Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Εξηγήστε την ασφάλεια του Facebook στα παιδιά σας [Video] Διαβάστε περισσότερα

Θέλετε να εξηγήσετε στα παιδιά σας πως να σερφάρουν με ασφάλεια στο Facebook; Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε πως μια σύγχρονη κοκκινοσκουφίτσα θα έπεφτε στα χέρια του λύκου λόγω κακής χρήσης του Facebook.

Πως να μπλοκάρετε συγκεκριμένες ιστοσελίδες στον υπολογιστή σας (σε όλους τους browsers)

Το Internet μπορεί να περιλαμβάνει σχεδόν το σύνολο της ανθρώπινης γνώσης, αλλά ταυτόχρονα περιλαμβάνει και άφθονη σαβούρα: διαφημίσεις, ενοχλητικά pop-ups, κακόβουλα sites κλπ. Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος και απλός τρόπος να μπλοκάρουμε οτιδήποτε δεν θέλουμε να βλέπουμε στο internet, ανεξάρτητα από το ποιόν browser χρησιμοποιούμε!
Σε όλες τις εκδόσεις των Windows από τα Windows 2000 και μετά υπάρχει ένα αρχείο στο φάκελο System32 ονόματι HOSTS.

Αυτό το αρχείο περιέχει την αντιστοίχηση των διευθύνσεων IP στα host names. Όποτε μια οποιαδήποτε εφαρμογή ζητάει ένα URL, το σύστημα ελέγχει πρώτα το αρχείο HOSTS. Αν βρει σε αυτό μία αντιστοίχηση, δεν συμβουλεύεται καθόλου τον DNS Server, μόνο πηγαίνει κατευθείαν στην συγκεκριμένη IP.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη? Πως αν το αρχείο HOSTS έχει αυτή τη γραμμή

209.85.148.104 www.yahoo.com

όπου η 209.85.148.104 είναι η διεύθυνση ip του www.google.gr, όποτε γράφουμε www.yahoo.com σε οποιονδήποτε browser στο σύστημά μας, εκείνος θα εμφανίζει το www.google.gr. Ουσιαστικά, μέχρι να αλλαχτεί το αρχείο HOSTS, είναι αδύνατον να έχουμε πρόβαση στο yahoo.com, στη θέση του θα βγάζει πάντοτε το google.gr, ανεξαρτήτως του ποιά εφαρμογή (browser, chat client, viruscanner κλπ) προσπαθεί να έχει πρόσβαση σε αυτό.

Τι κάνουμε λοιπόν όταν θέλουμε να μπλοκάρουμε εντελώς μία ιστοσελίδα? Στη θέση του url βάζουμε το 127.0.0.1. Η συγκεκριμένη διεύθυνση IP είναι η διεύθυνση του κάθε υπολογιστή. Άρα, λοιπόν, βάζοντας στο αρχείο HOSTS τη γραμμή

127.0.0.1 www.yahoo.com

ουσιαστικά λέμε στο σύστημα πως το www.yahoo.com βρίσκεται στο δίσκο του υπολογιστή μας (κάτι που προφανώς δεν ισχύει). Οπότε, γράφοντας σε οποιοδήποτε browser το www.yahoo.com, θα μας βγάλει ένα μήνυμα πως δεν μπορεί να συνδεθεί. Πρακτικά, για τον υπολογιστή μας, το yahoo.com δεν υπάρχει.

hosts2

Όπως καταλαβαίνετε, το αρχείο HOSTS μας παρέχει τεράστια δύναμη, και, όπως μας δίδαξε ο Spiderman, "μαζί με τη μεγάλη δύναμη υπάρχει και η μεγάλη ευθύνη" (ή κάπως έτσι, τελοσπάντων). Δεν είναι τυχαίο που πολλοί ιοί το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να προσθέσουν στο αρχείο HOSTS τις διευθύνσεις των update servers για όλα τα γνωστά antivirus. Έτσι, το antivirus δεν μπορεί πλέον να γίνει updated, αφήνοντας το σύστημα έρμαιο του ιού.

