύθηκε απο τον κόμη Βιμάρα Πέρες αμέσως μετά ίδρυσε το 1ο κομητεία της Πορτογαλίας το 868 μ.Χ. Το Γκιμαράες ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και είναι γνωστή ως "το λίκνο του Πορτογαλικού Έθνους". Το ιστορικό κέντρο της Γκιμαράες ανακηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς το 2001 από την UNESCO. Στην Γκιμαράες υπάρχουν πολλά μεσαιωνικά σπίτια και μνημεία. Το Παλάτι του Δούκα του Μπραγκάντσα. Το υπέροχο μοναστήρι και την εκκλησία της Nossa Senhora da Oliveira του 14ου αιώνα. To Padrão do Salado (ένας ναός γοτθικού ρυθμού) και η εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου είναι μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Γκιμαράες.


To Σαντιάγο (ισπανικά: Santiago de Chile) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Χιλής. Ο πληθυσμός της πόλης είναι 5.278.044 (2009). Βρίσκεται στην κεντρική κοιλάδα της χώρας σε υψόμετρο 520 μέτρων. Περίπου τρεις δεκαετίες συνεχούς οικονομικής ανάπτυξης έχουν μετατρέψει το Σαντιάγο σε ένα από τα πλέον σύγχρονα και μοντέρνα αστικά κέντρα της Λατινικης Αμερικής, με εκτενή προαστιακή ανάπτυξη, δεκάδες εμπορικά κέντρα, και την εντυπωσιακή αύξηση κτηρίων υψηλής αρχιτεκτονικής. 


Το Χονγκ Κονγκ είναι παραθαλάσσια περιοχή και σημαντικός λιμένας της Κίνας, πρώην Βρετανική αποικία. Βρίσκεται στο νότιο ανατολικό τμήμα της Κίνας όπου η ομώνυμη πόλη μαζί με το Καουλούν που συνδέεται με υποθαλάσσια διπλής κατεύθυνσης σήραγγα έχει πληθυσμό 6.845.400 κατοίκους (το 2003). Δοκιμάζεται συχνά από καταστροφικούς τυφώνες. Το κλίμα είναι θερμό και υγρό. Έχει έκταση 1.092 τετραγωνικά χλμ. και πληθυσμό, με βάση εκτιμήσεις για το 2009, 7.055.071 κατοίκους[3]. Ήταν βρετανική αποικία από το 1842, ανήκε στη Βρετανική Κοινοπολιτεία έως το 1997 οπότε η κυριαρχία μεταβιβάστηκε στην Κίνα, σε μία μεγαλειώδη τελετή. Υπόψη ότι από τον λιμένα του Χονγκ Κονγκ γινόταν και συνεχίζεται σήμερα να διενεργείται, το μεγαλύτερο μέρος των εξαγωγών της Κίνας. Διαθέτει σπουδαίο σύγχρονο αεροδρόμιο και τον μεγαλύτερο σε αριθμό κινηματογραφικές αίθουσες που υφίσταται σε πόλη της Ασίας. Στη δεκαετία του 1970 άρχισαν ν΄ αναγείρονται με ταχύτατο ρυθμό τεράστιοι ουρανοξύστες που δεσπόζουν της πόλης προσδίδοντας εικόνα μεγαλούπολης των ΗΠΑ.


Το Ντάργουιν είναι η μεγαλύτερη πόλη και η πρωτεύουσα της ΒΕ. Το 25% τουπληθυσμού είνια ιθαγενείς. Η οικονομία της ΒΕ βασίζεται κυρίως στην εξαγωγή βοοειδών αλλά και στην εξώρυξη και επεξεργασία μετελλευμάτων μια και εδώ βρίσκονται εκμεταλεύσιμα κοιτάσματα χρυσού,ασημιού, χαλκού, ουρανίου, διαμαντιών και μαγγανίου. Στην κεντρική Αυστραλία παρά την έλλειψη νερού έχει αναπτυχθεί σημαντική αγροτική βομηχανία παράγοντας κηπευτικά προιόντα, φρούτα αλλά και κρασί. Ο τουρισμός είναι επίσης σημαντικός με πάνω από 200.000 τουρίστες να επισκέπτονται την ΒΕ κάθε χρόνο για να δουν τον βράχο Uluru (Ayers Rock), που πιστεύεται οτι είναι ο μεγαλύτερος μονόλιθος στον κόσμο, αλλα και το Κακαντού - έκτασης πάνω από 30.000 τετρ. χιλμ. με το ένα τρίτο να είναι υγρότοπος.


Μπανγκαλόρ


Ορλάντο


Ανάμεσα στις πρώτες χώρες που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με τον οδηγό, είναι η Ουγκάντα και ακολουθούν η Βιρμανία, η Ουκρανία, η Ιορδανία, η Δανία, το Μπουτάν, η Κούβα, η Νέα Καληδονία, η Ταϊβάν και η Ελβετία.

weather -ΚΑΙΡΟΣ-