Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ


Προσέξτε! Υπάρχουν πολλών ειδών οδηγοί οι οποίοι αργήσανε και τρέχουν, τρέχουν να προλάβουν να πάνε στην δουλεία τους, είτε τους πήρε λιγουλάκι ο ύπνος, είτε επειδή έπρεπε να πάνε πρώτα το παιδί στο σχολείο, είτε από το προηγούμενο βράδυ η γυναίκα τους είχε κέφια και τους ξεθέωσε...
Πάντως, πάντα υπάρχει κάποιος λόγος που είναι σοβαρός... και φυσικό είναι να τρέχουμε σαν τρελοί στους δρόμους για να προλάβουμε.
Να προλάβουμε τα πάντα: τη δουλεία, το σχολείο, τη γυναίκα, την ερωμένη, το φούρνο, τα ψώνια, το γκόμενο, τον ψαρά, τον μασκαρά, βρε να προλάβουμε...
Κι εκεί που τρέχουμε... τσαααααααααακ να μια λακκουβάρα...
Ρε συ, πού βρέθηκε αυτή η λακκούβα;
Πωωωωωωωωω, κόντεψα να πέσω μέσα, άλλα εγώ σαν γάτος με αντανακλαστικά πόντικα, την ξέφυγα...
Ωρέ φαινότανε λες και κάνανε καμία γεώτρηση...
Ππωωωωωωωω, δεν με πιστεύετε εεεε;
Για κοιτάξτε την! Ρίξτε της μια ματιά! Όχι, ρίξτε της μια ματιά και πέστε μου εσείς δεν θα πέφτατε μέσα εεεεεε;

















Μα, μιλάμε ΓΙΑ λακκουβάρα εεεεε;





...














Λοιπόν, έχω μια καταπληκτική ιδέα να προτείνω στους υπεύθυνους.
Μιλώ για τους κυρίους που λύνουν και δένουν για ό,τι έχει σχέση με τους δρόμους και με την κυκλοφορία, αφού δεν πρόκειται να μας κάνουν σωστούς δρόμους.
Εειδή δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ σωστό κράτος, να τοποθετήσουμε παντού τρύπες ώστε να μην τρέχουν οι τρελοί οδηγοί, αλλά αυτές οι τρύπες να μην είναι τρύπες...
Όχι, δεν είμαι μουρλός, πολύ καλά τα λέω...
Για κοιτάξτε λίγο πιο κάτω και θα καταλάβετε.
Αυτά που σας λέω είναι μία λύση για τους ραλίστες...
Κι εγώ ραλίστας είμαι... μη νομίζετε ότι είμαι έξω από την παρέα...


















Καλή ιδέα έτσι; Ειδικά σε περιοχές κοντά σε σχολεία .....

Και δε χρειάζεται να καταλήξουμε κάπως έτσι μετά από το πολύ στρεςςςςςςςς εεεεεεε;
Λέτε να δούμε κανέναν οδηγό σε καμία κεντρική οδό να κάνει τίποτα περίεργα;
Για δείτε το παρακάτω βίντεάκι:

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΜΕΣΩ INTERNET

ΓΙΑ ΚΟΙΤΆΞΤΕ ΤΙ ΛΈΝΕ.
ΣΕΒΑΣΤΈΣ ΌΛΕΣ ΟΙ ΓΝΏΜΕΣ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΌΤΙ ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΈΛΕΙΟΣ ...
ΚΑΙ EΙΔΙΚΆ ΌΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ INTERNET, ΠΕΡΆΣΑΝΕ ΚΆΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΟΥΛΕΣ ...

