Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΟΥΝ

Επτά έρευνες για το σεξ αποκαλύπτουν...

Sex

Μονογαμία ή … ελευθερία; Ποιοι έχουν εμμονές με το σεξ; Ποιοι έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ; Ποιοι είναι αλλεργικοί στον ίδιο τους τον εαυτό; Η επιστήμη αποκαλύπτει!
Χάρη στην επιστήμη η κατανόησή μας για το σύμπαν διευρύνεται συνεχώς – και όχι μόνο για τον κόσμο γενικότερα, αλλά ακόμη και για τα στενά όρια της κρεβατοκάμαράς μας. Μια σειρά πρόσφατων μελετών που σχετίζονται με το σεξ φέρνει στην επιφάνεια ενδιαφέρουσες ιδέες. Ας δούμε 7 από αυτές:
  • 1. Μονογαμία ή … ελευθερία;
Υπάρχουν προφανώς κάποιες παρανοήσεις σχετικά με όλο αυτό το θέμα που ακούει στο όνομα μονογαμία. Μια πρόσφατη μελέτη που έκανε το Πανεπιστήμιο του Oregon διαπίστωσε ότι στο 40 % των νέων, ετεροφυλόφιλων ζευγαριών, ο ένας σύντροφος ανέφερε ότι υπάρχει συμφωνία για μονογαμία, ενώ ο άλλος δήλωσε ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους συμφωνία – και τα παντρεμένα ζευγάρια δεν είχαν περισσότερες πιθανότητες από τα ανύπαντρα να έχουν κάνει ρητή συμφωνία για μονογαμία.
  • 2. Τα καλά της αναμονής
Νέες έρευνες από το Πανεπιστήμιο Βrigham Young διαπίστωσαν ότι τα ζευγάρια που περιμένουν να κάνουν σεξ είναι πιο ευτυχισμένα και ότι η καθυστέρηση στο σεξ μπορεί να οδηγήσει σε έναν πιο υγιή γάμο. «Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει γιατί [αυτοί που περίμεναν] έμαθαν να μιλούν και να έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν», δήλωσε ο Dean Busby, επικεφαλής της μελέτης.
  • 3. Δεν έχουν όλοι εμμονή με το σεξ
Η Ιαπωνία έχει ένα ποσοστό γεννητικότητας μόλις 1,21 ανά ζευγάρι (με το συντελεστή 2,08 να είναι απαραίτητος για τη διατήρηση ενός πληθυσμού). Γι ‘αυτό είναι θέμα εθνικής ανησυχίας ότι σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα το 35,1 % των ανδρών ηλικίας μεταξύ 16 και 19 ετών έχουν μια απαθή στάση απέναντι στο σεξ. Το ποσοστό αυτό είναι κάτι παραπάνω από διπλάσιο του αντίστοιχου ποσοστού που αναφέρθηκε το 2008, όταν ένα παρόλα αυτά εκπληκτικό 17,5 % των νέων ανδρών ανέφεραν ότι δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον για το σεξ.
  • 4. Η επιβίωση του αγύμναστου
Επιτέλους ένας λόγος για να μην πάτε γυμναστήριο. Μια πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο Erciyes στην Τουρκία διαπίστωσε ότι οι υπέρβαροι άνδρες είναι σε θέση να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι από τους αδύνατους. Σύμφωνα με τα ευρήματα οι άνδρες με τα χαμηλότερα σκορ ΔΜΣ ήταν περισσότερο επιρρεπείς στην πρόωρη εκσπερμάτωση και θα μπορούσε κανείς να υποπτευθεί ότι είναι πιο επιρρεπείς και σε χαμηλότερες βαθμολογίες στην κρεβατοκάμαρα.
  • 5. Στιγμιαία ικανοποίηση
Σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση το 40 % των γυναικών λένε ότι η χρήση των social media, είτε πρόκειται για το Facebook είτε για γραπτά μηνύματα, τις κάνει επιρρεπείς στο να βρεθούν στο κρεβάτι με ένα σύντροφο πιο γρήγορα. «Αν ο στόχος σας είναι να κάνετε σεξ το texting είναι πραγματικά χρήσιμο επειδή κάνει την επικοινωνία πιο εύκολη και άμεση», δήλωσαν οι ερευνητές.
  • 6. iΑφροδισιακό
Μια άτυπη δημοσκόπηση αποκάλυψε ότι το iPhone ‘’χτυπάει’’ τα άλλα smartphones, όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς … ή για τις ορμόνες. Οι ιδιοκτήτες iPhone ανέφεραν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους από τους ιδιοκτήτες Blackberry. Οι γυναίκες χρήστες iPhone ανέφεραν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους – 12,3 κατά μέσο όρο-.
  • 7. Άρρωστος με τον εαυτό σου
Είναι δυνατόν ένας άνδρας να είναι αλλεργικός στο δικό του σπέρμα, σύμφωνα με Ολλανδούς επιστήμονες που έχουν μελετήσει το σύνδρομο της μετά-οργασμικής ασθένειας, μιας κατάστασης στην οποία οι άνδρες αναπτύσσουν συμπτώματα γρίπης μετά την εκσπερμάτωση. Οι επιστήμονες στο πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης στην Ολλανδία πρόσφατα έθεσαν το θέμα ότι η αλλεργία στο σπέρμα ευθύνεται για τέτοια συμπτώματα και όχι άλλες αιτίες