Για να διαχειριστούμε το αρχείο HOSTS, απλά πηγαίνουμε στο φάκελο %systemdrive%/windows/system32/drivers/etc (%systemdrive%/winnt/system32/drivers/etc αν τρέχετε windows 2000), και κάνουμε διπλό κλικ στο αρχείο. Καθώς δεν έχει κάποιο extension, θα μας ρωτήσει με ποιό πρόγραμμα να το ανοίξουμε. Επιλέγουμε το notepad.

hosts3

Στα windows 7 το περιεχόμενο του αρχείου είναι ουσιαστικά άδειο (όλες οι γραμμές που ξεκινούν με τη δίεση (#) θεωρούνται σχόλια και δεν διαβάζονται από το σύστημα). Αν υπάρχει κάποια καταχώρηση, ιδιαίτερα αν αναφέρει κάποιο site antivirus, το πιθανότερο είναι πως έχει προκληθεί από ένα malware, οπότε και πρέπει να την αφαιρέσετε.

hosts1

Κάθε καταχώρηση που θέλετε να προσθέσετε πρέπει να είναι στη δική της γραμμή, και να έχει τη μορφή ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ_IP(κενο)ΟΝΟΜΑ_ΣΕΛΙΔΑΣ.

hosts5

Σώζετε το αρχείο και είστε έτοιμοι. Δεν χρειάζεται restart στο σύστημα, οι αλλαγές ισχύουν μόλις σώσετε το αρχείο.

το πλεονέκτημα του HOSTS είναι πως δεν χρειάζετε να τρέξετε κανένα πρόγραμμα τύπου adblock που θα επιβαρύνει το σύστημα, ούτε περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο browser. Προσοχή, όμως, αν βάλετε υπερβολικά πολλές καταχωρήσεις στο HOSTS και το αρχείο ξεπεράσει σε μέγεθος τα 135kb, θα έχετε καθυστερήσεις στο σύστημά σας.

Επίσης, για να μην ψάχνετε χειροκίνητα ποιά sites θα έπρεπε να μπλοκάρετε, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του mvps.org, στην οποία θα βρείτε ένα έτοιμο αρχείο hosts που μπλοκάρει όχι μόνο διαφημίσεις αλλά και πολλά κακόβουλα προγράμματα, και ανανεώνεται σχετικά συχνά. (Η τελευταία έκδοση βγήκε στις 30 Μαρτίου).

Μηχανή αναζήτησης για να βρείτε την κλεμμένη/ χαμένη κάμερα σας

Έχετε χάσει τη φωτογραφική μηχανή ή το εξοπλισμένο με κάμερα κινητό τηλέφωνό σας; Η μηχανή αναζήτησης Stolen Camera Finder ίσως σας βοηθήσει να βρείτε τον χρήστη της φωτογραφικής μηχανής σας.
Η μηχανή αναζήτησης Stolen Camera Finder αναπτύχθηκε από τον προγραμματιστή Matt Burns πριν από δύο χρόνια. Ο αλγόριθμος του Matt ψάχνει στο διαδίκτυο για φωτογραφίες οι οποίες έχουν τον σειριακό αριθμό της φωτογραφικής μηχανής ενσωματωμένο στις πληροφορίες EXIF. Αν βρεθεί μια φωτογραφία με τον σειριακό αριθμό της μηχανής σας, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτός που ανέβασε και την φωτογραφία στο διαδίκτυο να είναι και ο προσωρινός κάτοχος της.

scf

Στην αρχική σελίδα της μηχανής αναζήτησης, μπορείτε να σύρετε μια φωτογραφία ή οποία τραβήχτηκε με τη φωτογραφική μηχανή πριν αυτή κλαπεί ή χαθεί. Η μηχανή αναζήτησης θα κρατήσει τα δεδομένα EXIF από τη φωτογραφία σας και θα ψάξει σε μια τεράστια βάση δεδομένων για φωτογραφίες που έχουν τον ίδιο σειριακό αριθμό με τη δική σας. Σύμφωνα με τον δημιουργό της σελίδας, υπάρχουν περισσότερες από 1 εκατομμύριο κάμερες καταχωρημένες στον κατάλογο τους.

H μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιεί δύο τρόπους αναζήτησης φωτογραφιών στο διαδίκτυο. Ο πρώτος είναι ένας απλός μηχανισμός ο οποίος ψάχνει σε φωτογραφίες που βρίσκονται σε σελίδες όπως το Flickr, και ο δεύτερος είναι ένα πρόσθετο για τον Google Chrome το οποίο τρέχει στο παρασκήνιο και καταγράφει σειριακούς αριθμούς αλλά και τη διεύθυνση των φωτογραφιών που εμφανίζονται στον browser. Όλες οι πληροφορίες μπορούν να σταλούν στην κεντρική βάση δεδομένων του Stolen Camera Finder.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε εθελοντικά κα να βοηθήσετε αυτή τη μηχανή αναζήτησης να γίνει ακόμα μεγαλύτερη μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο για Google Chrome.

Εάν βέβαια χρησιμοποιείτε μια κλεμμένη κάμερα, φροντίστε να αφαιρέσετε τα δεδομένα EXIF πριν ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο.



Το 99,7% των τηλεφώνων με Android θέτει σε κίνδυνο ευαίσθητα δεδομένα

Τα smartphones είναι πλέον ολόκληροι υπολογιστές, αποθηκεύοντας πολύ περισσότερα δεδομένα από απλά ονόματα και τηλέφωνα. Όμως ένα κενό ασφαλείας στο σύνολο σχεδόν των Android κινητών θέτει σε κίνδυνο τα προσωπικά μας δεδομένα...
Οι γερμανοί ερευνητές Bastian Könings, Jens Nickels, και Florian Schaub, του πανεπιστημίου του Ulm, εντόπισαν αυτό το κενό ασφαλείας.

Το πρόβλημα έγκειται στον τρόπο με τον οποίο οι εφαρμογές οι οποίες συναλλάσονται με τις Google services απαιτούν authentication tokens. Αυτά τα tokens είναι χρήσιμα καθώς δεν χρειάζεται ο χρήστης να κάνει login στην υπηρεσία. Αυτό όμως που ανακάλυψαν οι ερευνητές είναι πως αυτά τα tokens καμιά φορά μεταδίδονται ακρυπρογράφητα (σε μορφή plaintext) μέσω ασύρματων δικτύων. Αυτό σημαίνει πως ο οποιοσδήποτε λαμβάνει το σήμα του δικτύου Wi-Fi θα μπορούσε να αποκτήσει αυτά τα tokens.

Το χειρότερο είναι πως τα tokens δεν είναι συγκεκριμένα για ένα μοντέλο κινητού, αντίθετα τα tokens από μία συσκευή μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια άλλη.

Οι επιπτώσεις αυτού του κενού ασφαλείας κυμαίνονται από απλή αποκάλυψη μέχρι απώλεια δεδομένων από το Calendar, ενώ επίσης επηρεάζονται δεδομένα που αφορούν τις επαφές, όπως τα τηλέφωνα, οι διευθύνσεις ή τα e-mail.

Επιπλέον, τα tokens αυτά ισχύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα (14 ημέρες για τα Calendar tokens) πράγμα που σημαίνει πως όποιος έχει πρόσβαση στο Token έχει και πρόσβαση δύο εβδομάδων στα προσωπκά δεδομένα.

Η υποκλοπή των token είναι ιδιαίτεα εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο επιτιθέμενος είναι να δημιουργήσει ένα ξεκλείδωτο wi-fi access point με ένα όνομα (SSID) που συναντάται συχνά - π.χ. starbucks connx κλπ. Με τις default ρυθμίσεις, τα τηλέφωνα με Android συνδέονται αυτόματα με ήδη γνωστά δίκτυα, και αρχίζουν να συγχρονίζουν τα δεδομένα. Ενώ ο συγχρονισμός θα αποτύχει (δεν είναι ανάγκη το access point να έχει πρόσβαση στο internet), ο επιτιθέμενος μπορεί να αντιγράψει authTokens για κάθε υπηρεσία που επιχειρεί τον συγχρονισμό.

