Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Μαύροι κύκλοι και σακούλες κάτω από τα μάτια; Αυτή η θεραπεία με χαμομήλι θα σας λυτρώσει

Κούραση, ξενύχτια... και όλα αυτά αυτομάτως φανερώνονται μέσω των μαύρων κύκλων και των αντιαισθητικών σακουλων κάτω από τα μάτια. Αν θέλετε κι εσείς να τα εξαφανίσετε, θα πρέπει πρώτον να πείτε ναι στον οχτάωρο ποιοτικό ύπνο και δεύτερον να περιποιείστε την περιοχή των ματιών!

Πάμε να δούμε μια super αποτελεσματική θεραπεία με βότανα. Δύο μόνο υλικά και θα δείτε σύντομα τη διαφορά στο πρόσωπό σας:



Θα χρειαστείτε: 250ml βραστό νερό και 1 κ.σ αποξηραμένο χαμομήλι
Διαδικασία: Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε πρώτα το χαμομήλι και από πάνω το ζεστό νερό. Σκεπάζετε με το καπάκι και τα αφήνετε για περίπου μισή ώρα. Έπειτα σουρώνετε και κρατάτε το μείγμα σε καθαρό μπουκαλάκι. Διατηρείστε το στο ψυγείο. Καθημερινά ποτίζετε δυο βαμβάκια με το μείγμα και τα τοποθετείτε στα βλέφαρά σας για τουλάχιστον δέκα λεπτά. Έπειτα τα αφαιρείτε και ξεπλένετε με δροσερό νερό το πρόσωπό σας.

Ξηρές και σκασμένες φτέρνες; Σας έχουμε τις τέλειες συνταγές για να γίνουν σα... μωρού!



Με φυσικά υλικά
Ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες οι φτέρνες μας σκληραίνουν πολύ εύκολα. Υπάρχει κάτι πιο αντιαισθητικό από το να φοράτε τα αγαπημένα σας σανδάλια και να έχετε απεριποίητες φτέρνες; Δε νομίζουμε...
Αυτό που πρέπει να κάνετε, λοιπόν, είναι να τις τρίβετε με ελαφρόπετρα, να κάνετε συχνά peeling και φυσικά να τις ενυδατώνετε με κρέμες.
Αν το κακό όμως έχει ήδη γίνει, μην ανησυχείτε καθόλου! Υπάρχει λύση και έρχεται από φυσικά υλικά που όλες έχουμε στο σπίτι μας. Πάμε να δούμε DIY θεραπείες που θα λύσουν το πρόβλημά σας:

1. Λεμόνι: Το λεμόνι βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Κόψτε ένα στη μέση και τρίψτε τις φτέρνες σας με αυτό. Έπειτα ρίξτε σε μια λεκάνη την οποία θα έχετε γεμίσει με ζεστό νερό, χυμό λεμονιού και αφήστε τα πόδια σας να μουλιάσουν για περίπου 20 λεπτά. Ξεπλένετε και τρίβετε τα προβληματικά σημεία με ελαφρόπετρα
2. Ελαιόλαδο: Αν οι φτέρνες σας είναι πολύ ταλαιπωρημένες τότε δεν έχετε παρά να απλώσετε σε αυτές επαρκή ποσότητα ελαιόλαδου και έπειτα να φορέσετε κάλτσες. Κοιμηθείτε με αυτές και το πρωί μην ξεχάσετε να κάνετε ποδόλουτρο με μαγειρική σόδα
Τέλος, μην ξεχνάτε να απολεπίζετε τις φτέρνες σας ανά τακτά διαστήματα. Ανακατέψτε ίσα μέρη ζάχαρης και ελαιόλαδου και τρίψτε με αυτά τις σκασμένες σας φτέρνες. Τέλος, εφαρμόζετε ενυδατική!

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Πώς να ελέγξετε αν κάποιος χρησιμοποιεί το Wi-Fi σας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα θέλατε να ελέγξετε αν κάποιος χρησιμοποιεί το ασύρματο δίκτυο σας (Wi-Fi) χωρίς άδεια. Μπορεί να έχει ήδη συμβεί και το καταλαβαίνετε συνήθως από την ταχύτητα της σύνδεσης σας που αρχίζει να «σέρνεται.» Φυσικά, θα πρέπει να αναφέρουμε και τις συνέπειες για την ασφάλεια των δεδομένων σας, καθώς ένας έμπειρος και κακόβουλος χρήστης μπορεί με κάποιο τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία του δικτύου σας. Θα μπορούσε ακόμη να έχετε νομικές συνέπειες εάν κάποιος χρησιμοποιεί τη σύνδεσή σας για πειρατεία ή άλλες παράνομες δραστηριότητες.

wi-fi

Πολλοί από εσάς μπορεί να έχουν ήδη λάβει ορισμένες βασικές προφυλάξεις κατά τη ρύθμιση του ασύρματου δικτύου σας και να ξέρετε έναν τρόπο για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων. Παρακάτω θα ακολουθήσει ένας σύντομος οδηγός που απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους χρήστες που χρειάζονται βοήθεια για να εξακριβώσουν αν, πράγματι, το Wi-Fi τους έχει κλαπεί.

