Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Καταρρίπτονται 7 μεγάλοι "ιατρικοί μύθοι"



Καταρρίπτονται 7 μεγάλοι "ιατρικοί μύθοι"



Το διάβασμα στο ημίφως δεν καταστρέφει τα μάτια σας, δεν είναι απαραίτητα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα για να είστε υγιής και το ξύρισμα των ποδιών δεν κάνει τις τρίχες να μεγαλώνουν γρηγορότερα...

Αυτές είναι ορισμένες βαθιά ριζωμένες στη συνείδηση των ανθρώπων θεωρίες,μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και επτά "ιατρικοί μύθοι" η αλήθεια των οποίων.. δημοσιεύονται σήμερα στη χριστουγεννιάτικη έκδοση της "Βρετανικής Ιατρικής Επιθεώρησης".

Δυο αμερικανοί ερευνητές πήραν επτά διαδεδομένες θεωρίες και έψαξαν σε ιατρικά και ιστορικά αρχεία για να βρουν αποδείξεις που τις τεκμηριώνουν. Παρά τις συχνότατες αναφορές τους στα δημοφιλή και ευρείας κυκλοφορίας έντυπα η ανάγκη της κατανάλωσης οκτώ ποτηριών ημερησίως στερείται οποιασδήποτε επιστημονικής βάσης.

Η πλήρης έλλειψη επιστημονικών δεδομένων για τις επικρατούσες αντιλήψεις καταγράφεται σε μελέτη που δημοσιεύεται στην "Αμερικανική Επιθεώρηση Ψυχολογίας".

Οι άλλοι έξι "ιατρικοί μύθοι", εκτός της κατανάλωσης νερού είναι:

- Το διάβασμα σε ημίφως καταστρέφει την όραση σας.
Η πλειοψηφία των ειδικών σε θέματα όρασης πιστεύουν ότι είναι μάλλον απίθανο να προκληθεί κάποια μόνιμη βλάβη στα μάτια. Απλά αυτός που διαβάζει σε ημίφως αλληθωρίζει, ανοιγοκλείνει περισσότερες φορές τα μάτια του και έχει προβλήματα εστιασμού.

- Το ξύρισμα της κεφαλής κάνει τα μαλλιά να μεγαλώνουν γρηγορότερα και γίνονται πιο σκληρά.
Το ξύρισμα δεν έχει καμιά επίπτωση ούτε στο πάχος, ούτε στο δύναμη της τρίχας, καταδεικνύει σχετική μελέτη. Απλά μετά το ξύρισμα η τρίχα στην επανεμφάνιση της έχει σκληρή υφή και δημιουργείται αυτή η λανθασμένη εντύπωση.

- Η κατανάλωση γαλοπούλας φέρνει νύστα.
Η γαλοπούλα περιέχει αμινοξέα, την αποκαλούμενη τρυπτοφάνη, η οποία μετέχει στη διεργασία του ύπνου και στη διαμόρφωση της διάθεσης. Ωστόσο το κρέας της γαλοπούλας δεν περιέχει μεγαλύτερες ποσότητες αυτού του αμινοξέως απ' ότι το κοτόπουλο ή ο κιμάς. Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων φαγητού και ποτού κατά τις ημέρες των εορτών προκαλούν την υπνηλία.

- Χρησιμοποιούμε μόλις το 10% του μυαλού μας.
Ένας ακόμα μύθος από τις αρχές του 1907, αλλά οι απεικονίσεις του εγκεφάλου έχουν καταδείξει ότι καμιά εγκεφαλική περιοχή δεν είναι απόλυτα σιωπηλή ή τελείως αδρανής.

- Τα μαλλιά και τα νύχια συνεχίζουν να μακραίνουν και μετά το θάνατο.
Η ιδέα αυτή πιθανότατα προέρχεται από τα μακάβρια μυθιστορήματα. Οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι το δέρμα μετά θάνατον αφυδατώνεται και συρρικνώνεται, δίνοντας την εντύπωση ότι τα μαλλιά και τα νύχια είναι μακρύτερα.

- Η χρήση κινητών τηλεφώνων είναι επικίνδυνη στα νοσοκομεία.
Παρά τη διαδεδομένη ανησυχία που έχει προκαλέσει αυτή η αντίληψη, οι μελέτες απέδειξαν ότι είναι ελάχιστη η παρεμβολή τους στα ιατρικά μηχανήματα.

Η έρευνα διεξήχθη από τον Ααρόν Καρόλ, αναπληρωτή καθηγητή παιδιατρικής στο ινστιτούτο Ρίτζενστριφ του πανεπιστημίου της Ινδιανάπολης και την Ρέιτσελ Βρήμαν υπότροφο της υπηρεσίας για την έρευνα της παιδικής υγείας της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου της Ιντιάνα

SEX : Μύθοι και πραγματικότητες


SEX : Μύθοι και πραγματικότητες


1. Δεν υπάρχει συσχέτιση μεγέθους πέους και μεγεθών ποδιών, χεριών, και μύτης. Τα όσα ξέρουμε... είναι μύθος.