5 πράγματα που δεν ξέρατε για το στήθος...

5 πράγματα που δεν ξέρατε για το στήθος...


Υπάρχουν πολλά συνώνυμα του στήθους- κάποια από τα οποία βέβαια δεν πρέπει...
να αναπαράγουμε σε αυτή τη σελίδα. Ούτως ή άλλως τα περισσότερα τα ξέρετε κι από μόνοι σας, δεν είναι ανάγκη να τα γράψουμε εμείς. Αυτό που πρέπει ν αναρτηθούμε είναι γιατί έχουμε τόσες διαφορετικές λέξεις για ένα πράγμα- ή μάλλον δύο. Γιατί να αποκαλούμε με δεκάδες διαφορετικά ονόματα δύο ασύμμετρα εξογκώματα του γυναικείου κορμιού; Οι απαντήσεις πολλές, με μια να κυριαρχεί: τα λατρεύουμε κι όπως σε όλα τα πράγματα που αγαπάμε μας αρέσει να τα «στολίζουμε» με υποκοριστικά και ψευδώνυμα…



Όσο απέραντος κι αν είναι ο θαυμασμός μας για αυτές τις δύο υπέροχες σαρκικές μπάλες, συνήθως οι γνώσεις μας δεν πάνε πέρα από την οπτική επίγνωση και τον ενθουσιασμό που μας προκαλούν. Έλα, όμως που υπάρχουν και κάποια μικροπραγματάκια που σαν καλοί και πιστοί λάτρεις οφείλουμε να γνωρίζουμε για τον μικρό στρογγυλό θεό, που ακούει στο όνομα «στήθος»…

1. Οι γυναίκες με εμφυτεύματα σιλικόνης έχουν περισσότερες πιθανότητες να αυτοκτονήσουν
Κι όμως! Σύμφωνα με μια 15ετή μελέτη του πανεπιστημίου του Κεμπέκ, οι γυναίκες που έχουν εμπλουτίσει τις αναλογίες τους με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής, έχουν 73% περισσότερες πιθανότητες να γίνουν αυτόχειρες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η σιλικόνη σαν ουσία προκαλεί αυτοκτονικές τάσεις. Απλά, ενδέχεται η επιθυμία τους να αλλάξουν τον εαυτό τους να είναι σύμπτωμα μιας ψυχολογικής διαταραχής ή μια ανωμαλία σωματικής δυσμορφίας. Συνήθως οι γυναίκες αυξάνουν το μέγεθος του σουτιέν τους για να κερδίσουν αυτοπεποίθηση και να ξεπεράσουν προσωπικά τους προβλήματα. Δυστυχώς όμως, όταν γυναίκα μπαίνει στη διαδικασία της αυξητικής του στήθους της για τους λάθος λόγους, τότε τα αποτελέσματα στο μέλλον μπορεί να αποβούν… θανάσιμα.

2. Κάποιες γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό με τη διέγερση του στήθους.
Σύμφωνα με την έρευνα των σεξολόγων Marshall Miller και Dorian Solot, ένα 1% των γυναικών μπορεί να «τελειώσει» μόνο με τη διέγερση του στήθους και της ρώγας. Ναι, ωραία όλα αυτά τα επιστημονικά… Γίνεται όμως αυτό το 1% να βγει και να μιλήσει για να πάρει παράδειγμα και το υπόλοιπο 99; Πληζ….

