Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι πιο περίεργοι γάμοι του κόσμου


Ανακαλύψτε τους πιο περίεργους γάμους του κόσμου.

Δεν είναι ο πρώτος και σίγουρα όχι ο τελευταίος που ορκίστηκε αιώνια αγάπη σε κάτι που δεν είναι... άνθρωπος.

Κατσίκες, φίδια, σκύλοι, παιχνίδια λούνα παρκ και τουριστικά αξιοθέατα είναι μερικά μόνο από τα απίθανα αντικείμενα με τα οποία έχουν παντρευτεί συνάνθρωποί μας.


Ιάπωνας παντρεύτηκε με μαξιλάρι στο μέγεθος ανθρώπου.
Ο Λι Τζιν-γιου ερωτεύτηκε τόσο σφοδρά το "dakikamura" του - ή αλλιώς το μαξιλάρι του - που αποφάσισε να το παντρευτεί.

Το γιγάντιο μαξιλάρι είχε τη μορφή της Fate Testarossa, της αγαπημένης ηρωίδας κινουμένων σχεδίων του Τζιν. Παντρεύτηκε το ντυμένο με νυφικό, αμίλητο μαξιλάρι του σε μία ειδική τελετή στο Τόκιο.

"Είναι τρελά ερωτευμένος με το μαξιλάρι του και το παίρνει παντού μαζί του", σημείωσε ένας φίλος του. "Παίζουν και βγαίνουν μαζί βόλτες. Ακόμα και στα εστιατόρια, πάντα κρατάει μία θέση για το μαξιλάρι του."


Η Έρικα Λα Τουρ Άιφελ παντρεύτηκε το διάσημο μνημείο τον Ιούνιο του 2008.

Η γυναίκα (πρώην στρατιωτικός που ζει στο Σαν Φρανσίσκο), απέδωσε την κατάστασή της στον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε. Σε ντοκιμαντέρ του Channel Five, ισχυρίστηκε πως είχε κακοποιηθεί από τον ετεροθαλή αδερφό της και εγκαταληφθεί από τους γονείς της σε διάφορα ιδρύματα.

"Αν βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι σήμερα εξαιτίας όλων όσων μου έχουν συμβεί, τότε μπορώ να αποδεχτώ την κατάσταση", είπε. "Δεν θα άλλαζα τον εαυτό μου πια".

Η κα Λα Τουρ Άιφελ επίσης ισχυρίζεται πως διατηρεί σχέση με κομμάτι φράχτη που φιλοξενεί στην κρεβατοκάμαρά της.

Σουδανός παντρεύεται κατσίκα

Τον Φεβρουάριο του 2006 Σουδανός υποχρεώθηκε να παντρευτεί μία κατσίκα με την οποία συνελήφθή να ερωτοτροπεί.

Ο ιδιοκτήτης της κατσίκας, κος Αλίφι, έπιασε στα πράσα το παράνομο ζευγαράκι όταν άκουσε δυνατούς θορύβους έξω από το σπίτι του κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ανακάλυψε τον κο. Τόμπε πάνω από το άτυχο ζώο. "Τον ρώτησα τι κάνει εκεί και τον συνέλαβα", είπε ο Αλίφι.

Ο Τόμπε υποχρεώθηκε επίσης να δώσει 15 χιλιάδες δηνάρια Σουδάν ως προίκα στον Αλίφι, όπως προστάζουν τα τοπικά έθιμα. "Οι γέροντες της τοπικής κοινωνίας υπέδειξαν ότι δεν πρέπει να τον πάω στην αστυνομία, αλλά να τον αναγκάσω να δώσει προίκα στην κατσίκα μου που χρησιμοποίησε ως γυναίκα του", πρόσθεσε ο Αλίφι.

Η κατσίκα, που αργότερα μετονομάστηκε Rose (Ρόδο), πέθανε τον Μάιο του 2007
Γερμανίδα παντρεύεται το Τείχος του Βερολίνου


Το 1979 η Έιχα-Ρίτα Μπερλίνερ Μάουερ, παντρεύτηκε το Τείχος του Βερολίνου σε ηλικία 54 ετών.

