Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Είστε γκρινιάρης;

Είστε γκρινιάρης; Τόσο το καλύτερο. Η γκρίνια κάνει καλό, όπως υποστηρίζει νέα έρευνα.
Ένας Αυστραλός εξπέρ της ψυχολογίας, μετά από πειράματα στο φάσμα των συναισθημάτων, διαπίστωσε πως η γκρίνια οδηγεί σε πιο καθαρή και προσεκτική σκέψη.

Σε αντίθεση με τους χαρούμενους ανθρώπους, που τείνουν να είναι πιο δημιουργικοί, οι γκρινιάρηδες είναι καλύτεροι στη λήψη αποφάσεων και λιγότερο εύπιστοι. Κάποιος που γκρινιάζει, σύμφωνα με τον καθηγητή Joe Forgas, τείνει να είναι πιο προσεκτικός και να σκέφτεται πιο διεξοδικά τις καταστάσεις.
Η έρευνα του καθηγητή στο «University of New South Wales» κατέδειξε πως οι γκρινιάρηδες μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τις πιο απαιτητικές καταστάσεις, λόγω της ικανότητας του μυαλού τους να προωθεί πληροφορίες επεξεργαζόμενο στρατηγικές.

Η μελέτη επεσήμανε, επίσης, πως οι κακόκεφοι άνθρωποι είναι καλύτεροι στο να αναπτύσσουν γραπτώς τα επιχειρήματά τους, κάτι που δείχνει, σύμφωνα με τον καθηγητή, πως η ελαφρώς αρνητική διάθεση είναι ικανή να προωθήσει μια πιο συμπαγή, σταθερή και αποτελεσματική επικοινωνί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-