Συνολικές προβολές σελίδας

"Print this page"

music

kersoras

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΎΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΌΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΜΟΥ ΆΡΕΣΑΝ Ή ME ΆΓΓΙΞΑΝ -ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΈΣΟΥΝ Ή ΑΓΓΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

FUNNY TIME--ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ

1)ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΥΧΗ


=============================================

2)Ένα συνηθισμένο πρωινό στο σιδηροδρομικό σταθμό Liverpool Street του Λονδίνου. Ξαφνικά ακούγεται δυνατή μουσική από τα ηχεία. Δείτε τι ακολουθεί μπροστά στα μάτια του ανυποψίαστου κοινού...


=============================================

3)ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕΊΕΣ ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ


=============================================

5)ΚΑΙ ΚΛΑΨΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟ

=============================================

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Η προσωπικότητα μας μέσα από τα σημεία στίξης!

Η προσωπικότητα μας μέσα από τα σημεία στίξης!

Το άρθρο αυτό ενδιαφέρει όλους εμάς που γράφουμε και ξαναγράφουμε τις απόψεις μας, χρησιμοποιώντας κατ' επανάληψη κάποια συγκεκριμένα στοιχεία στίξης.

Σύμφωνα με το βιβλίο ΄Η πραγματικότητα της προσωπικότητας΄ (Personality Reality) του Πάτρικ Γιαννέλο, πολλά στοιχεία της προσωπικότητας μας μπορούν να εμφανιστούν μέσα από την γραφή μας και ειδικότερα από τα σημεία στίξης!

Εσείς τι προτιμάτε; Tο ερωτηματικό Το θαυμαστικό; Tις τελείες ή μήπως τις παύλες και τους αστερίσκους;

Αν το αγαπημένο σας σημείο στίξης είναι το ερωτηματικό ( ; ? ) τότε μάλλον ανήκετε στους σκεπτικιστές της παρέας. Αναλύετε τα πάντα και αναρωτιέστε για το κάθε τι. Έχετε την ικανότητα να παρατηρείτε, να αποσπάτε γνώσεις και να τις επεξεργάζεστε στο μυαλό σας προς όφελος σας. Μπορείτε επίσης να εκφράζετε τις σκέψεις σας με ένα πολύ συγκροτημένο τρόπο. Έχετε υπομονή με τους ανθρώπους και έχετε, επίσης, την δυνατότητα να τους επηρεάζετε μεταδίδοντας τους τις απόψεις σας. Το βασικό σας μειονέκτημα είναι η αναποφασιστικότητα και πολλές φορές η αδυναμία λήψης αποφάσεων!

Το θαυμαστικό (!) σύμφωνα με την γραμματική του χρήστη, προσδίδει έμφαση και την έννοια του επείγοντος, στα γραφόμενα μας. Η μεγάλη χρήση του δείχνει άτομο γρήγορο και αποφασιστικό. Το άτομο με πολλά θαυμαστικά προδίδει ένα δυναμικό χαρακτήρα, υψηλού προφίλ και ένα άτομο αποτελεσματικό και αποφασιστικό που επίσης έχει την δυνατότητα να επηρεάσει και να κινήσει τα νήματα της ζωής των άλλων ανθρώπων. Το βασικό του μειονέκτημα είναι ότι ενώ μπορεί να αντιδρά γρήγορα και αποφασιστικά μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στις αντιδράσεις του!

Ο αστερίσκος (*) λειτουργεί σαν σημείο που προσδίδει ιδιαίτερη προσοχή σε μια ιδέα ή λέξη. Εάν χρησιμοποιείτε πολλούς αστερίσκους μάλλον είσαστε ένα πολύ συναισθηματικό άτομο που καταφέρνετε πάντα να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Είσαστε ονειροπόλοι, με έξυπνες ιδέες στις οποίες όμως πάντα κυριαρχεί το συναίσθημα. Έχετε επίσης δυνατή διαίσθηση. Βασικό σας μειονέκτημα όμως είναι η μεγάλες συναισθηματικές μεταπτώσεις!