Η κυρία Μπερλίνες Μάουερ, που ζει στο Λίντεν της Σουηδίας, είπε: "Βρίσκω τα μακρόστενα, λεπτά πράγματα με οριζόντιες γραμμές πολύ σέξι. Το Σινικό Τείχος της Κίνας είναι ελκυστικό, αλλά αρκετά παχύ - ο σύζυγός μου είναι πιο σέξι."

Όταν το Τείχος του Βερολίνου κατεδαφίστηκε το 1989, η κυρία Έιχα-Ρίτα απογοητεύτηκε. "Ήταν απαίσιο αυτό που έκαναν", θυμάται σήμερα. "Τεμάχισαν το σύζυγό μου." Ότι της τον θυμίζει ακόμα είναι ένα μικρό κομμάτι

Η κυρία Μπερλίνερ Μάουερ (το επίθετό της σημαίνει Τείχος του Βερολίνου στα γερμανικά), επινόησε τον όρο "Objectum-Sexuality" για να περιγράψει την συναισθηματική έλξη που νιώθει κανείς για άψυχα αντικείμενα. Εδώ και χρόνια έχει συνάψει σχέση με τον φράχτη ενός κήπου..


Ινδός παντρεύεται σκύλο

Τον Νοέμβριο του 2007, ένας Ινδός παντρεύτηκε μία σκυλίτσα με παραδοσιακό ινδικό γάμο.

Ο γάμος πήρε σάρκα και οστά ύστερα από υπόδειξη του αστρολόγου του άντρα, ο οποίος του τόνισε πως είναι ο μόνος τρόπος για να εξιλεωθεί για όσα έχει κάνει τα τελευταία 20 χρόνια.

Ο γαμπρός, κος Σελβακουμάρ, κατά την εφηβεία του είχε θανατώσει και κρεμάσει δύο σκυλιά. "Μετά από αυτή μου την πράξη τα πόδια και τα χέρια μου παρέλυσαν, ενώ επίσης έχασα την ακοή μου από το ένα αυτί", είπε ο Σελβακουμάρ.

Η σκυλίτσα με το όνομα Σέλβι, προσπάθησε να το σκάσει κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής, αλλά στη συνέχεια έπεσε ξανά στα χέρια του γαμπρού που της πρόσφερε γάλα και κουλουράκια.

Κινέζος παντρεύεται ομοίωμά του

Ο Κινέζος Λιου Γε, 39 ετών, παντρεύτηκε ένα αφρώδες ομοίωμά του.

"Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παντρευτώ τον εαυτό μου, αλλά κυρίως για να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για την πραγματικότητα", είπε. "Αυτός ο γάμος με ολοκληρώνει. Ο ορισμός μου για τον γάμο διαφέρει από των άλλων ανθρώπων."

Το μυστήριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 προσκεκλημένοι. Το ομοίωμα φορούσε νυφικό.

Ινδή παντρεύεται πήλινο δοχείο


Τον Μάρτιο του 2005, Ινδή παντρεύτηκε ένα πήλινο δοχείο με τη συγκατάθεση των συγγενών της, αφού ο πραγματικός γαμπρός άργησε να φτάσει στη γαμήλια τελετή.

Ο παρ' ολίγον σύζυγος, Τσαμάν Σινκ, συνοριοφύλακας, άργησε εξαιτίας χιονόπτωσης.

Η νύφη συμφώνησε να παντρευτεί το πήλινο δοχείο, διακοσμημένο με μία φωτογραφία του Σινκ.

Ινδή παντρεύεται φίδι

Τον Ιούνιο του 2006, στο χωριό Ατάλα στη νοτιοανατολική Ινδία, μία γυναίκα αντάλλαξε όρκους αγάπης με ένα ερπετό.

Η Μπιμπάλα Ντας, 30 ετών, είπε: "Αν και τα φίδια δεν μπορούν να μιλήσουν και να καταλάβουν, συνεννοούμαστε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Όποτε του βάζω γάλα, πηγαίνει και πίνει. Ποτέ δεν μου έχει κάνει κακό."

Το φίδι δεν παραβρέθηκε στην τελετή, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα και γιορτάστηκε από περίπου 2 χιλιάδες ανθρώπους.