2. Το σεξ σταματά τον πονοκέφαλο, απλά γιατί εκλύει ενδορφίνες, που είναι φυσικά παυσίπονα του οργανισμού...

3. Καθυστερημένος οργασμός μπορεί να οφείλεται (συνήθως) σε φάρμακα και ιδιαίτερα σήμερα στην εποχή της πολυφαρμακίας. Προσοχή!

4. Το σημείο G (αν υπάρχει) υπολογίστε το 5 εκ. από την είσοδο του κόλπου (περίπου 2 φάλαγγες δακτύλου).

5. Ανανάς και Σέλερι κάνουν το σπέρμα γλυκό, ενώ ο Καφές και το Αλκοόλ πικρό.

6. Μερικές γυναίκες προ την ανοργασμία τους, δηλώνουν ευχαρίστηση από την σεξουαλική ζωή τους.

7. Τα Κέντρα Πρόληψης Ασθενειών ( C.D.C. ) αναφέρουν ότι 50% των εφήβων 15 έως 19 ετών έχουν εμπειρία στοματικού sex.

8. Οι μελέτες λένε πως οι γυναίκες κάνουν πιο εύκολα οργασμό όταν είναι μόνες παρά με σύντροφο.
9. Ο Αυνανισμός είναι υγιής ως πρακτική συνολικά και για άνδρες και για γυναίκες.

10. 50% των ανδρών που κάνουν σεξ είναι φορείς του HPV, υπαίτιου των κονδυλωμάτων.

11. Το σπέρμα έχει ουδέτερο ή ελαφρά αλκαλικό ph από 7,1 – 8,0 φέρνει προς το γλυκό δηλαδή.

12. Στις ηλικίες των 15-19 ετών η χρήση προφυλακτικού στην πρώτη σεξουαλική επαφή αυξήθηκε μόλις κατά 2%( 69-71% ) από 1995 – 2009 ( μάλλον δεν αρκεί ).

13. Πριαπισμός είναι η παράταση στύσης που επιμένει ακόμα και μετά τον οργασμό και με απουσία οποιασδήποτε ερωτικής διάθεσης.

14. Μερικές γυναίκες ( αρκετές ) έχουν καλύτερους οργασμούς όταν είναι έγκυες.

15. Ο μεγάλος προστάτης ( υπερτροφία ) προκαλεί διαταραχές στύσης και πρόωρη εκσπερμάτιση ( προσοχή όχι σε όλους )!

16. Περίπου 1.000.000 γυναίκες από την δύση συνολικά ( Ευρώπη Αμερική) κάνουν σεξουαλικό τουρισμό κατ΄ επανάληψη.

17. Οι ανύπανδροι (ες) άνδρες – γυναίκες έχουν συχνότητα σεξουαλικών επαφών κατά μέσο όρο 4 φορές τον μήνα.

18. Το 1995 21% των ανδρών έκαναν σεξ πριν από 15 χρόνων, ενώ το 2005 το ποσοστό έπεσε στο 15%.

19. Η λέξη sex περιγράφεται για πρώτη φορά το 1382

20. Πολλοί νέοι άνδρες μπορούν να έχουν στύση αμέσως μετά την εκσπερμάτιση. Άλλοι ( οι περισσότεροι ) τουλάχιστον 15 λεπτά μετά.

21. Οι νέοι 15-19 ετών κάνουν πολύ πιο συχνά στοματικό sex παρά συνουσία.

22. Από τον παγκόσμιο πληθυσμό μόνο 30% των ανδρών > 15 ετών έχουν κάνει περιτομή.

23. Τα φιλιά αποστειρώνουν το στόμα και καθαρίζουν τα δόντια.

24. Την τελευταία 10ετία ο αριθμός των ανδρών με υψηλή μόρφωση που συντηρούν 4 (δεσμούς τουλάχιστον) έπεσε δραματικά (ίσως λόγω της κρίσης).

25. Τα γυναικεία στήθη είναι για την πλειοψηφία των ανδρών από τα πιο διεγερτικά σημεία (ανεξαρτήτως μεγέθους).

26. Η οργασμική φάση (τελική κορύφωση) από 3΄΄ έως 10΄΄και προκαλεί αυτό το ζεστό και ευχάριστο συναίσθημα.

27. Από τα 4,1 εκατομμύρια νέα κρούσματα παγκοσμίως (2005), το 40% των λοιμώξεων από HIV αφορά σε νέους ηλικίας 15 έως 24 ετών.

28. Με την ηλικία πέφτει και η ερωτική ικανότητα.

29. 9.000.000.000 προφυλακτικά χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο.