Ελέγξτε τις συσκευές που συνδέονται στο router σας

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο κονσόλα διαχείρισης του δρομολογητή σας (router), πληκτρολογώντας τη διεύθυνση IP στη γραμμή διευθύνσεων του browser (συνήθως είναι οι: 192.168.0.1 ή 192.168.1.1 ανάλογα με το ποιο router χρησιμοποιείτε. Αν δεν γνωρίζετε την προεπιλεγμένη διεύθυνση του router σας πηγαίνετε στη γραμμή εντολών από

Έναρξη/ Εκτέλεση/Αναζητήστε για cmd τρέξτε το exe και πληκτρολογήστε ipconfig. Η διεύθυνση θα πρέπει να αναγράφεται δίπλα στο Default Gateway του τοπικού δικτύου σας.

Εναλλακτικά, αν χρησιμοποιείτε Mac, μπορείτε να βρείτε την προεπιλεγμένη διεύθυνση πηγαίνοντας στο Δίκτυο που βρίσκεται κάτω από το System Preferences (Προτιμήσεις συστήματος). Η IP θα πρέπει να αναγράφεται ακριβώς δίπλα στο «Router:» αν χρησιμοποιείτε Ethernet, είτε κάνοντας κλικ στο «Για προχωρημένους …» και πάτε στην καρτέλα «TCP / IP» αν χρησιμοποιείτε Wi-Fi. Στη συνέχεια, πληκτρολογείτε τη διεύθυνση στον browser και θα σας ζητηθούν τα στοιχεία σύνδεσής σας – αν δεν έχετε αλλάξει τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις το όνομα και ο κωδικός χρήστη θα πρέπει να υπάρχουν στην πίσω πλευρά του router σας. Αν δεν το βρίσκετε κατεβάστε αυτό το αρχείο που περιέχει προεπιλεγμένα ονόματα και κωδικούς πρόσβασης (PDF). Εναλλακτικά μπορείτε να ψάξετε από εδώ, ή από εδώ ή να το αναζητήσετε στο Google. Συνιστούμε να αλλάξετε όνομα και κωδικό άμεσα.

Μόλις δείτε το εσωτερικό της κονσόλα διαχείρισης του δρομολογητή σας αναζητήστε μια ενότητα που θα σας εμφανίσει τις συνδεδεμένες συσκευές ή την κατάσταση της ασύρματης λειτουργίας. Στο router που χρησιμοποιήσαμε βρήκαμε τη λίστα στην ενότητα DHCP Clients List. Καμιά φορά είναι διαθέσιμη από τη διαδρομή Status/Wireless, και θα το βρείτε σαν «Attached Devices».

wi-fi


Ελέγξτε την λίστα αν ανάμεσα στις συσκευές που αναγράφονται υπάρχει και κάποιος εισβολέας. Μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση MAC / IP των υπολογιστών σας από το Command Prompt πληκτρολογώντας,’ipconfig /all” Η διεύθυνση MAC θα εμφανίζεται σαν φυσική διεύθυνση.

Τι κάνω μετά;

Η καλύτερη και πιο απλή λύση είναι να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας WPA2. Η κρυπτογράφηση WPA – WEP είναι πολύ εύκολο να σπάσει και θα πρέπει να την αποφύγετε αν είναι δυνατόν. Υπάρχουν κάποιες άλλες μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε την ασφάλεια σας, όπως η απενεργοποίηση της εκπομπής του SSID (αυτό εμποδίζει την εμφάνιση του ονόματος του δικτύου σας στις κοντινές συσκευές που αναζητούν Wi-Fi), ή να στήσετε ένα φίλτρο για να έχετε τη δυνατότητα να μπλοκάρετε συσκευές από τη διεύθυνση MAC. Αυτό δεν θα σταματήσει βέβαια έναν έμπειρο εισβολέα αλλά θα τον καθυστερήσει.

Τα παραπάνω βήματα θα πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετά για τους περισσότερους χρήστες, αλλά αν χρειάζεστε πραγματικά να εντοπίσετε ποιος έχει παραβιάσει το δίκτυό σας και να εντοπίσετε την φυσική του θέση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο που ονομάζεται MoocherHunter. Θα χρειαστεί να κάψετε ένα Live CD και να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας από αυτό. Από το Live CD θα μπορέσετε να εντοπίσετε όλου τους μη εξουσιοδοτημένους χρήστες του ασύρματου σας δικτύου. Σύμφωνα με την περιγραφή του προγράμματος, ανιχνεύει την κίνηση που αποστέλλεται σε όλο το δίκτυο και μπορεί να βρει την πηγή με ακρίβεια 2 μέτρων.

Το MoocherHunter συμπεριλαμβάνεται στο OSWA Assistant. Μπορείτε να κατεβάσετε το OSWA Assistant από εδώ.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Wireless Network Watcher. Θα σας ειδοποιεί ηχητικά, κάθε φορά που κάποιος συνδέεται στο δίκτυο σας.


πηγή  Micro Solutions

weather -ΚΑΙΡΟΣ-