Η τελεία (.) σηματοδοτεί το τέλος μιας πρότασης. Οι πολλές τελείες σε ένα κείμενο σκιαγραφούν ένα άτομο που δίνει μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια. Το άτομο αυτό θυμάται τα πάντα, αντιλαμβάνεται τα πάντα και ο μόνος του στόχος είναι η τελειότητα. Μπορεί να επηρεάσει το περιβάλλον του οδηγώντας στο στην τελειότητα και την ολοκλήρωση. Βασικό μειονέκτημα είναι η τρομερά επικριτική του διάθεση και η δυσκολία του να αποδεχτεί τις διαφορετικές απόψεις.

Τέλος, εάν η αγαπημένη σας είναι η παύλα (-) , η οποία συμβολίζει την συνέχεια στο νόημα ή την σύνδεση των λέξεων, μάλλον η πρώτη σας προτεραιότητα είναι η συνεχής σας σύνδεση με το περιβάλλον και τους γύρω σας. Είσαστε άνθρωποι που νοιάζονται, τρυφεροί και προσπαθείτε να γεφυρώνετε τα χάσματα με ηρεμία και διάλογο. Δύσκολα διαλύετε σχέσεις! Από την άλλη όμως, το βασικό σας μειονέκτημα είναι ότι πολλές φορές καταπιέζετε τον εαυτό σας και τα συναισθήματα σας και οι άλλοι σας εκμεταλλεύονται !

Μήπως αναγνωρίσατε τον εαυτό σας σε κάποιο από τα σημεία στίξης;

Μήπως αναγνωρίσατε τους δια -δικτυακούς φίλους σας ;

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Μάθε το όνομα σου.. (Μελέτη που αναλύει το κάθε όνομα.)

Όσοι δεν βρείτε το όνομα σας στην λίστα προφανώς ακόμη το ερευνούν :) :) :)

Άγγελος, Αγγελική: Ο Άγγελος είναι ονειροπόλος και δίνει συχνά την εντύπωση ότι βρίσκεται "αλλού". Είναι, όμως, πεισματάρης και πετυχαίνει πάντα αυτό που βάζει στο μυαλό του. Η Αγγελική αγαπάει την τέχνη και τα ταξίδια. Είναι καλή φίλη και δημιουργεί ισχυρούς προσωπικούς δεσμούς.

Αθανάσιος, Αθανασία: Απλός κι ευγενικός, ο Αθανάσιος χρειάζεται χρόνο για να επιβληθεί. Επηρεάσιμος, έχει ανησυχίες και ψάχνει τρόπο να τις εκφράσει. Η Αθανασία είναι σταθερή στα πιστεύω της και τα συναισθήματά της. Δίνει πολλά στους άλλους, χωρίς να ξεχνάει τον εαυτό της.

Αθηνά: Γεμάτη νεύρο και κέφι για τη ζωή, η Αθηνά διψάει για μάθηση και κοινωνικές επαφές. Περίεργη κι ανυπόμονη, έχει πολλά ενδιαφέροντα. Κι είναι πολύ καλή οικοδέσποινα...

Αικατερίνη:Μοιάζει συνήθως νεότερη από την ηλικία της. Διχασμένη ανάμεσα σε πρακτικές και πνευματικές επιθυμίες, είναι γενναιόδωρη κι έχει το χάρισμα του λόγου. Είναι χαρακτήρας δυνατός, ικανός να αντιμετωπίσει και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Αλέξανδρος, Αλεξάνδρα: Αν όλοι οι Αλέξανδροι δεν είναι ήρωες, τουλάχιστον φαίνεται ότι βλέπουν μακριά και ψηλά! Δεν έχουν πολλή φαντασία, αλλά η θέλησή τους τους επιτρέπει να πετυχαίνουν εκεί όπου άλλοι αποτυχαίνουν. Δεν είναι πολύ συναισθηματικοί κι αγαπούν την ελαφριά όψη της ζωής... Φιλοσοφημένη και καλλιεργημένη, η Αλεξάνδρα δεν περιφρονεί τα υλικά αγαθά και την οικονομική ασφάλεια. Ανεξάρτητη και δυναμική, ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες. Της αρέσει ο αθλητισμός.

Αναστάσιος, Αναστασία: Αυταρχικός και δυνατός χαρακτήρας, ο Αναστάσιος προσπαθεί να επιβληθεί στους άλλους και συνήθως τα καταφέρνει. Δίνει σημασία στα υλικά αγαθά και κοπιάζει για να τα αποκτήσει. Του αρέσει να δίνει συμβουλές, όπως και της Αναστασίας, που είναι όμως πιο μαλακιά. Αλλά αργότερα εγωκεντρική...