3. Φετιχισμός+ Στήθος = Ψυχολογική διαταραχή
Ο φετιχισμός γενικότερα μπορεί να εξηγηθεί ως «η ερωτική χρήση ενός αντικειμένου που στην ουσία δεν έχει σχέση με το σεξ». Κάπως έτσι το ορίζει και η Αμερικάνικη Ψυχιατρική Ένωση. Αυτό δεν ακούγεται και πολύ φυσιολογικό έτσι δεν είναι; Ναι, αλλά γιατί δεν έχει σχέση με το σεξ το στήθος; Οκ, δεν είναι το κύριο όργανο αναπαραγωγής να το πω, αλλά το ‘χεις μες στη μούρη σου κάθε φορά που επιδίδεσαι σε αγώνα σεξ. Πώς να μην το συνδέσεις με την ερωτική πράξη; Ρε, μην τους ακούτε. Επιστήμονες είναι, δεν ξέρουν τι τους γίνεται….(Δηλαδή αν κάποιος έχει φετίχ με τις πατούσες τι γίνεται; Του περνάνε ζουρλομανδύα;)

4. Στατιστικά το αριστερό είναι μεγαλύτερο από το δεξί
…Στήθος. Μια μελέτη σε 600 γυναίκες επιβεβαίωσε τον παραπάνω ισχυρισμό. Τσάμπα τα κοριτσάκια στην εφηβεία ανησυχούν και κλαίγονται ότι το ένα τους β%ζί είναι μεγαλύτερο από το άλλο. Είναι απόλυτα φυσιολογικό…Ο όρος συμμετρικά στήθη υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας και του… πλαστικού.

5. Είσαι άντρας; Μπορείς να θηλάσεις!
Μην τρελαίνεστε. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά έχει παρατηρηθεί τέτοιο φαινόμενο. Αυτό μπορεί να συμβεί ως παρενέργεια σε κάποια ορμόνη που έχει χορηγηθεί στον άντρα για κάποιον άσχετο ιατρικό λόγο. Λοιπόν, η ιστοριούλα έχει ως εξής: οι άντρες έχουν μαστούς σαν τις γυναίκες. Κάποιες θεραπείες κατά του καρκίνου χρειάζονται οιστρογόνα, το οποίο σημαίνει ότι ορισμένοι άντρες που υπόκεινται σε αυτές τις θεραπείες, ενδέχεται να …παράγουν και γάλα. Ευτυχώς, αυτό δεν είναι πολύ γνωστό. Και καλύτερα να παραμείνει έτσι…

Rapidshare ανακοίνωσε


Σε μια προσπάθεια να κερδίσει πίσω το χαμένο κοινό του, το Rapidshare ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι καταργεί όλους τους περιορισμούς που επέβαλλε μέχρι σήμερα στους συνδρομητές του. Η αλλαγή επηρεάζει και τους μη εγγεγραμμένους χρήστες, αφού πλέον δεν υπάρχει κανένα όριο σε upload και download, αλλά ούτε και στον αποθηκευτικό χώρο και το μέγεθος των αρχείων που ανεβάζει κανείς.

Στην ανακοίνωσή της, μάλιστα, η υπηρεσία κάνει λόγο για γενικό «ξεκαθάρισμα», με το οποίο αφαιρούνται όλοι οι περιορισμοί που δυσαρεστούσαν τους χρήστες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι αλλαγές αυτές δεν περιλαμβάνουν την επαναφορά του συστήματος χρηματικής επιβράβευσης των μελών, που ίσχυε παλιότερα αλλά καταργήθηκε πριν από κάποιους μήνες.

Μένει τώρα να δούμε το κατά πόσο αυτή η αλλαγή πλεύσης θα είναι αρκετή ώστε η κάποτε δημοφιλέστερη υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων να καλύψει το έδαφος που έχασε απέναντι στους νέους ανταγωνιστές της.

Δείτε ζωντανά προγράμματα από το YouTube Live


H Google ανακοίνωσε οτι πλέον η υπηρεσία της, YouTube Live πήρε σάρκα και οστά.
Η νέα υπηρεσία του δημοφιλούς site, YouTube, επιτρέπει σε όλους τους χρήστες, να βλέπουν ζωντανά διάφορα γεγονότα όπως συναυλίες, συνεντεύξεις, νέα και πολλά άλλα, ενώ θα μπορούν να ενημερώνονται για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν, κάνοντας εγγραφή σε αυτά, ώστε να μην τα χάνουν ποτέ.
Επίσης, οι χρήστες θα μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους αλλά και με τους streamers κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, μέσα από τα live comments.

Για την ώρα η υπηρεσία λειτουργεί δοκιμαστικά και συνεργάζεται με λίγους παραγωγούς, αλλά σύμφωνα με την εταιρεία ο σκοπός είναι να μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να εκπέμπουν ζωντανά χιλιάδες κανάλια μέσα στους επόμενους μήνες.
Το διάβασα εδώ...

weather -ΚΑΙΡΟΣ-