Τι μπορούν να κάνουν οι κάτοχοι Android? Τα εξής:

1) Να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους σε ένα Android που να παρέχει HTTPS για το συγχρονισμό του Google Calender και των Contacts. Το κακό σε αυτή την περίπτωση είναι πω ο πάροχος μπορεί να κάνει εβδομάδες ή μήνες να κυκλοφορήσει μια αναβάθμιση για το Android, ή μπορεί και ποτέ.

2) Να απενεργοποιήσουν τον αυτόματο συγχρονισμό στις εφαρμογές που επηρεάζονται σε ανοιχτά δίκτυα Wi-fi

3) Να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές σε ανοιχτές συνδέσεις Wi-Fi.



3 προγράμματα για να βρίσκετε υπότιτλους για τις ταινίες σας !

Στην Ελλάδα, οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε ξενόγλωσσες ταινίες και το ψάξιμο υπότιτλων στο διαδίκτυο είναι πονοκέφαλος. Με τις τρεις εφαρμογές που θα δείτε παρακάτω, η αναζήτηση υπότιτλων θα γίνετε πιο εύκολα από ποτέ, με μερικά μόνο κλικ.


sublight
To SubLight είναι ένα καταπληκτικό πρόγραμμα το οποίο βρίσκει και κατεβάζει αυτόματα υπότιτλους για την ταινία που θέλουμε. Απλά ανοίξτε το πρόγραμμα, "σύρετε" σε αυτό την ταινία για την οποία ψάχνετε υπότιτλους και όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει αυτό. Επιπλέον, μπορεί να βρει ποιοι υπότιτλοι είναι συγχρονισμένοι με το αρχείο σας (ισχύει μόνο για ταινίες από BitTorrent).
Download SubLight
subtitles
H εφαρμογή subtitles είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι δεξί κλικ στην ταινία σας και να επιλέξετε "Look for subtitles->Greek". Αμέσως θα ανοίξει ο browser σας και θα σας εμφανίσει τους διαθέσιμους υπότιτλους για λήψη από τη σελίδα www.subtitles.br. Αν δεν βρεθούν οι υπότιτλοι στη βάση δεδομένων του, τότε θα κάνει αναζήτηση σε όλο το διαδίκτυο.
To ALLSubtitleSearcher είναι ακόμα μια απλή εφαρμογή, η οποία με δεξί κλικ ψάχνει για υπότιτλους.
all_subtitles
Το θετικό με αυτή την εφαρμογή είναι ότι δεν ανοίγει τον browser, και μπορούμε να κατεβάσουμε τους υπότιτλους από την ίδια την εφαρμογή.
all_subtitles2

Η Νικολέτα Ρωμανού είναι η νέα εθνική μας πορνοσταρ (ναι, πιο ωραία και από την Τζούλια)


Η Ρουμανικής καταγωγής μελαχρινή Playmate είναι η νέα πρωταγωνίστρια της Sirina Entertaiment. Το πρώτο της έπος, με τίτλο «Η Φίλη της Κόρης μου» κυκλοφορεί την επόμενη Παρασκευή (27/05). Και πρέπει να το δεις. Να γιατί......