Ιάπωνας παντρεύεται ήρωα βιντεοπαιχνιδιού

Τον Δεκέμβριο του 2009 ένας Ιάπωνας παντρεύτηκε χαρακτήρα του βιντεοπαιχνιδιού Love Plus (dating simulation).

O Σαλ9000 (το όνομα με το οποίο αποκαλείται ο γαμπρός), προσκάλεσε 40 άτομα στο γάμο, ενώ η τελετή μεταδόθηκε και μέσω του ίντερνετ.

Περιέγραψε τη νύφη, Nene Anegasaki, ως τη γυναίκα των ονείρων του. "Ο χαρακτήρας της αλλάζει όπως θέλω εγώ καθώς μιλάμε και ταξιδεύουμε σε διαφορετικά μέρη", είπε.

"Αγαπώ τον χαρακτήρα, όχι μια μηχανή", πρόσθεσε ο Σαλ. "Καταλαβαίνω απόλυτα πως πρόκειται για παιχνίδι. Καταλαβαίνω πολύ καλά πως δεν μπορώ να την παντρευτώ με την κυριολεκτική έννοια του γάμου."



Αμερικάνα παντρεύεται τρενάκι λούνα παρκ

Τον Αύγουστο του 2009, μια 33χρονη μουσικός από την Πενσιλβάνια ανακοίνωσε πως σχεδίαζε να παντρευτεί ένα τρενάκι λούνα παρκ.

Η Έιμι Γουλφ "πολιορκούσε" το τρενάκι με το όνομα 1001 Nachts, για περίπου δέκα χρόνια. Διένυε περισσότερα από 250 χιλιόμετρα τουλάχιστον 10 φορές το χρόνο προκειμένου να επισκεφτεί το τρενάκι που ερωτεύτηκε.

"Τον αγαπώ όσο όλες οι γυναίκες αγαπούν το σύζυγό τους και ξέρω πως θα είμαστε για πάντα μαζί," είπε. "Το ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα σωματικά και πνευματικά. Δεν τρόμαξα, ένιωσα πολύ φυσικά με αυτό, αλλά δεν το είπα σε κανέναν επειδή ξέρω πως δεν είναι "φυσιολογικό" να τρέφεις αισθήματα για ένα τρενάκι."

Η Γουλφ κοιμάται με μία φωτογραφία του 1001 Nachts στο ταβάνι. Επίσης, πάντα έχει μαζί της κάποιες βίδες του, προκειμένου να αισθάνεται πως βρίσκεται κοντά της


Αγγλίδα παντρεύεται δελφίνι

Η Σάρον Τέντλερ από το Ρέντμπριτζ του ανατολικού Λονδίνου παντρεύτηκε ένα δελφίνι στο Ισραήλ.

"Ο Σίντι είναι 35 χρονών", είπε η Σάρον για το δελφίνι, "και τον επισκέπτομαι στις διακοπές μου εδώ και 15 χρόνια. Είναι αξιαγάπητος".

Στην τελετή, η νύφη φόρεσε ένα μεταξωτό νυφικό και μια ροζ τιάρα. Μετά τους όρκους αγάπης που αντάλλαξαν, η Σάρον φίλησε τον Σίντι, του ψιθύρισε "σ' αγαπώ" και βούτηξε στην πισίνα για να τον αγκαλιάσει.

ΜΗΝΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ

ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι αρχές στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς αναμένεται να αυξηθεί η κίνηση τις επόμενες ημέρες, με τους αδειούχους του Ιουλίου να εγκαταλείπουν την Αθήνα, με προορισμό τα νησιά.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες λιμενικές αρχές, εκατό περίπου δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί για σήμερα. Ειδικότερα, 35.000 επιβάτες αναμένεται να ταξιδέψουν με τα 33 δρομολόγια που προγραμματίστηκαν για σήμερα, από το λιμάνι του Πειραιά για τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Την ίδια στιγμή, 60 και πλέον δρομολόγια με περίπου 5.000 επιβάτες θα εκτελεστούν προς τους προορισμούς του Αργοσαρωνικού.