30. Καθυστερημένη εκσπερμάτιση είναι η σεξουαλική διαταραχή, κατά την οποία ο άνδρας, παρά την καλή στύση και επιθυμία, δεν μπορεί να τελειώσει.
31. Για τις γυναίκες οι γοφοί του άνδρα είναι το πιο ελκυστικό κομμάτι.
32. 75% των γυναικών φτάνουν σε οργασμό από το στοματικό σεξ
συγκριτικά με το 25% που φτάνει από την συνουσία.
33. Το σπέρμα περιέχει , ψευδάργυρο , φρουκτόζη , αμινοξέα και γαμέτες.
34. Μια εκσπερμάτιση είναι περίπου όσο ένα κουταλάκι γλυκού ή και σούπας μερικές φορές.
35. Το συνολικό εισόδημα από την βιομηχανία πορνό στην Αμερική είναι 13 δις και στον κόσμο συνολικά 97 δις.
36. Το προφυλακτικό αντέχει ένα μήνα στο πορτοφόλι μετά καταστρέφεται.
37. Οι περισσότεροι άνδρες θέλουν να αποφύγουν τα προκαταρκτικά και προτιμούν την διείσδυση.
38. 200 θερμίδες θα κάψετε στη διάρκεια πολύ έντονου sex για 30 λεπτά.
39. 15% των ανδρών και 60% των γυναικών δεν ευχαριστιούνται το sex την πρώτη φορά.

SOS για τον καρκίνο του στοματικού sex



SOS για τον καρκίνο του στοματικού sex



Ο αριθμός των σοβαρών καρκίνων στο κεφάλι και στον λαιμό που σχετίζονται με έναν ιό ο οποίος μεταδίδεται με το στοματικό σεξ, αυξάνεται γρήγορα, αναφέρουν βρετανοί ερευνητές. Και συνιστούν να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο εμβολιασμού των αγοριών εναντίον του....

Όπως γράφουν στην «Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση», η μορφή του καρκίνου που εξαπλώνεται ραγδαία, ιδίως στις ανεπτυγμένες χώρες, λέγεται οροφαρυγγικό καρκίνωμα των πλακωδών κυττάρων και προκαλείται από... την μόλυνση με συγκεκριμένα στελέχη του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV).

Για την προστασία από αυτά τα στελέχη, τα οποία ενοχοποιούνται και για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, υπάρχουν δύο εμβόλια (το Cervarix και το Gardasil) τα
οποία χορηγούνται ήδη στα κορίτσια, κατά προτίμησιν πριν αρχίσουν την σεξουαλική τους ζωή.
Έως τώρα, όμως, δεν υπάρχει πρόγραμμα εμβολιασμού και για τα αγόρια, παρότι τα εμβόλια έχουν εγκριθεί σε ορισμένες χώρες και για αυτά.
Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι παγκοσμίως ο δεύτερος πιο συχνός καρκίνος στις γυναίκες (μετά από τον καρκίνο του μαστού), καθώς προσβάλλει ετησίως περισσότερες από 500.000 γυναίκες και κοστίζει τη ζωή σε 200.000.

Οι καρκίνοι της κεφαλής & του τραχήλου (έτσι αποκαλούνται επιστημονικά οι καρκίνοι που αναπτύσσονται από το λαιμό και πάνω, δηλαδή στον φάρυγγα, στον λάρυγγα, στην στοματική κοιλότητα, στην γλώσσα κ.τ.λ.) αποτελούν τον έκτο πιο συχνό καρκίνο σε άντρες και γυναίκες μαζί, με 640.000 κρούσματα τον χρόνο.

Στη νέα μελέτη, επιστήμονες από το Ίδρυμα Μελέτης Κεφαλής & Τραχήλου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Κόβεντρυ, συγκέντρωσαν στοιχεία από επιδημιολογικές μελέτες που καταδεικνύουν την εξάπλωση του οροφαρυγγικού καρκίνου.
Μία από αυτές έδειξε ότι ο κίνδυνος αναπτύξεώς του αυξάνεται σε άντρες και γυναίκες που έχουν από 6 ερωτικούς συντρόφους και πάνω στη ζωή τους, από 4 ερωτικούς συντρόφους και πάνω με τους οποίους κάνουν στοματικό σεξ και – ειδικά για τους άντρες – όταν αρχίζουν να έχουν ερωτικές επαφές σε μικρή ηλικία.
Άλλες μελέτες έχουν δείξει αύξηση τις τελευταίες δεκαετίες κατά 70% στην ανίχνευση των ιών HPV σε βιοψίες που διέγνωσαν οροφαρυγγικά καρκινώματα σε σουηδούς ασθενείς, ενώ σε αμερικανούς ασθενείς οι ιοί HPV ανευρίσκονται πλέον στο 60% έως 80% των βιοψιών αυτών έναντι του 40% που ήταν την περασμένη δεκαετία.

Όπως επισημαίνουν ο δρ Χισάμ Μεχάνα και οι συνεργάτες του, οι ασθενείς με σχετιζόμενο με τους ιούς HPVοροφαρυγγικό καρκίνωμα κατά κανόνα είναι νεώτεροι και αναπαραγωγικής ηλικίας απ’ ό,τι όσοι αναπτύσσουν αντίστοιχα καρκινώματα εξαιτίας άλλων παραγόντων (όπως το πολύ αλκοόλ και το τσιγάρο).

Για όλους αυτούς τους λόγους, φρονούν πως πρέπει να αξιολογηθούν εκ νέου τα στοιχεία για το αν χρειάζονται τελικά προστασία και τα αγόρια από τους επικίνδυνους ιούς HPV.