Ανδρέας: Του αρέσει η οικογενειακή ζωή και η συμμετοχή στα κοινά. Κερδίζει την υποστήριξη των ισχυρών. Ζηλιάρης, πεισματάρης και οικονόμος. Έξυπνος, με ιδέες συχνά πολύ πρωτότυπες.

Άννα: Σοβαρή και δυναμική,η Άννα ξέρει τι θέλει από τηζωή.Έχει συχνά καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία, απολαμβάνει τα υλικά αγαθά. Της αρέσει να δίνει συμβουλές.

Αντώνιος, Αντωνία: Γεννημένος για επικοινωνία ο Αντώνης, χρειάζεται ποικιλία. Δίνει σημασία στις απολαύσεις και τις διασκεδάσεις. Κυκλοθυμικός, ενθουσιώδης, θυμώνει εύκολα... Η Αντωνία διακρίνεται για την κοινή λογική και την κρίση της. Είναι εργατική, πιστή, με ανεπτυγμένο το μητρικό ένστικτο.

Απόστολος:Κοινωνικός και γλεντζές, ο Απόστολος λατρεύει τη ζωή και της απολαύσεις της. Του αρέσουν οι γυναίκες και το καλό φαϊ. Ευγενικός και πράος χαρακτήρας, δεν πηγαίνει στο βάθος των πραγμάτων.

Βασίλειος, Βασιλεία-Βασιλική: Ο Βασίλης είναι άνθρωπος της σκέψης, με καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία και πολύ απόλυτος. Πεισματάρης, του λείπουν συνήθως η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα. Του αρέσει να κάνει το δικό του και τα καταφέρνει. Πιο συμβατική, η Βασιλική δίνει μεγάλη σημασία στα υλικά αγαθά. Φιλόδοξη, ακολουθεί το δρόμο της με ρεαλισμό και χωρίς να παίρνει μεγάλα ρίσκα.

Γεώργιος, Γεωργία: Ιδεαλιστής κι ενθουσιώδης, αναζητάει περιπέτειες και πνευματικές συγκινήσεις. Μοιάζει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά δειλός. Πιο αισιόδοξος χαρακτήρας, η Γεωργία αναζητάει πάντα την ευτυχία. Είναι εφευρετική, θαρραλέα και φιλόδοξη.
Γλυκερία: Αισθησιακή και κεφάτη. Κάτω από ένα ήρεμο παρουσιαστικό, κρύβεται μια ατσάλινη θέληση.

Δέσποινα: Θεληματική, ξέρει να παίρνει τη ζωή της στα χέρια της. Μερικές φορές οι άλλοι υποτιμούν την εξυπνάδα της. Ιδιόρρυθμη προσωπικότητα.

Δημήτριος, Δήμητρα: Πεισματάρης και απαιτητικός, ο Δημήτρης δεν είναι τόσο εύκολος στη συμβίωση. Καλός φίλος, αγαπάει τις αντρικές παρέες και το ποδόσφαιρο.Επηρεάζεται όμως απ' τη γυναίκα που αγαπά. Λογική και πρακτική, η Δήμητρα ξέρει ποιο είναι το συμφέρον της. Είναι ικανή στο να χειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις. Αγαπάει τα παιδιά.

Διονύσης, Διονυσία: Λίγο άκαμπτος μερικές φορές , ο Διονύσης δημιουργεί συμπάθειες και αντιπάθειες. Ωστόσο, έχει χιούμορ και του αρέσει να αναθεωρεί τη ζωή του.Πιο σοβαρή, η Διονυσία έχει πιο κλειστό χαρακτήρα και είναι σε γενικές γραμμές συντηρητική.

Ειρήνη: Χαριτωμένη, κρατάει τις αποστάσεις της. Καθοδηγείται από τα συναισθήματά της, με αποτέλεσμα να οδηγείται συχνά σε εσφαλμένες εκτιμήσεις. Είναι αρκετά φιλόδοξη και δίνει σημασία στην εικόνα που έχουν οι άλλοι γι' αυτήν. Θέλει να φαίνεται πιο ανεξάρτητη απ'όσο στην πραγματικότητα είναι.