Κλιμάκια της Νομαρχίας βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά, στο σημείο απόπλου για Κυκλάδες και στον προβλήτα απ' όπου αποπλέουν τα πλοία για Αργοσαρωνικό, προκειμένου να διανείμουν τον οδηγό που εκδόθηκε και φέτος με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών για όσα δικαιούνται, πριν ξεκινήσουν και αφού βρεθούν στον τόπο των διακοπών τους.

εκστρατεία ενημέρωσης για τα δικαιώματα των ταξιδιωτών-καταναλωτών πραγματοποιεί, από το μεγάλο λιμάνι της χώρας, η Νομαρχία Πειραιά σε συνεργασία με τις καταναλωτικές οργανώσεις ΚΕ.Π.ΚΑ - Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, Ένωση Καταναλωτών Ελλάδας, Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας ΓΣΕΕ, με σύνθημα «Μην αφήσεις την άγνοια να σου χαλάσει τις διακοπές!!!».

Τραγωδία ζευγάρι Ρουμάνων σε παραλία
Τραγωδία σημειώθηκε στις 4.15 το πρωί της Παρασκευής με ζευγάρι Ρουμάνων στην παραλία του Φλοίσβου. Το ζευγάρι ηλικίας περίπου 30 ετών, κοιμόταν σε sleeping bag στην παραλία, όταν τους παρέσυρε φορτηγό, που καθάριζε την αμμουδιά.

Η γυναίκα διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Την υπόθεση ανέλαβε αρχικά το Λιμενικό, αλλά πριν από λίγο ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να αναλάβει την προανάκριση η Τροχαία Καλλιθέας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος έχει σύμβαση με το δήμο για τον καθαρισμό της παραλίας, συνελήφθη και κρατείται. Όπως δήλωσε ο ίδιος, είχε πάει το πρωί να καθαρίσει την παραλία και δεν είδε καθόλου του ζευγάρι που κοιμόταν. Κατάλαβε τι συνέβη, όταν πλέον ήταν πολύ αργά.

Όπως έγινε γνωστό, το φορτηγό είχε προβολείς, ενώ υπάρχουν και φώτα στην παραλία. Από τις αρμόδιες υπηρεσίες, εξετάζονται οι συνθήκες του τραγικού συμβάντος και η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας ανέστειλαν τις 24ωρες απεργίες
Οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας ανέστειλαν τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που είχαν εξαγγείλει για την Κυριακή, μετά την απόφαση του δικαστηρίου που τις έκρινε παράνομες και καταχρηστικές.

Νωρίτερα, την αντίδρασή τους στην απόφαση για συνεχείς απεργίες εξέφρασε ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA).

Όπως επεσήμαναν σε σχετική ανακοίνωση, ανεξάρτητα από το δίκαιο ή μη των αιτημάτων των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (αλλά και άλλων εργαζομένων κατά καιρούς, όπως αυτά εκφράζονται από τα συνδικαλιστικά τους όργανα: ΠΝΟ για τους ναυτεργάτες, ΠΕΥΦΑ για τους φύλακες μουσείων και αρχαιοτήτων κλπ., ή από το ΠΑΜΕ συνολικότερα), ο χρόνος της απεργίας αυτής (εν μέσω μιας θερινής τουριστικής περιόδου με τόσα προβλήματα), αλλά και η εξαγγελθείσα διάρκειά της, θα βάλουν την οριστική ταφόπλακα σε ό,τι απέμεινε από τον ελληνικό τουρισμό σ' αυτή την τόσο άσχημη τουριστική χρονιά, που θα μείνει στην ιστορία του τουρισμού μας ως μια μελανή σελίδα.


ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ
Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με την υπ’ αριθμόν 10/2010 απόφασή της έκρινε ότι οι μητέρες μπορούν να επιλέγουν εάν θα λαμβάνουν την άδεια θηλασμού και φροντίδας παιδιών συνολικά ή τμηματικά υπό την μορφή μειωμένου ωραρίου, εφόσον όμως συγκατατίθεται για αυτό και ο εργοδότης.

Σύμφωνα με την δικαστική απόφαση το όλο ζήτημα του τρόπου χορήγησης της άδειας θηλασμού κ.λπ. «αποτελεί εκδήλωση του διευθυντικού δικαιώματός» και υπόκειται σε δικαστικό έλεγχο για κατάχρηση δικαιώματος σύμφωνα με το άρθρο 281 του Αστικού Κώδικα. Παράλληλα όμως συναρτάται και με τις λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησης στην οποία απασχολείται η εργαζομένη.

Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε απόφαση του Εφετείου που είχε δεχθεί τα αντίθετα και παρέπεμψε και πάλι την υπόθεση στο Εφετείο για νέα κρίση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ανώτατο Δικαστήριο είχε προσφύγει γυναίκα τραπεζοϋπάλληλος.

Ανάπηρος άνεργος απείλησε να αυτοκτονήσει.
Νεαρός ανάπηρος εισέβαλε στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου στο κτίριο Καραβάν Σεράι, ζητώντας δουλειά. Ο νεαρός, ο οποίος έχει χάσει το ένα του χέρι, ήταν άνεργος μετά την ολοκλήρωση της σύμβασης stage που είχε σε Επιμελητήριο της πόλης.

Πλαστά χαρτονομίσματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ έχουν κατακλύσει την αγορά. Ήδη η Ελληνική Αστυνομία έχει εντοπίσει πλαστά χαρτονομίσματα σε Ιωάννινα, Τρίπολη, Αγρίνιο, Ρόδο, Πάτρα, Πρέβεζα και Ηράκλειο Κρήτης.

Οι ειδικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν μάλιστα ότι το επόμενο διάστημα το φαινόμενο θα λάβει μεγάλες διαστάσεις στις νησιωτικές και γενικότερα τουριστικές περιοχές της χώρας, όπου οι έλεγχοι είναι δυσκολότεροι έως και αδύνατοι.

Μεγάλα «πακέτα» πλαστών χαρτονομισμάτων έρχονται κυρίως από τη Βουλγαρία, αλλά και την Αλβανία, στην Αθήνα απ' όπου και διακινούνται στις υπόλοιπες περιοχές τής χώρας.

Τα πλαστά χαρτονομίσματα είναι υψηλής ποιότητας και δύσκολα μπορεί να τα διακρίνει κανείς.

Η Ασφάλεια Αττικής έχει πληροφορίες ότι πίσω από την επιχείρηση των πλαστών χαρτονομισμάτων, βρίσκεται η βουλγαρική μαφία η οποία έχει στη διάθεσή της μηχανές εκτύπωσης που χρησιμοποιούσαν παλαιότερα οι επίσημες βουλγαρικές αρχές.

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ , ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Τέσσερις προκηρύξεις για την πρόσληψη συνολικά 990 υπαλλήλων ως μόνιμο και εποχικό προσωπικό διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων αναμένεται να εκδοθούν το αμέσως προσεχές διάστημα. Πρόκειται για τις προκηρύξεις του Δήμου Πειραιά, του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, αναμένεται να εκδοθούν το αμέσως προσεχές διάστημα. Πρόκειται για τις προκηρύξεις του Δήμου Πειραιά, του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ηδη οι συγκεκριμένοι φορείς έχουν λάβει το πράσινο φως και βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας των σχετικών προκηρύξεων οι οποίες αναμένεται να τρέξουν εντός του μήνα. 500 ειδικοί φρουροί
Συγκεκριμένα εντός του Ιουλίου αναμένεται να εκδοθεί η προκήρυξη για 500 ειδικούς φρουρούς του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στον διαγωνισμό που θα αφορά την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι έλληνες πολίτες (άνδρες, γυναίκες) οι οποίοι είναι απόφοιτοι Λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής εσωτερικού ή εξωτερικού.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους, ενώ θα πρέπει να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση διαπιστούμενη από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης.

Επίσης θα πρέπει να έχουν σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα, ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις του αστυνομικού έργου, ενώ θα πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 χωρίς υποδήματα.

Οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης πρόσληψης και να μην υπηρετούν στις Ενοπλες Δυνάμεις. Δεν θεωρείται ότι εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ο υποψήφιος που έχει απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

Με την προκήρυξη θα ορίζονται ως πρόσθετα προσόντα και προϋποθέσεις:

- Η γνώση ξένης γλώσσας - Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, κατά προτίμηση ως εφέδρων αξιωματικών ή σε ειδικές δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή ως εθελοντών πενταετούς υποχρέωσης.