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Rethymnon, Crete, Greece

Mykonos, Greece

Mykonos, Cyclades, Greece

Mykonos, Cyclades Islands, Greece

Mykonos Harbor, Cyclades, Greece

Moonrise Over Santorini, Greece


Moni Thari, Rhodes, Greece


Monastery of Agia Triada, Meteora, Greece

Mesohori Karpathos, Dodecanese Islands, Greece

Lindos, Rhodes, Dodecanese Islands, Greece


Kimis Theotokov Church, Santorini, Cyclades Islands, Greece


Harbor Town of Yialos, Island of Symi, Greece


Fira, Santorini, Cyclades Islands, Greece


Fira Santorini, Cyclades Islands, Greece

Agios Nikolaos, Crete, Greece

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

The Acropolis, Greece
Thalassini Church, Cyclades Islands, Greece

Temple of Olympian Zeus, Athens, Greece

The Cyclades Islands at Sundown, Greece

The Parthenon, Acropolis, Athens, Greece

Tomb of the Unknown Soldier, Athens, Greece

Varlaam Monastery, Meteora, Greece

Windmills Overlooking Hora, Dodecanese, Leros, Greece

Ένα πουλί στον δρόμο ενός αεροπλάνου

ΑΝ ΦΟΒΆΣΤΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΆΝΑ ΑΥΤΌ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΑΡΑΒΛΕΨΤΕΤΟ
Τι θα συμβεί εάν ένα πουλί βρεθεί στον δρόμο ενός αεροπλάνου και το αναρροφήσει ο κινητήρας του? Σίγουρα δεν θα είναι ευχάριστο ούτε για το πουλί, ούτε για το αεροπλάνο.
Δείτε στο βιντεάκι που ακολουθεί ποιο είναι το αποτέλεσμα.

WC

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΥΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ?


ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ?
...ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ....

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Microsoft Songsmith - Γίνε συνθέτης των τραγουδιών σου

Το νέο πρόγραμμα της Microsoft, ονομάζεται "Songsmith" και υπόσχεται να σας κάνει συνθέτη στα δικά σας τραγούδια.
Η χρήση του είναι πολύ απλή. Τραγουδάτε στο μικρόφωνο και το πρόγραμμα βάζει αυτόματα ακόρντα και προσαρμόζει την μουσική αυτόματα με βάση την φωνή σας και τον τόνο της.
Δείτε το διαφημιστικό spot που κυκλοφόρησε η Microsoft καθώς και ένα βίντεο με μια παρουσίαση του προγράμματος.


------------------------------------------------------------------------------

Καινούργιο παιχνίδι στο Youtube: Βρείτε τις διαφορές.

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε παρουσιάσει τις καινούργιες δυνατότητες που φέρνει στο Youtube η ενσωμάτωση links και σχολίων μέσα στα ίδια τα βίντεο, μέσω του interactive παιχνιδιού Street fighter. Η επόμενη πρόταση είναι το γνωστό παιχνίδι στο οποίο ο χρήστης βρίσκει τις διαφορές ανάμεσα σε δύο εικόνες και το οποίο διαθέτει 30 επίπεδα. Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.

Έχει ...γεύσεις ο ιδρώτας μας...


Ο ανδρικός ιδρώτας έχει οσμή τυριού και ο γυναικείος οσμή κρεμμυδιού, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη, με αντικείμενο τις ανθρώπινες... μασχάλες. Οι επιστήμονες στην εταιρεία Firmenich της Γενεύης, η οποία ερευνά γεύσεις και οσμές για τη βιομηχανία φαγητου και αρωμάτων, πήρε δείγματα ιδρώτα από τις μασχάλες 24 ανδρών και 25 γυναικών μετά από ένα 15λεπτο που πέρασαν σε σάουνα ασκούμενοι σε ποδήλατο γυμναστικής. Όταν τα δείγματα αναλύθηκαν, η ερευνητική ομάδα ανακάλυψε ότι αυτά που προέρχονταν απο γυναίκες είχαν υψηλή περιεκτικότητα άοσμου συνθετικού του θείου, σύμφωνα με το περιοδικό "Scientist". Όταν αυτό αναμιχθεί με βακτηρίδια, τα οποία μπορεί να βρεθούν στη μασχάλη, μετασχηματίζεται στην ουσία θειόλη, η οποία είναι γνωστή για τη μυρωδιά κρεμμυδιού που έχει!

Στους άνδρες βρέθηκαν υψηλά ποσοστά λιπαρών οξέων, τα οποία δημιουργούσαν μία μυρωδιά τυριού εάν αναμιγνύονταν με ένζυμα που δημιουργούν τα βακτιρίδια στις μασχάλες. Ο υπεύθυνος της έρευνας Christian Starkenmann είπε ότι "οι άνδρες έχουν μυρωδιά τυριού και οι γυναίκες μυρωδιά κρεμμυδιού ή γκρέιπφρουτ"! Ίσως αυτή η έρευνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή πιο αποτελεσματικών αποσμητικών, αν και τα αποτελέσματά της μπορεί να αλλάζουν εκτός Ελβετίας, ή σε ανθρώπους που τρέφονται διαφορετικά ή έχουν διαφορετικό μεταβολισμό. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Cardiff πραγματοποιεί έρευνα για τις οσμές και τονίζει ότι παίζουν ρόλο παράγοντες όπως η διατροφή, το σαπούνι που χρησιμοποιείς, τα ρούχα και ο μεταβολισμός. Εξάλλου, τον περασμένο μήνα, έγινε γνωστό ότι μια γυναίκα μπορεί υποσυνείδητα να καταλάβει αν αρέσει σε έναν άντρα, από την οσμή του ιδρώτα του...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣ!