Φτάρνισμα


Ο ρόλος του φταρνίσματος για όποιον είτε είναι κρυολογημένος είτε εισπνέει γύρη ή σκόνη, είναι εμφανής: απομακρύνονται τα υπαίτια μόρια που προκαλούν πρόβλημα. Μερικοί άνθρωποι όμως φταρνίζονται για άλλους λόγους. Περίπου 25% από εμάς φταρνίζεται όταν κοιτάζει ένα λαμπερό φως, ενώ υπάρχουν αναφορές στην ιατρική βιβλιογραφία για ανθρώπους που φταρνίζονται όταν το στομάχι τους είναι γεμάτο. Επιπλέον, πρόσφατη μελέτη στην «Επιθεώρηση της Βασιλικής Εταιρείας Ιατρικής» (JRCM) αναφέρει το «πιθανώς όχι και τόσο σπάνιο φαινόμενο» του φταρνίσματος σε αντίδραση της σεξουαλικής διέγερσης.

Ο δρ Μαχμούντ Μπούτα από το Νοσοκομείο John Radcliffe, στην Οξφόρδη, περιέγραψε την περίπτωση ενός μεσήλικου άνδρα, ο οποίος φταρνιζόταν ανεξέλεγκτα κάθε φορά που σκεφτόταν το σεξ. Υπάρχουν επίσης αναφορές για άντρες που φταρνίζονται αμέσως μετά τον οργασμό.

Ο δρ Μπούτα πιστεύει πως αυτό οφείλεται σε κάτι σαν... βραχυκύκλωμα στα κυκλώματα του αυτόνομου νευρικού συστήματος, τα οποία ελέγχουν τον καρδιακό παλμό, την αναπνοή και αντανακλαστικά όπως το φτάρνισμα.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το φτάρνισμα προκαλείται όταν διεγερθούν οι μεμβράνες της μύτης. Ο εγκέφαλος λαμβάνει το μήνυμα της διέγερσης και δίνει σήμα στη μύτη, το στόμα και τον θώρακα να συσπαστούν για να δημιουργηθεί το φτάρνισμα. Υπάρχουν όμως και άλλα αντανακλαστικά, όπως η συστολή της ίριδας του ματιού όταν εκτεθεί στο λαμπερό φως. Και σε αυτή την περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να «βραχυκυκλώνουν» τα κυκλώματα των δύο αντανακλαστικών (δηλαδή του φταρνίσματος και της συστολής της ίριδας).

Τέτοιου είδους «βραχυκυκλώματα» μπορεί να ευθύνονται και για το οργασμικό φτάρνισμα.

Η λύση

Η τοποθέτηση των δακτύλων κάτω από τη μύτη ή το τσίμπημα της μύτης μπορεί να καθυστερήσουν το φτάρνισμα, επειδή μπερδεύουν τα νευρικά ερεθίσματα από τη μύτη στον εγκέφαλο _ για λίγο, όμως, αφού τελικά το φτάρνισμα θα εκδηλωθεί...

Χασμουρητό

ΧΑΣΜΟΥΡΗΤΟ


Όλοι χασμουριόμαστε όταν είμαστε κουρασμένοι ή πλήττουμε, αλλά γιατί χασμουριούνται και όσοι βρίσκονται γύρω μας ή όσοι νιώθουν στρες;

Πολλοί νομίζουν ότι το χασμουρητό εκδηλώνεται όταν ο οργανισμός χρειάζεται οξυγόνο: λ.χ. είμαστε τόσο κουρασμένοι ώστε αναπνέουμε αργά και έτσι χασμουριόμαστε για να παίρνουμε πιο βαθιές εισπνοές. Το πρόβλημα με αυτή τη θεωρία είναι πως σύμφωνα με μελέτες του δρος Ρόμπερτ Προβάιν, νευροεπιστήμονα στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου δεν προκαλούν χασμουρητό. Τι συμβαίνει τότε; Ο δρ Προβάιν πιστεύει πως το χασμουρητό _ όπως και το στρέτσινγκ _ είναι ένας τρόπος για να τεντώνονται οι μύες και να επιτείνεται ο καρδιακός ρυθμός ώστε να είναι έτοιμος ο οργανισμός για δράση.
Γιατί όμως χασμουριόμαστε όταν χασμουριούνται οι άλλοι; Πολλά ζώα χασμουριούνται, αλλά μόνο ο άνθρωπος, οι χιμπαντζήδες και οι πίθηκοι μακάκοι πάσχουν από... μεταδοτικό χασμουρητό.

Οι νεώτερες μελέτες υποδηλώνουν πως αυτό αφορά τη συναισθηματική ταύτιση με τους γύρω μας. Επιστήμονες από το Κολέγιο Birkbeck διαπίστωσαν ότι τα παιδιά με αυτισμό (αναπτυξιακή διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητα των πασχόντων να δημιουργήσουν συναισθηματικούς δεσμούς με άλλους ανθρώπους) δεν χασμουριούνται όταν βλέπουν τους άλλους να χασμουριούνται. Οι επιστήμονες εικάζουν πως στα πιο εξελιγμένα είδη το χασμουρητό αναπτύχθηκε αρχικά ως κοινωνική ένδειξη της κόπωσης ή του στρες για να συντονιστούν ο ύπνος και η εγρήγορση, αλλά με το πέρασμα των αιώνων ενσωματώθηκε τόσο πολύ στην προσοχή που δίνουμε στους άλλους ώστε έγινε σύμπτωμα συναισθηματικής ταύτισης.


