Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

2012 με Windows 8, Windows & Software




Όπως δείχνει επίσημο σχεδιάγραμμα της Microsoft, το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας αναμένεται να είναι έτοιμο για διάθεση μέσα στο 2012

Το σχεδιάγραμμα αναρτήθηκε από το website Microsoft Kitchen, στο Professional Developers Conference της εταιρείας, που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα στο Los Angeles. Παρόλο που, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η Microsoft δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα Windows 8, το σχεδιάγραμμα παραδόθηκε στους συνεργάτες της εταιρείας.

Το σχεδιάγραμμα είναι παρόμοιο με το διάστημα μεταξύ των Windows Vista και των Windows 7, παρόλο που η πρώιμη επιτυχημένη πορεία των Windows 7 υποδηλώνει ότι η Microsoft δεν χρειάζεται να βιαστεί για τη διάθεση ενός νέου λειτουργικού.

Η εταιρεία έδωσε ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδιά της για τα Windows 8, αν και στοιχεία έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν. Λίγες εβδομάδες πριν, ένας ερευνητής της Microsoft είχε αποκαλύψει ότι η εταιρεία εργάζεται για τη δημιουργία Windows 8 kernel στα 128-bit, ξεπερνώντας τις εκδόσεις 32 και 64-bit των Windows 7.


πηγη:http://www.pcw.gr/Article/News-General-Windows-Software/Windows_8_operating_system_Microsoft_roadmap/242-4765.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

weather -ΚΑΙΡΟΣ-