Το είδα 4 φορές και πάλι δεν μπορώ να το πιστέψω.
ΤΡΟΜΕΡΟΣ ο τύπος ...


Νόσος Alzheimer. Ο χυμός μήλου προστατεύει

Αυτή η έρευνα είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Μελέτη σε πειραματόζωα, έδειξε ότι η κατανάλωση ποσότητας χυμού μήλου, ισοδύναμης με 2 ποτήρια ημερησίως, μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη της εγκεφαλικής αυτής δυσλειτουργίας που, μόνο στην Μ. Βρετανία, έχει προσβάλει πάνω από 400.000 άτομα.
Οι ερευνητές του πανεπιστημίου Lowell της Μασαχουσέτης, παρατήρησαν ότι ο χυμός εμπόδιζε την πτώση της απόδοσης των ποντικών στο γνωστό τέστ με τον λαβύρινθο, κάτι που είναι φυσιολογικό με την αύξηση της ηλικίας των τρωκτικών. Αυτό οφειλόταν στην αναχαίτιση της παραγωγής μιας πρωτεΐνης που ονομάζεται beta amyloid και που ανιχνεύεται συχνά στους εγκεφάλους ασθενών με νόσο Alzheimer.
Ο καθηγητής Thomas Shea, από τον τμήμα Νευροβιολογίας του πανεπιστημίου, που ηγήθηκε της μελέτης δήλωσε: " Αυτά τα ευρήματα παρέχουν επιπλέον στοιχεία που συνδέουν τους διατροφικούς και γονιδιακούς παράγοντες με την εκφύλιση του νευρώνων κατά την πάροδο της ηλικίας. Μας δείχνουν ότι η κατανάλωση χυμού μήλου, όχι μόνο διατηρεί σε καλό επίπεδο την νοητική λειτουργία αλλά επιπλέον ίσως μπορεί να καθυστερήσει και σημεία κλειδιά της νόσου Alzheimer και να αυξήσει τις επιλογές μας στην θεραπευτική παρέμβαση".

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Οι άνδρες που είναι περισσότερο σεξουαλικά δραστήριοι κατά την 2η και 3η δεκαετία της ζωής τους, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη.

Ο καρκίνος του προστάτη είναι η πιο συχνή μορφή καρκίνου στους άνδρες στην Μ. Βρετανία, με πάνω από 30.000 νέες προσβολές να καταγράφονται κάθε χρόνο.
Ομάδα ερευνητών του πανεπιστημίου του Nottingham με επικεφαλής μια Ελληνίδα, την Δρ. Πολυξένη Δημητροπούλου, διεξήγαγε συγκριτική έρευνα σε 400 άνδρες με καρκίνο προστάτη και σε 409 άνδρες που δεν είχαν την πάθηση. Η κυρία Δημητροπούλου δήλωσε ότι: "Αυτό που κάνει την δική μας μελέτη να ξεχωρίζει από προηγούμενες είναι ότι επικεντρώνεται σε μικρότερες ηλικιακά ομάδες ανδρών και περιλαμβάνει τόσο την σεξουαλική επαφή όσο και τον αυνανισμό σε διάφορα στάδια της ζωής των συμμετεχόντων". Όσον αφορά τα αποτελέσματα της έρευνας, η Κ. Δημητροπούλου δήλωσε ότι οι ορμόνες φαίνεται να παίζουν έναν ρόλο κλειδί στον καρκίνο του προστάτη και οι αιτίες που δείχνουν τον κίνδυνο να μειώνεται με την πάροδο της ηλικίας δεν είναι απολύτως ξεκάθαρες. Κάποιες μελέτες όμως υποστηρίζουν ότι η σεξουαλική δραστηριότητα απελευθερώνει τοξίνες από τον αδένα.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε το BBC.CO.UK

9 ώρες από την ζωή μας...