Λόξυγγας



ΛΟΞΥΓΓΑΣ

Αν νομίζετε ότι κάθε φορά που έχετε λόξυγγα μεγαλώνει το ... αντεράκι σας και αναρωτιέστε πού θα φτάσει το μέγεθός του, τότε έφτασε η ώρα να ηρεμήσετε!!

Η ιατρική εξήγηση του λόξυγγα.

Δύο σημεία του σώματος μας ευθύνονται για τον λόξυγγα:
α) το διάφραγμα, δηλαδή ο κύριος αναπνευστικός μυς που βρίσκεται ανάμεσα στην κοιλιά και τον θώρακα.
β)το φρενικό νεύρο, δηλαδή ένα νεύρο που ξεκινάει από τον εγκέφαλο και φτιάχνει στο διάφραγμα.
Ένας ερεθισμός του διαφράγματος ή του φρενικού νεύρου σπρώχνει τον αέρα προς τα πάνω και προκαλεί τον γνωστό ενοχλητικό λόξυγγα.

Ποιες είναι οι αιτίες του τον λόξυγγα?

Με σειρά προτεραιότητας, ο λόξυγγας μας πιάνει εξ αιτίας α)του βιαστικού φαγητοού, β) του αλκοόλ, γ) του έντονου γέλιου, δ) του υπερβολικού καπνίσματος, ε) του στρες, στ) μιας ξαφνικής αναστάτωσης και από μια σειρά ακόμη καταστάσεων.

Οι περισσότεροι λόξυγγες κρατούν μόλις λίγα λεπτά της ώρας, αλλά υπάρχουν ιατρικές καταγραφές με μεγαλύτερη διάρκεια. Ο μεγαλύτερος σε διάρκεια λόξυγγας που έχει ποτέ καταγραφεί στα ιατρικά χρονικά ήταν 6 ολόκληρα χρόνια!!!

Οι πιο δημοφιλείς τρόποι για να σταματήσετε τον λόξυγγα

-Πιείτε απότομα 7 γουλιές νερό.

-Κρατήστε την αναπνοή σας.

-Βουλώστε τα αυτιά σας με τα χέρια και πιείτε νερό με το καλαμάκι.

-Τραβήξτε τις άκρες των μαλλιών σας για 1 λεπτό!!

-Τραβήξτε δυνατά την γλώσσα σας.

-Πείτε σε κάποιον να σας τρομάξει.

Μην τα κάνετε όλα μαζί! Ένα από αυτά υποτίθεται πως αρκεί. Να τονίσουμε πως τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει αποδειχτεί επιστημονικά πως σταματάει τον λόξυγγα!! Γι αυτό εμείς θα σας προτείναμε την επόμενη φορά που το ενοχλητικό "χικ, χικ" θα κάνει την εμφάνισή του, απλώς να χαλαρώσετε. Λόξυγγας είναι, θα περάσει!

Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ???


Την έρευνα πραγματοποίησε ο Gordon Gallup, ένας πρωτοπόρος στον τομέα του ψυχολόγος, που ειδικεύεται στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Ο Gallup και η ομάδα του από το πολιτειακό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Albany, προσπάθησαν να ανακαλύψουν που οφείλεται το σχήμα και το μέγεθος του ανδρικού μορίου.

Αφορμή για την έρευνά τους στάθηκε το γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι το μόνο από τα πρωτεύοντα θηλαστικά που έχει τόσο μεγάλο γεννητικό όργανο σε στύση, με μέσο όρο ...


... μήκους από 10,5 μέχρι 15,5. Αντίθετα τα υπόλοοιπα θηλαστικά, ακόμα και οι... προικισμένοι χιμπατζήδες, έχουν μόρια με το μισό σχεδόν μέγεθος.

Ο Gordon Gallup, μετά από χρόνια ερευνών, κατέληξε σε ένα εντυπωσιακό συμπέρασμα: Το σχήμα και το μέγεθος του ανθρώπινου πέους καθορίστηκε από τον γυναικείο κόλπο! Με άλλα λόγια, η γυναίκα έπλασε το ανδρικό μόριο, έτσι ώστε αυτό να προσαρμόζεται όσο καλύτερα γίνεται στις ανάγκες των γυναικείων γεννητικών οργάνων!

Παλιά οι άνθρωποι είχαν δεκάδες ερωτικές επαφές, καθημερινά!!!!

Και τώρα το πιο ενδιαφέρον σημείο της έρευνας: Ο Gordon Gallup διαπίστωσε ότι χιλιάδες χρόνια πριν οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, είχαν πολλούς ερωτικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια της ημέρας! Έτσι ήταν πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο μία γυναίκα να έχει μέσα σε δύο μέρες ερωτική επαφή με τέσσερεις ή έξι διαφορετικούς άντρες.