Ελένη: Όνομα και στη σημερινή εποχή φέρουν γυναίκες με δυνατό χαρακτήρα και προσωπικότικότητα. Διαθέτουν γοητεία κι όταν ακόμα δεν είναι όμορφες κι επιμένουν να γίνεται πάντα το δικό τους. Ακόμα κι όταν φαίνονται ήρεμες, είναι κυριαρχικές. Και ευαίσθητες στα κομπλιμέντα...

Ελευθέριος, Ελευθερία: Ζωντανός και ανεξάρτητος χαρακτήρας, διαπρέπει στα ελεύθερα επαγγέλματα. Του αρέσει η φύση, ο αθλητισμός και η ομαδική ζωή. Η Ελυθερία είναι ευγενική και ντροπαλή. Κερδίζει εύκολα φίλους και θαυμαστές.

Ελισάβετ: Περήφανη, κατορθώνει να ελέγχει τέλεια τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο της. Το πρόσωπό της αποκτάει γρήγορα μια έκφραση ωριμότητας. Είναι κάπως αυταρχική με το σύντροφό της. Δεν κατορθώνει εύκολα να αποδεσμευτεί από το παρελθόν της.

Εμμανουήλ, Εμμανουέλα:Ονειροπόλοι, είναι συχνά κυκλοθυμικοί. Όταν συμπαθούν κάποιον γίνονται ζεστοί, ομιλητικοί και αξιαγάπητοι. Αγαπούν την πολυτέλεια και δε θυσιάζουν εύκολα τον τρόπο ζωής τους. Οι γυναίκες είναι αρκετά ιδιόρρυθμες και δύσκολες στη συμβίωση.

Ευάγγελος, Ευαγγελία: Ήρεμοι και αισθησιακοί, είναι πολύ ευτυχισμένοι όταν βρουν το ταίρι που τους ταιριάζει. Δεν είναι ιδιαίτερα φιλόδοξοι και συχνά προτιμούν τη ρουτίνα από την αβεβαιότητα. Τους αρέσει η οικογενειακή ζωή κι η παρέα με τους φίλους.

Ευστάθιος:.Δυνατός και τρυφερός χαρακτήρας, έχει αδυναμία στις υλικές απολαύσεις. Με την εμψύχωση των φίλων του και της οικογένειάς του, που του είναι απαραίτητη, πετυχαίνει επαγγελματικά.

Ζωή, Ζώης: Χαρούμενη και αισιόδοξη, η Ζωή έχει καλή επαφή με τα παιδιά. Πιο σοβαρός, ο Ζώης είναι άνθρωπος του καθήκοντος, συνεπής και υπεύθυνος.

Ηλίας: Αθόρυβος και διακριτικός, τα καταφέρνει πολύ καλά στη ζωή. Ξέρει να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Βρίσκει την ευτυχία στην οικογένεια.

Θεόδωρος, Θεοδώρα: Έξυπνη και ικανή, η Θεοδώρα έχει αρκετά δύσκολο χαρακτήρα. Ζητάει πολλά από τους άλλους, χωρίς η ίδια να είναι τέλεια στη συμπεριφορά της. Μαχητική ξέρει να αγωνίζεται γι' αυτά που πιστεύει. Πιο συναισθηματικός χαρακτήρας, ο Θεόδωρος είναι πιστός στους φίλους του κι αφοσιωμένος στη δουλειά του. Πολύ αγχώδης, πρέπει να μάθει να εξωτερικεύει το άγχος.

Ιωάννης, Ιωάννα: Ο Γιάννης είναι δυναμικός και αρκετά αυταρχικός. Υπεύθυνος και άνθρωπος του καθήκοντος, αγαπάει πολύ την οικογένειά του. Κλειστός χαρακτήρας όταν βρίσκεται με πολύ κόσμο, γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστος στον κύκλο των φίλων του. Η Γιάννα είναι αισιόδοξη και γελαστή, αλλά λίγο επιπόλαιη. Έτοιμη πάντα για δράση, αντιμετωπίζει με χιούμορ τις αναποδιές της ζωής.

Κωνσταντίνος, Κωνσταντίνα: Αν και κοινωνικός, ο Κωνσταντίνος είναι στο βάθος κλειστός χαρακτήρας. Συχνά είναι υποταγμένος ψυχολογικά σε μια γυναίκα, τη μητέρα του ή τη γυναίκα του. Στη δουλειά του διαπρέπει γιατί είναι εργατικός και επίμονος. Η Κωνσταντίνα είναι πιο αυθόρμητη και ενθουσιώδης. Αγαπάει τα παιδιά, είναι πολύ τακτική και αφιερώνει πολύ χρόνο στο σπίτι της.