Ο Γερμανός σεξολόγος Rolf Degen διεξήγαγε μια εκτεταμένη έρευνα για να βρει την μέση διάρκεια οργασμού στους ανθρώπους. Η μέση διάρκεια στις γυναίκες είναι 1.7 δευτερόλεπτα ενώ στους άντρες 12.4 δευτερόλεπτα.
Έτσι, οι γυναίκες περνούν κατά μέσο όρο 1 ώρα και 24 δευτερόλεπτα σε κατάσταση οργασμού κατά την διάρκεια της ζωής τους ενώ οι άντρες 9 ώρες και 18 δευτερόλεπτα. Η έρευνα αυτή έρχεται σε αντίθεση με την γενική πεποίθηση ότι ο γυναικείος οργασμός είναι μεγαλύτερης διάρκειας από τον αντρικό.
Αλλά τα δεδομένα για το σεξ δεν σταματούν εδώ. Ολλανδοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μια γυναίκα έχει 30% περισσότερες πιθανότητες να βιώσει οργασμό άν έχει ζεστά πόδια ενώ παράλληλα σημαντικό ρόλο παίζει το άνετο περιβάλλον και η καλή ψυχολογία.
Το 86% των αντρών παραδέχθηκε ότι απολαμβάνουν το σέξ περισσότερο άν η παρτενέρ τους είναι πνευματικά κατώτερη από αυτούς. Οι γυναίκες δήλωσαν ότι ήταν πιθανότερο να φθάσουν σε οργασμό άν ο άντρας ήταν πνευματικά ανώτερος από αυτές.
Το σπέρμα έχει την δυνατότητα να καλύψει απόσταση πάνω από 1.5 μέτρα καθώς εξέρχεται με ταχύτητα 45 χιλιόμετρα την ώρα. Ο άντρας εκσπερματώνει 3 ή 4 δόσεις σπέρματος κατά την διάρκεια του οργασμού.
Οι γυναίκες που έχουν συχνά οργασμό, γελούν 2.5 φορές περισσότερο από αυτές που δεν έχουν, λένε Γάλλοι επιστήμονες. Επιπλέον, οι τυχερές αυτές γυναίκες εμφανίζουν μικρότερα επίπεδα άγχους, κοιμούνται καλύτερα και έχουν μεγαλύτερο λεξιλόγιο ( για κάποιο λόγο ).
Το 62% των γυναικών με υψηλή μόρφωση, εμφανίζουν δυσκολίες να φτάσουν σε οργασμό ενώ αυτό το νούμερο πέφτει στο 38% στις γυναίκες με μόρφωση εως την δεύτερη βαθμίδα της εκπαίδευσης. Το 55% των κατόχων πανεπιστημιακού τίτλου δύσκολα βιώνουν οργασμούς ενώ το 70% των γυναικών που δεν φοίτησαν σε πανεπιστήμια δεν παραπονιούνται για απώλεια της εμπειρίας αυτής.
Το 17% των γυναικών έχουν την δυνατότητα να βιώσουν πολλαπλούς οργασμούς που διαρκούν 20 με 30 δευτερόλεπτα.

απο PRAVDA.RU

Ο ΚΑΦΕΣ έχει...

Ο καφές έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς με διάφορους τρόπους, για άσχημες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων. Ήρθε η ώρα όμως να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.
Διαβάστε τα παρακάτω ιατρικά δεδομένα, πίνοντας ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ και απολαμβάνοντας, χωρίς τύψεις πλέον αλλά με περισσότερες γνώσεις, αυτό το υπέροχο και ωφέλιμο για την υγεία σας ρόφημα.


1. Όπως διαπιστώθηκε, ο καφές και το αλκοόλ όντως πάνε μαζί.
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτοί που καταναλώνουν αλκοόλ και πίνουν τακτικά καφέ ,έχουν μικρότερη πιθανότητα να αναπτύξουν κύρωση του ήπατος.

2. Η καφεΐνη μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο του δέρματος.
Δυστυχώς για τους λάτρεις του καφέ, αυτό αναφέρεται σε σκευάσματα για τοπική εξωτερική χρήση που περιέχουν καφεΐνη είτε αυτή προέρχεται από καφέ είτε από πράσινο τσάι.

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΩΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!!!


Into the spot --------------------- είν' του Δεσπότ'

To you too funny ------------------ του γιού του Φάνη

Sleep for us ------------------------- σλίπ φοράς

A nice party -------------------- ε, να η Σπάρτη

She has many---------------- συ χεσμένη

Kill kiss ---------------------- Κιλκίς


KAI TO ΦΟΒΕΡΟ:
The necklaces -------------------δεν εκλασες !!!!