Δεν έχω γνωρίσει από κοντά την Megan Fox, αλλά θα έπαιρνα όρκο ότι η Νικολέτα είναι η δίδυμη αδελφή της. Και στο λέει αυτό κάποιος που έχει γνωρίσει από κοντά τόσο την Νικολέτα, όσο και -αυτή που λογικά σύντομα θα διαδεχτεί στις «καρδιές» μας- την Τζούλια Αλεξανδράτου.
Kάτι το αψεγάδιαστο πρόσωπο της, κάτι τα σπασμένα ελληνικά της, κάτι το γεγονός ότι είναι γνήσιο «καγκουράκι» (τρελαίνεται αυθεντικά με ότι έχει να κάνει με μηχανές) και, πάνω από όλα, η σπίθα που έχει το βλέμμα της, σε κάνουν να μένεις με το στόμα ανοιχτό όταν την συναντάς. Ακόμη και αν δεν είναι αυτό που λένε «πρώτο μπόι».
Ναι, η Νικολέτα είναι τόσο συγκλονιστικά όμορφη (άνετα θα μπορούσε να κάνει διεθνή καριέρα στο χώρο της πορνο-βιομηχανίας), που το ξεδιάντροπο και εντελώς δωρεάν promotion που της κάνουμε εδώ δικαιολογείται απόλυτα.
Είναι σαν να βλέπεις το 15χρονο Lebron James να παίζει στο γηπεδάκι της γειτονίας σου και έχεις τον ενθουσιασμό να μοιραστείς την «ανακάλυψή» σου με τα πλήθη. Άσε που, σύμφωνα με πηγές μας μέσα από την Sirina, η Νικολέττα «πέρα από όμορφη, είναι και καλή, πολύ καλή, πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Δηλαδή το σεξ».
Κοντός ψαλμός αλληλούια, που λένε, αφού το «Η φίλη της Κόρης μου», στο οποίο πρωταγωνιστεί κυκλοφορεί την επόμενη Παρασκευή. Η ίδια είναι η φίλη της κόρης που έρχεται ένα βράδυ στο σπίτι της φίλης της και καταλήγει να κάνει σεξ με τον πατέρα της.
Και όχι μόνο. Μαζί της ο Ian Scott (ο πρώτος παρτενέρ της Τζούλιας. Τυχαίο; Νομίζεις;), ο Ζαφείρης Ντούρος και οι πανάξιες Βούλα Βαβάτση και Ηλέκτρα Γαλανού. Για όποιον βιάζεται να την γνωρίσει από κοντά, υπάρχει πάντα η επιλογή της έκθεσης Athens Erotica Dream 2011 (που τρέχει αυτές τις ημέρες) στην οποία αναμένεται να εμφανιστεί.
Προσοχή-Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κατεβάσεις και να δεις τις δυο ρουμάνικες σεξ σκηνές που έχει ήδη κάνει. Γιατί το κορίτσι του τότε (18 χρονών, κοντό μαλλί και flat στήθος), δεν έχει καμία σχέση με την γυναίκα του τώρα. Δηλαδή φουλ στην τρέσα, την σιλικόνη, τους μπλε φακούς επαφής, τα τατού. Και πάνω από όλα, την εμπειρία. Στην ζωή και στο κρεβάτι.




Δικαίωση για 36χρονη Βραζιλιάνα: Δικαστήριο της επέτρεψε να αυνανίζεται εν ώρα εργασίας






Το (ερωτικώς) τερπνόν μετά του (επαγγελματικώς) ωφελίμου μπορεί πλέον να συνδυάζει «και με το νόμο» η 36χρονη Άννα Καταριάν Μπεζέρα. Δικαστήριο της Βραζιλίας φέρεται να αναγνώρισε στην 36χρονη το «δικαίωμα» να αυνανίζεται καθώς και να απολαμβάνει ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου στον υπολογιστή της, εν ώρα εργασίας.

Λογίστρια στο επάγγελμα, η Άννα ισχυρίζεται ότι πάσχει από μια ορμονική διαταραχή που της προκαλεί κρίσεις άγχους και «εκρήξεις» υπερ-σεξουαλικότητας, εκρήξεις οι οποίες αντιμετωπίζονται καλύτερα με άμεση αυτοϊκανοποίηση.

«Είχα φτάσει στο σημείο να αυνανίζομαι έως και 47 φορές την ημέρα», δηλώνει η Άννα η οποία ζήτησε ιατρική βοήθεια και σήμερα πασχίζει να χαλιναγωγήσει τις ορμές της με τη βοήθεια ενός κοκτέιλ φαρμάκων. Ακόμη και με την φαρμακευτική αγωγή ωστόσο, η 36χρονη εξακολουθεί να αυνανίζεται περίπου 18 φορές ημερησίως.