Αν σκεφτεί κανείς ότι το ανδρικό σπέρμα μπορεί να διατηρηθεί στον γυναικείο κόλπο για περισσότερες από 48 ώρες, είναι σαφές ότι ο... συναγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος! Με απλά λόγια το σπέρμα του κάθε άνδρα έπρεπε να κάνει έναν αγώνα δρόμου για να καταφέρει να φτάσει εκείνο πρώτο στον στόχο, εκτοπίζοντας το σπέρμα των άλλων αντρών!

Σύμφωνα με τον Gordon Gallup από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αυτή ακριβώς η θεωρία εκτοπισμού του σπέρματος, "ανάγκασε" το πέος να αποκτήσει αυτήν τη μορφή και το μέγεθος. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να φτάνει πιο ψηλά και πιο βαθειά μέσα στο γυναικείο σώμα, με απώτερο σκοπό να εξαφανίσει το σπέρμα των άλλων ερωτικών συντρόφων της γυναίκας!!!

Η Αγία Γραφή μέσα από το Google Earth !!!

Η Αγία Γραφή μέσα από το Google Earth !!!

Μια ομάδα από καλλιτέχνες της Αυστραλίας που ονομάζεται "The Glue Society" δημιούργησε μια σειρά από έργα, που για κάποιους έχουν αμφιλεγόμενο περιεχόμενο. Το έργο τους αποτελείται από ένα σύνολο ψηφιακών εικόνων, στις οποίες εμφανίζονται διάφορα βιβλικά γεγονότα, με τρόπο όπως ακριβώς θα τα βλέπατε μέσα από το Google Earth!!!


Η κιβωτός του Νώε



Η σταύρωση.



Η ερυθρά θάλασσα.



Η Εδέμ

καμακια KAI Συμβουλες






ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ


ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Κρήτη
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: από τις τρίχες στις μασχάλες
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: ζητώντας την να τις βάλετε αντηλιακό στην πλάτη για να μην καεί η ευαίσθητη λευκή επιδερμίδα της.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν την πιάσετε πολύ ώρα την πάρλα θα σας δει σαν τον μεγάλο της τον αδερφό και θα σας ζητήσει για το βράδυ να την γνωρίσετε σε κανέναν φίλο σας μπάς και γ......

ΣΟΥΗΔΕΖΑ


ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Ρόδο
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: από τις τρίχες στα πόδια οι οποίες δεν θα φαίνονται όμως επειδή είναι ξανθές.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Με φιλοσοφικές συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Πείτε ότι θέλετε αρκεί να κρατήσετε το σοφιστικό βλέμμα. Δεν παύουν να είναι ξανθές και θα τσιμπήσουν.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δώστε της απ' την αρχή να καταλάβει τι θέλετε και που το πάτε. Διαφορετικά θα τελειώσουνε οι διακοπές της και θα φύγει όπως ήρθε.

ΓΑΛΛΙΔΑ



ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Σαντορίνη
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: Από τα επώνυμα συνολάκια που θα φοράει και το DIOR το μπικίνι.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Οπωσδήποτε καλοντυμένος με την Le Monde στο χέρι. Δώστε της να καταλάβει ότι προτιμάτε τα γαλλικά προϊόντα προσφέροντάς της ένα τσιγάρο CAULOISES BLONDES.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην δείξετε την γυφτιά σας. Πάτε την σε ένα ακριβό Restaurant για φαγητό. Θα την σκλαβώσετε!

ΑΓΓΛΙΔΑ



ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Κέρκυρα
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: Από τους τόνους μπύρας που θα κατεβάζει στα μπαράκια του Κάβου.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Αξύριστοι, αχτένιστοι με άσπρο μπλουζάκι, τζιν και με μια μπύρα στο χέρι.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην φάτε πολύ ώρα στο ψήσιμο γιατί θα φύγετε λιώμα από τις μπύρες και δεν θα κάνετε ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ


ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: ΠΑΝΤΟΥ!!!
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: Να κάνει topless ηλιοθεραπεία σην παραλία για να τραβήξει την προσοχή (πολλές τουρίστριες = μεγάλος ανταγωνισμός).
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Με το καλύτερο φουσκωμένο κομμάτι που έχετε επάνω σας. Tο πορτοφόλι!!!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δώστε της να καταλάβει ότι προτιμάτε πράγμα MADE IN GREECE!!!