1224834797.jpgseatbeltcv1.jpg156136-Μωυσής.jpg

ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η μέρα είναι γεμάτη ήλιο.
Καμιά φορά ταιριάζει με το μέσα μας, άλλες φορές πάλι όχι. Οι μέρες έχουν μυρωδιές και χρώματα όπως έχουν και σκέψεις κι όνειρα.
Μέρες γεμάτες, μέρες άδειες.
Γεμάτες αγκαλιές, βλέμματα, τρεχάματα, δουλειές, λύπες και χαρές.
Άδειες από αγκαλιές, βλέμματα, τρεχάματα, δουλειές, λύπες και χαρές.



Φιλία…

Φιλία είναι ένα αίσθημα.
Γεννιέται μ' ένα βλέμμα..
Ζει μ' ένα χαμόγελο...
Πεθαίνει μ' ένα ψέμα...


Η φιλία είναι ίσως ο ισχυρότερος δεσμός μετά την οικογένεια δεν με παρεξηγούν αν τους ξεχνάς, δεν κρατάνε κακία, μπορεί να κάνουμε να μιλήσουμε μήνες από κοντά κι όμως μόλις τους δω θα είναι πάλι σαν να ήμασταν μαζί πριν λίγο…αυτό δεν έχει σημασία; να μπορείς να βασιστείς σε κάποιον,να νιώσεις σιγουριά στην αγκαλιά τους..δεν χρειάζεται να σου μιλήσει, δεν χρειάζεται να σε συμβουλέψει φτάνει να σε αγκαλιάσει και να σε ακούσει…έχω πολλές παρέες, παρότι στη ζωή μου γενικότερα είμαι αρκετά κλειστός χαρακτήρας, δεν ανοίγομαι εύκολα, δεν εκμυστηρεύομαι εύκολα, θέλει προσπάθεια για να με κάνουν οι άλλοι ψυχικά «δικό τους»
Όταν όμως αγαπήσω τους φίλους μου μπορώ να τους δώσω τα πάντα…και είναι άκρως σημαντικό να δίνεις…να δίνεις στους ανθρώπους γύρω σου χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα…να δίνεις για να τους κάνεις ευτυχισμένους…τώρα αν καταφέρεις να πάρεις κιόλας, αυτό κι αν είναι ευτυχία!δεν πιστεύω ότι στη ζωή μας μπορούμε να έχουμε πολλούς πραγματικούς φίλους, ένας φτάνει για να σε καλύψει για μια ζωή… ο φίλος είναι μαζί σου και στα εύκολα και στα δύσκολα, χαίρεται με τη χαρά σου, πονάει με τον πόνο σου…
Τυχεροί οι άνθρωποι που έχουν έστω και έναν πραγματικό φίλο!

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

bluedreamer

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΥΤΕ
ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΟΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ Ή
ME ΑΓΓΙΞΑΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΕΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!!

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν:

Την αυθάδεια ως δικαίωμα.
Την παρανομία ως ελευθερία.
Την αναίδεια του λόγου ως ισότητα.
Και την αναρχία ως ευδαιμονία.



Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ένας ιδιοκτήτης pet-shop στην Αυστρία, είχε αναρτήσει μια πινακίδα έξω από τη κατάστημα του, που έγραφε: ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ.

kout1me4.jpg

Ένα μικρό αγόρι είδε την πινακίδα και μπήκε στο κατάστημα ρωτώντας:

"Πόσα χρήματα θέλετε για να μου δώσετε ένα κουτάβι;" Ο ιδιοκτήτης απάντησε πως κόστιζαν από 30 έως 50 δολάρια.

Ο μικρός, βγάζοντας ελάχιστα χρήματα από την τσέπη του είπε:"Δυστυχώς έχω μόνο 2 δολάρια, μπορώ τουλάχιστον να χαζέψω λίγο τα κουτάβια; "

Ο ιδιοκτήτης χαμογέλασε και σφύριξε δυνατά. Μια σκυλίτσα μπήκε στο δωμάτιο, ακολουθούμενη από 5 κουταβάκια. Το ένα από αυτά κούτσαινε, με αποτέλεσμα να μείνει λίγο
πιο πίσω από τα άλλα κουταβάκια. Τότε ο μικρός ρώτησε: "Τι έχει αυτό το κουτάβι και κουτσαίνει";
Ο ιδιοκτήτης του εξήγησε πως το κουταβάκι είχε γεννηθεί με πρόβλημα στο γοφό και πως θα έμενε έτσι σε όλη του τη ζωή.