Δεδομένου μάλιστα ότι πολλές από τις εν λόγω «κρίσεις» λαμβάνουν χώρα στο γραφείο, η Άννα προσέφυγε τον Απρίλη σε δικαστήριο και, επικαλούμενη λόγους υγείας, ζήτησε να της αναγνωριστεί το δικαίωμα στην αυτοϊκανοποίηση εν ώρα δουλειάς. Όπερ και εγένετο.

Ως εκ τούτου, η Μπεζέρα θα μπορεί πλέον να συνδυάζει τη δουλειά με την απόλαυση. Όσο για τον εργοδότη, αυτός οφείλει να σεβαστεί την ιδιαιτερότητα της υπαλλήλου του.

Ακούς; Το Viagra κουφαίνει!





Οι ειδικοί θεωρούν ότι τόσο το Viagra όσο και τα ανάλογα σκευάσματα που χορηγούνται για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας αυξάνουν τον κίνδυνο αισθητικονευρικής απώλειας της ακοής, μια μορφή ταχείας απώλειας ακοής στο ένα ή και στα δυο αφτιά.

Οι ειδικοί προειδοποιούν τους γιατρούς να χορηγούν τα συγκεκριμένα φάρμακα με προσοχή εως ότου το ζήτημα εξεταστεί περαιτέρω. Παράλληλα η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) , ύστερα από δική της ξεχωριστή έρευνα, εξέδωσε ανακοίνωση συμβουλεύοντας τους χρήστες οι οποίοι παρατηρούν προβλήματα στην ακοή τους να σταματούν αμέσως τη λήψη των εν λόγω σκευασμάτων και να επισκέπτονται τον γιατρό τους.

Η διαπίστωση, η οποία έγινε από μια βρετανική έρευνα που διενεργήθηκε σε τρεις ηπείρους και δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο «Laryngoscope», έρχεται απλώς να επιβεβαιώσει ανάλογες ανησυχίες που έχουν εκφράσει εδώ και καιρό γιατροί από όλο τον κόσμο.

Οι αναφορές πολλών περιστατικών απώλειας ακοής που φαίνονταν να σχετίζονται με το Viagra και τα αντίστοιχα με αυτό σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά θορύβησαν την ομάδα των βρετανών ερευνητών, η οποία συνεργάστηκε με τις αρμόδιες αρχές κρατών της Αμερικής, της Ανατολικής Ασίας και της Αυστραλίας προκειμένου να εξετάσει το ζήτημα.

Η έρευνα εντόπισε 47 περιστατικά αισθητικονευρικής απώλειας ακοής τα οποία θεωρεί ότι συνδέονται με τη λήψη του Viagra και των ανάλογων σκευασμάτων Cialis και Levitra. Ο μέσος όρος ηλικίας των πασχόντων ήταν γύρω στα 57 έτη, αν και δυο εξ αυτών ήταν μόλις 37 ετών.

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι στα συμπεράσματά τους δεν περιλαμβάνονται 223 σχετικές αναφορές απώλειας ακοής που έγιναν στις Ηνωμένες Πολιτείες εξ αιτίας έλλειψης στοιχείων για την πλήρη εξέτασή τους.

Επιβεβαίωση προηγούμενων διαπιστώσεων

Σε προηγούμενη μελέτη της η αμερικανική FDA είχε εντοπίσει 29 περιπτώσεις απώλειας ακοής που σχετίζονται με τα συγκεκριμένα σκευάσματα, εκ των οποίων μόνο στο ένα τρίτο η πάθηση ήταν προσωρινή.

Οι βρετανοί ερευνητές δεν γνωρίζουν πώς το Viagra μπορεί να επηρεάζει την ακοή και συνιστούν περαιτέρω διερεύνηση του θέματος. Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι οι αλυσιδωτές χημικές αντιδράσεις που πυροδοτούν οι δραστικές του ουσίες επιφέρουν βλάβες στο έσω ους.