- Ο υποψήφιος να είναι τέκνο του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει δολοφονηθεί ή τραυματιστεί θανάσιμα κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και εξαιτίας αυτού. - Η κατοχή άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου ή μοτοσυκλέτας ή αυτοκινήτου.

- Η κατοχή πτυχίου δημόσιου ΙΕΚ ειδικότητας «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας».

- Ο υποψήφιος να είναι γονέας ή τέκνο πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα ορίζει η προκήρυξη.

Σημειώνεται πως οι ειδικοί φρουροί αποτελούν ιδιαίτερη κατηγορία προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο προσλαμβάνεται με σχέση δημοσίου δικαίου επί πενταετή θητεία. Μετά τη συμπλήρωση της πενταετούς θητείας, στην οποία περιλαμβάνεται και ο χρόνος βασικής εκπαίδευσης, μπορούν να παραμείνουν μόνιμα στο Σώμα ύστερα από αίτησή τους και εφόσον κριθούν ικανοί από τα αρμόδια συμβούλια.

Οι ειδικοί φρουροί που θα προσληφθούν θα υποστούν κατάλληλη εκπαίδευση για διάστημα τεσσάρων μηνών, ενώ κατά τη διάρκεια των καθηκόντων τους φέρουν στολή και κατάλληλο οπλισμό. Κατά τη διάρκεια της βασικής τους εκπαίδευσης λαμβάνουν τις αποδοχές του δόκιμου αστυφύλακα. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης αυτής λαμβάνουν το εισαγωγικό μισθολογικό κλιμάκιο.

95 στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Θέμα ημερών είναι η έκδοση προκήρυξης για την πρόσληψη 95 υπαλλήλων ως νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Από τις 22 Ιουνίου το ΑΣΕΠ ενέκρινε το σχέδιο προκήρυξης του Νοσοκομείου και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να δημοσιευτεί η σχετική προκήρυξη.

Από το σύνολο των θέσεων οι 50 θα αφορούν την πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού και οι υπόλοιπες θέσεις θα αφορούν παραϊατρικό προσωπικό.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έλληνες πολίτες, ενώ με την προκήρυξη θα καθορίζονται και τα κατώτατα όρια ηλικίας διορισμού των ενδιαφερομένων για ορισμένες θέσεις.

Για τις θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μεταξύ άλλων πέρα από τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών να κατέχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος νοσηλευτή, καθώς επίσης θα πρέπει να έχουν γνώση Η/Υ στα αντικείμενα i) επεξεργασίας κειμένων ii) υπολογιστικών φύλλων και iii) υπηρεσιών Διαδικτύου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων θα είναι 20ήμερη, ενώ κάθε υποψήφιος θα δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μιας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Οι προσληφθέντες θα κληθούν να υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τριών ετών.

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

LOVE, ΑΓΑΠΗ ,




















A free online Talking


A free online Talking Dictionary of English Pronunciation


Μία πολλή καλή πρακτική λύση να εξασκήσετε την προφορά των αγγλικών σας ,

Εμφανίζετε ένα πλαίσιο ,Γράψτε μια λέξη στα αγγλικά με αγγλικούς χαρακτήρες που επιθυμείτε,
πατήστε το submit και αυτόματα θα σας εκφώνηση την λέξη ,Ποιο κάτω θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει μια σειρά από λέξεις , μια από αυτές τις λέξεις είναι με ροζ χρώμα, είναι η λέξη που πληκτρολογήσατε στο κενό πλαίσιο, για επαναλάβει την εκφώνηση, απλά τοποθετήστε τον κέρσορα στην ροζ επιλεγμένη λέξη και θα επαναλάβει την εκφώνηση τόσες όσες φορές βάλετε τον κέρσορα πάνω στην λέξη, αν πάλι θέλετε να διαλέξετε μια από τις λέξεις που υπάρχει πιο κάτω ,απλά με ένα κλικ στην λέξη που επιθυμείτε.
http://www.howjsay.com




weather -ΚΑΙΡΟΣ-