Ο μικρός ενθουσιασμένος είπε στον μαγαζάτορα:"θέλω να το αγοράσω" του φώναξε αποφασιστικά. Ο άντρας γέλασε και του είπε: "Όχι, δεν νομίζω να θέλεις ένα τέτοιο κουτσό κουτάβι. Αλλά αν επιμένεις μπορώ να σου το χαρίσω"... Ο μικρός ήταν περήφανος και του είπε ότι θα προτιμούσε να αγοράσει το κουτάβι έστω και με ευκολίες και θα έκανε τα αδύνατα δυνατά να ξεπληρώσει το χρέος του στον ιδιοκτήτη του pet shop, δίνοντας ένα ποσό κάθε μήνα.

Ο άντρας γέλασε ξανά και είπε: "το κουτάβι αυτό είναι άχρηστο, πραγματικά δεν σου χρειάζεται, ποτέ δεν θα μπορέσει να τρέξει και να παίξει μαζί σου όπως τα άλλα σκυλιά...".

Τότε ο μικρός σήκωσε το μπατζάκι από το παντελόνι του και άφησε να ξεπροβάλλει το αριστερό του πόδι, το οποίο υποστηριζόταν από ένα μεταλλικό σίδερο. "Όπως βλέπετε, ούτε και εγώ θα μπορέσω να τρέξω και να παίξω μαζί του... Επομένως το κουτάβι θα έχει κάποιον που το καταλαβαίνει...".

Ο άντρας δάγκωνε τώρα τα χείλη του μην ξέροντας τι να πει. Δακρυσμένος, προσπάθησε να χαμογελάσει και είπε: "εύχομαι... όλα τα κουτάβια να βρουν κάποτε ένα ιδιοκτήτη σαν κι εσένα"...

Στην ζωή δεν μετράει το ποιος είσαι αλλά το αν κάποιος σε αγαπά, σε δέχεται και σε εκτιμά γι' αυτό που είσαι χωρίς όρους.

ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ & ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