Ο δρ Αφρόζε Σαχ-Καν του Ωτορινολαρυγγολογκού Τμήματος του Νοσοκομείου Τσάρινγκ Κρος του Λονδίνου ο οποίος ήταν επικεφαλής της μελέτης προειδοποίησε ότι οι γιατροί που συνταγογραφούν τέτοιου είδους φάρμακα θα πρέπει να λαμβάνουν πλέον σοβαρά υπόψη αυτή την πιθανή παρενέργειά τους.

ΝΕΑ Νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή που θα καθορίζει την αποζημίωση της φωτοβολταϊκής κιλοβατώρας

Νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή που θα καθορίζει την αποζημίωση της φωτοβολταϊκής κιλοβατώρας στους παραγωγούς ηλεκτρική ενέργειας, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να προωθήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

Εξάλλου όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, οι παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά θα αποζημιώνονται πλέον με την τιμή που ισχύει κατά την ημερομηνία υποβολής του φακέλου αντί της ημερομηνίας υπογραφής της σύμβασης.
Σύμφωνα με το υπουργείο η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι υπέρ των επενδυτών καθώς οι τιμές αγοράς της «φωτοβολταϊκής» κιλοβατώρας, σύμφωνα με τις ισχύουσες ρυθμίσεις, βαίνει μειούμενη σε βάθος χρόνου.
Με αυτή την νέα νομοθετική ρύθμιση θα εξασφαλιστεί η τιμή που ίσχυε για την φωτοβολταϊκή κιλοβατώρα έως την 31η Ιανουαρίου 2011 σε όλους τους επενδυτές που έχουν υποβάλει αιτήματα στους αρμόδιους διαχειριστές (ΔΕΣΜΗΕ ή Διαχειριστή μη-διασυνδεδεμένων Νησιών), συνοδευόμενα από πλήρη φάκελο, μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

  • ΕΚΔΡΟΜΕΣ
  • ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
  • ΣΕ ΚΑΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ V.I.P. MONO ME 38 ΘΕΣΕΙΣ
  • ΤΥΠΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟY NEOPLAN STARLINER
  • ΑΝΕΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
  • ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ
  • DVD
  • CLIMA
  • WC
  • ΚΟΥΖΙΝΑ
  • ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΉ ΘΈΑ
  • ΣΤΟ http://www.tripdriver.blogspot.com/

ΦΕΤΟΣ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ

Φέτος θα έχουμε την εμπειρία τεσσάρων ασυνήθιστων ημερομηνίων. 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, 11/11/11 και αυτό δεν είναι όλο ...
Πάρτε τα δύο τελευταία ψηφία του έτους κατά το οποίο γεννηθήκατε -
Τώρα προσθέστε την ηλικία που θα έχετε φέτος, και το αποτέλεσμα θα είναι 111 για όλους!
Για παράδειγμα, ο Χάρι γεννήθηκε το 1957 και 57 + 54 = 111 καλό, ε !!!
Αυτό είναι το έτος των χρημάτων!
Φέτος τον Οκτώβριο θα έχουμε 5 Κυριακές, 5 Δευτέρες και 5 Σάββατα.
Αυτό συμβαίνει μόνο κάθε 823 χρόνια.
Αυτά τα συγκεκριμένα έτη είναι γνωστά ως «Moneybags» ("σακούλες λεφτά")


This year we're going to experience four unusual dates. 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, 11/11/11 and that's not all...
Take the last two digits of the year in which you were born -
now add the age you will be this year, and the result will be 111 for everyone!
For example -Harry was born in 1957 and 57 + 54 = 111 good eh!
This is the year of Money!!!
This year October will have 5 Sundays, 5 Mondays and 5 Saturdays.
This happens only every 823 years.
These particular years are known as 'Moneybags'

weather -ΚΑΙΡΟΣ-