GAY


ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ: στην Μύκονο
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: Μόλις φτάσετε εκεί
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Χωρίς κόπο. Θα σας προλάβουνε και θα σας πλησιάσουνε αυτοί
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν πάλι είσαστε ΤΟΣΟ χάλια που δεν σας την πέφτει ούτε π......ς, κάντε μια βόλτα στο PIERO' S και ζητήστε από τον DJ να σας βάλει ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ το "ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ" για να χoρέψετε πάνω στο μπαράκι. Του πούστη!!! Κάποιος θα το πιάσει το υπονοούμενο

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Πόσο θα ζήσουμε? ΤΟ πρόσωπο μαςΤΟ δείχνει



Πόσο θα ζήσουμε? ΤΟ πρόσωπο μαςΤΟ δείχνει


Ανήκετε στην κατηγορία των baby-face τύπων ή φαίνεστε όσων χρονών είστε;Η απάντησή σας μπορεί να είναι πολύ πιο σημαντική απ’ όσο νομίζετε: μία νέα μελέτη αποκαλύπτει πως όσοι διαθέτουν εξαιρετικά νεανικό πρόσωπο έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν μέχρι τα βαθιά τους γηρατειά απ’ ό,τι οι υπόλοιποι εξ ημών που δεν μπορούμε να κρύψουμε ούτε έναν χρόνο από το πρόσωπό μας!

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε στη Δανία, μεταξύ 387 ζευγών διδύμων και το συμπέρασμα ήταν πως η εμφάνιση του προσώπου αποτελεί προάγγελο του προσδόκιμου επιβίωσης.

Οι ερευνητές ζήτησαν από δεκάδες εθελοντές να κοιτάξουν τις φωτογραφίες των 387 ζευγαριών των διδύμων και να μαντέψουν την ηλικία τους (η οποία ηλικία ήταν κάπου ανάμεσα στα… 70 και στα 100 χρόνια).

Όσοι δίδυμοι χαρακτηρίστηκαν ως baby-face διότι ουδείς μπορούσε με ακρίβεια να πει πόσων χρονών είναι (οι περισσότεροι τους «έκοβαν» μερικές… δεκαετίες), έζησαν πολύ περισσότερα χρόνια από τα αδέλφιά τους που «έδειχναν» την ηλικία τους.

Όπως γράφουν οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Δανίας στην «Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση», η μελέτη τους δεν σταμάτησε στην προαναφερθείσα διαπίστωση, αλλά βρήκε και μια πιθανή βιολογική εξήγηση για το κέρδος ζωής των baby-face διδύμων.

Το κλειδί είναι τα τελομερή – τα ακροτελεύτια τμήματα του DNA τα οποία, αναλόγως με το μήκος τους, υποδηλώνουν την ικανότητα των κυττάρων να αναπαράγονται.

Τα τελομερή σχετίζονται επίσης με το πόσο νέος φαίνεται κανείς. Όταν το μήκος τους είναι μικρό, πιστεύεται πως σημαίνει ταχύτερη γήρανση των κυττάρων. Επιπλέον, έχει σχετισθεί με την ανάπτυξη πολυάριθμων ασθενειών.

Στην μελέτη των διδύμων διαπιστώθηκε πως εκείνοι που έμοιαζαν νεώτεροι είχαν πιο μακριά τελομερή.

Οι ερευνητές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα την έρευνά τους, παρακολουθώντας την πορεία της υγείας των διδύμων τους επί επτά χρόνια. Έτσι διαπίστωσαν πως όσο μεγαλύτερη ήταν η διαφορά στην νεανικότητα του προσώπου δύο διδύμων, τόσο πιθανότερο ήταν να πεθάνει στη διάρκεια της επταετίας εκείνος που φαινόταν μεγαλύτερος.

Η ηλικία, το φύλο και το μορφωτικό ή κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο των διδύμων δεν φάνηκε να παίζουν κανέναν ρόλο στην πιθανότητα θανάτου.

ΖΩΔΙΑ και ΒΟΤΑΝΑ


ζώδια και Βότανα

Τα βότανα είναι ευεργετικά για τον οργανισμό μας και αυτό βασιλεύει σαν πεποίθηση για εμάς..

Η σύνδεση των βοτάνων με τα ζώδια είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και πολλοί αλχημιστές και εσωτεριστές έχουν πειραματιστεί πάνω σε αυτή τη σχέση.


Εμείς θα αποπειραθούμε με χιούμορ, να δώσουμε μια συσχέτιση μερικών από των πιο γνωστών βοτάνων με τα ζώδια.

Κάθε ζώδιο στην παραδοσιακή αστρολογία αντιστοιχεί και σε ένα μέρος του σώματός μας.


ΚΡΙΟΣ (Κεφάλι)

Πιείτε ΒΑΣΙΛΙΚΟ που θεραπεύει τους νευρικούς πονοκεφάλους, που προέρχονται από την ευρεθιστότητα και το πείσμα σας.

Εναλλακτικά έχετε πρόχειρη πολλή ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ, για να καταπραϋνετε τις συχνές ημικρανίες από το «Υπερεγώ», που τσιτώνει τα εγκεφαλικά σας τοιχώματα.


ΤΑΥΡΟΣ (λαιμός)

Οτι πρέπει για εσάς η συχνή χρήση του ΣΑΜΠΟΥΚΟΥ, που βοηθά στον πονόλαιμο και στη φαρυγγίτιδα, μια που οι περισσότεροι δεν βάζετε γλώσσα μέσα σας και ο συχνός θυμός σας, εστιάζεται στο λαιμό.