Οι 4.000 χημικές ουσίες του καπνού του τσιγάρου δεν είναι αθώα χάδια στις κυψελίδες των πνευμόνων μας. Καπνίζουμε σήμερα; Την πληρώνουμε αύριο!
Οι κυριότερες επιπτώσεις που εντοπίζονται στο καρδιαγγειακό, στο
αναπνευστικό και στο κεντρικό νευρικό σύστημα είναι: χρόνια βρογχίτιδα, βρογχικό άσθμα, καρκίνος των πνευμόνων, της γλώσσας, του οισοφάγου, του λάρυγγα. Ακόμη, μπορεί να εμφανιστεί καρκίνος της ουροδόχου κύστης, παγκρέατος, του ήπατος, των νεφρών και άλλων οργάνων. Τέλος, το κάπνισμα αποτελεί και σημαντική αιτία σεξουαλικής ανικανότητας.
30 τσιγάρα την ημέρα δίνουν στην περιοχή των πνευμόνων τόση ραδιενέργεια από Ρο 210, και άλλα ραδιενεργά σωματίδια που υπάρχουν στον καπνό, όση μια ακτινογραφία θώρακα.
Ποιοι καπνιστές 30 τσιγάρων την ημέρα σκέφτηκαν ότι δέχονται ακτινοβολία ισοδύναμη με 365 ακτινογραφίες θώρακος το χρόνο;
Είναι θλιβερό το γεγονός ότι έως το 2025 θα έχουν πεθάνει,
100.000.000 άνθρωποι με αιτία το κάπνισμα, και ένα μεγάλο
μέρος αυτών, θα είναι νέοι άνθρωποι. Υπολογίζεται ότι οι
καπνιστές σε όλο το κόσμο είναι 1.100.000.000. άνθρωποι
και από αυτούς πεθαίνουν 3.500.000 το χρόνο
(10.000 την ημέρα) εξαιτίας του καπνίσματος.
Στην Ελλάδα 3 στα 10 ελληνόπουλα δοκίμασαν το τσιγάρο
για πρώτη φορά σε ηλικία 13 ετών. Τρία στα τέσσερα
Ελληνόπουλα καπνίζουν παθητικά, καθώς πρωτοποριακή
έρευνα Ελλήνων επιστημόνων αποκάλυψε ότι μόνο το 25%
των παιδιών στη χώρα μας μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον ελεύθερο
από καπνό τσιγάρων. Τα παιδιά - παθητικοί καπνιστές έχουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν προβλήματα στο ανώτερο αναπνευστικό, ενώ επιβαρύνεται ιδιαίτερα η κατάστασή τους στην περίπτωση που παρουσιάζουν σοβαρότερα προβλήματα στο κατώτερο αναπνευστικό, όπως άσθμα και πνευμονία!
Μπροστά στην ανάγκη του μη καπνιστή για καθαρό αέρα, κάθε φίλος καπνιστής οφείλει να αντιληφθεί ότι πρέπει να ελέγχει τις αυτοκαταστροφικές του τάσεις. Είναι βέβαια δύσκολη η συνύπαρξη δυο ασυμβίβαστων καταστάσεων στον ίδιο χώρο εργασίας, στέγης, διασκέδασης, κ.λ.π. Εδώ λοιπόν χρειάζεται το καπνιστικό ήθος και κάποια πρόνοια για τον ανυπεράσπιστο μη καπνιστή που υφίσταται μια φθορά που δεν θέλει. Το θέμα της υγείας, είναι υπέρτατο καθήκον της πολιτείας. Πότε τέλος πάντων, η πολιτεία θα αναλάβει τη μερίδα της ευθύνης της για τους περίπου 15.000 θανάτους το χρόνο στην
Ελλάδα εξαιτίας της μάστιγας που λέγεται κάπνισμα;
Τα μέτρα για την απαγόρευση του
καπνίσματος από την πολιτεία ʽʽλένεʼʼ ότι θα αρχίσουν
να εφαρμόζονται το 2010. Γιατί τότε και όχι τώρα;
Ο αντικαπνιστές διεκδικούν χαμένα δικαιώματα, στρέφονται ενάντια σε κατεστημένα συμφέροντα, κριτικάρουν επικρατούσες ιδεολογίες σχετικές με το κάπνισμα και μιλούν για το γενικότερο συμφέρον με προεκτάσεις στη νοοτροπία και στις συνήθειες των Ελλήνων.

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΗΓΟΥΝΙ (SEX BOB)


"Λένε οτι: Το πηγούνι μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τη σεξουαλική ζωή μιας γυναίκας. Μια νέα επιστημονική έρευνα αμερικανών και καναδών ερευνητών, η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό ψυχολογικό περιοδικό Personality and Individual Differences (Προσωπικότητα και Ατομικές Διαφορές).Συγκεκριμένα, διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες με μεγάλο πηγούνι είναι πιο..."δραστήριες σεξουαλικά..."

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΕΡΒΙΤΌΡΑ 88 ΕΤΏΝ

Γυναίκα 88 ετών ξεκίνησε να δουλεύει ως σερβιτόρα στα 74 της χρόνια.
Όταν είχε πάει στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, αυτός νόμιζε πως θέλει να βρει δουλειά για την κόρη της ή για την εγγονή της. Πού να ήξερε ο άνθρωπος!
Το καλύτερο είναι ότι κάθε φορά που κάποιος παραγγέλνει , εκείνη του "πετάει" και μια ατάκα! Κάνουν ουρές στο εστιατόριο για να την δουν!
Αν το δούμε και από την δικιά μας σκοπιά, αυτή η γυναίκα θα είναι ο εφιάλτης του υπουργού. Φαντάζεστε να την δει; Θα καταστραφεί ο προϋπολογισμός του 2009...
(Εγώ πάντως θα πήγαινα να την έβλεπα μόλις φτάσει στα 100)
--------------------------------------------
76 χρόνος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα
Ένας 76χρονος, οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης επί 40 χιλιόμετρα! Το φαντάζεστε;
Η απορία μου είναι πώς απόφευγε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα..
Και κάποια στιγμή ακούγεται από το ραδιόφωνο:
"ΕΚΤΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Οδηγός κινείται στο αντίθετο ρεύμα στην Εθνική οδό ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΑΘΗΝΑΣ"
Και μουρμουράει ο οδηγός:
"Καλά ρε συ, μόνο ένας; Αυτοί είναι χιλιάδες"
-------------------------------------

weather -ΚΑΙΡΟΣ-