Εναλλακτικά μην παραλείψετε λίγο ΘΡΟΥΜΠΙ που βοηθά στην σωματική ευεξία που ενίοτε χρειάζεται η ραθυμία σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ (πνεύμονες)

Ο ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ είναι το ιδανικό βότανο για εσάς, χρήσιμος στο άσθμα και στις αναπνευστικές παθήσεις, μετριάζοντας την υπερκινητικότητά σας.

Εναλλακτικά σας έχουμε ΜΟΛΟΧΑ, που καταπραύνει την ανάσα αλλά και την επικοινωνιακή σας διάρροια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Στομάχι)

Την ευαισθησία που σας διακατέχει την χρεώνεται το στομάχι σας, αλλά με λίγο ΔΙΚΤΑΜΟ θα ανακουφιστείτε και από την κλάψα.

Εναλλακτικά σας προτείνουμε ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ που είναι τονωτικό, για να μη μας μαραζώσετε.


ΛΕΩΝ (καρδιά)

Το καλύτερο δυναμωτικό για τη γενναία αλλά και αλαζονική καρδιά σας είναι η ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ.

Εναλλακτικά προτείνουμε απαραίτητα λίγο ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ που θα τονώσει την καρδιά και θα καταπραύνει την ένταση των απαιτητικών βρυχηθμών σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ (έντερα)

Για την ασταμάτητη μεθοδικότητα και πρακτικότητά σας και το άγχος,που τις ακολουθεί, προτείνουμε ανεπιφύλακτα ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ που βοηθά τις εντερικές διαταραχές.

Εναλλακτικά ακολουθεί πολλή ΡΙΓΑΝΗ ειδικά στα φαγητά σας, για να σας απαλλάξει από το φούσκωμα των συνεχών ευθυνών, που επωμίζεστε σαν ακούραστοι λογιστές.


ΖΥΓΟΣ (νεφρά)

Συνδυάσαμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου και έχουμε για εσάς την υπερκαλυπτική ΣΗΜΥΔΑ που βοηθά στις πέτρες των νεφρών αλλά και στην αισθητική του ζωδίου σας, διαλύοντας τα λίπη.

Εναλλακτικά σας έχουμε το πασίγνωστο ΧΑΜΟΜΗΛΙ για να ηρεμήσετε τα νεύρα σας, που προκαλούνται από την ωραιοπάθειά σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (γεννητικά όργανα)

Διαλέξαμε για εσάς με τη συχνά ανεβασμένη λίμπιντο, την περίφημη ΑΓΡΙΑΔΑ που βοηθά σε μολύνσεις και καθαρίζει το αίμα..

Εναλλακτικά σας έχουμε ΦΑΣΚΟΛΗΛΟ που είναι κατευναστικό για τις κτητικές σας τάσεις,, λειτουργώντας βοηθητικά και στις εξάψεις σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ (συκώτι)

Για την ακατάσχετη ρητορική και φιλοσοφική σας επίδοση, σας έχουμε ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ, αποτοξινωτική για το συκώτι και για όσες τοξίνες διοχετεύετε στην περιοχή αυτή από την αναζήτησή σας.

Εναλλακτικά πιείτε πολλή ΜΕΝΤΑ. Θα βοηθήσει να σκέφτεστε πιο ουσιαστικά, ενώ είναι εξαιρετικά χωνευτική για τις σκέψεις σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (γόνατα, αρθρώσεις)

Για τα συχνά σας κατσικώματα και τις φιλόδοξες αναρριχήσεις σας, προτείνουμε ΜΑΡΑΘΟ που ανακουφίζει τα αρθριτικά της συχνής σας παρόρμησης.

Εναλλακτικά προμηθευτείτε με αρκετό ΤΗΛΙΟ που θα σας χαλαρώσει και θα ωριμάσει τις προσδοκίες σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ (κνήμες, αστράγαλοι)

Για τον δικό σας αμίμητο διανοητικό παροξυσμό προτείνουμε ΛΙΒΑΝΙ αλλά επειδή δεν πίνεται σας έχουμε ΑΧΙΛΛΑΙΑ, που ανακουφίζει από φλεβίτιδες και τονώνει τον κουρασμένο από τον ιδεαλισμό νου σας.

Εναλλακτικά τίποτα πιο ιδανικό από ΛΥΚΙΣΚΟ, που βοηθά στη δυσπεψία από την άρνηση των άλλων να σας παρακολουθήσουν.


ΙΧΘΕΙΣ (πέλματα)

Ονειροπόλοι και μυστικοπαθείς Ιχθείς, υπάρχει ένα βότανο για τις κράμπες που τόσο συχνά σας επισκέπτονται είτε σωματικές είτε νοητικές.

Ιδανικό για εσάς το ΤΖΙΝΤΖΕΡ και μπορείτε να το βάλετε και στο φαγητό, καλό θα σας κάνει.

Εναλλακτικά σίγουρα ΠΑΣΙΦΛΟΡΑ που είναι ενάντια στη μελαγχολία, που υποπέφτετε όταν βγείτε έξω από τα νερά σας ή σας βγάλει από αυτά, ένα άλλο χέρι.



weather -ΚΑΙΡΟΣ-