Λάμπρος, Λαμπρινή: Ο Λάμπρος είναι συναισθηματικός και αυθόρμητος. Στην πραγματικότητα δεν ωριμάζει ποτέ, γι' αυτό και διατηρεί μέχρι τα γεράματα τη γοητεία ενός παιδιού. Η Λαμπρινή είναι πιο συνεσταλμένη και διακριτική. Της αρέσει η οικογενειακή ζωή και προτιμάει να δουλεύει στο σπίτι.

Μαργαρίτα: Όσο πετυχημένη κι αν είναι η Μαργαρίτα στη δουλειά της, θα ενδιαφέρεται πάντα περισσότερο για τη γοητεία της. Ερωτεύεται με πάθος, δίνει πολλά από τον εαυτό της κι αργότερα απογοητεύεται! Πολύ μητρική, όταν δεν έχει παιδιά «νταντεύει» τους φίλους της.

Μαρία, Μάριος: Η Μαρία έχει την αίσθηση του καθήκοντος και τη μανία της τελειότητας. Της αρέσει να φαίνεται ικανή και οργανωτική και η γνώμη των άλλων μετράει πολύ γι' αυτήν. Η Μαίρη είναι πιο εγωίστρια, αλλά ζωηρή και κοινωνική. Η Μάρω είναι σοβαρή και αρκετά συχνά διανοούμενη.Τέλος, η Μαρίκα αγαπάει πάνω απ' όλα τα παιδιά της. Όσο για το Μάριο, ζει έντονη ζωή όταν είναι νέος. Αγαπάει την ταχύτητα, τις γυναίκες και τα χρήματα. Είναι ικανότατος σε όποιο επάγγελμα και αν διαλέξει.

Μιχαήλ, Μιχαέλλα: Του αρέσει να επιβάλλεται στο περιβάλλον του. Εύθικτος, δεν ανέχεται «μύγα στο σπαθί του». Δίνει μεγάλη σημασία στην οικογενειακή παράδοση και είναι μεγάλος πατριώτης. Κοινωνικός, συνηθίζει να περιστοιχίζεται από τους φίλους του.

Νικόλαος, Νικολέττα: Ιδιαίτερα καλόκαρδος, ο Νικόλαος μπορεί να χαρίσει και τα ρούχα που φοράει. Γλυκομίλητος, είναι η αδυναμία της μητέρας του. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι δε θέλει να στεναχωρεί αυτούς που αγαπάει και αναγκάζεται συχνά να λέει ψέματα. Πιο θαρραλέα, η Νικολέττα δε διστάζει να πει καθαρά τη γνώμη της. Είναι ικανή να κάνει πολλές θυσίες για να μπορέσει να σπουδάσει. Δεν είναι καθόλου φιλάρεσκη.

Όλγα: Ζωντανή, γελαστή και φλύαρη, ασχολείται συνήθως με επαγγέλματα που έχουν επαφή με κόσμο. Έχει όμως και μια απαισιόδοξη πλευρά, επειδή δύσκολα ικανοποιείται με όσα έχει. Της είναι απαραίτητο να έχει μπροστά της ένα στόχο. Συχνά έχει την εντύπωση ότι δίνει περισσότερα απ' όσα παίρνει.

Παναγιώτης, Παναγιώτα: Και οι δύο είναι δραστήριοι και εργατικοί. Στα νεναικά τους χρόνια αφοσιώνονται στην οικογένειά τους και ζουν περιορισμένη ζωή, γι' αυτό, μετά από μια ορισμένη ηλικία, προσπαθούν να απολαύσουν αυτά που έχασαν.

Παύλος, Παυλίνα: Είναι και οι δύο ήρεμοι και απεχθάνονται τους καβγάδες. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν προσπαθούν να επιβληθούν στους άλλους και να κάνουν το δικό τους. Ενώ μοιάζουν συγκρατημένοι, είναι στην πραγματικότητα παρορμητικοί και κανείς δεν μπορεί να τους κάνει να αλλάξουν γνώμη όταν αποφασίσουν κάτι.

Πέτρος, Πετρούλα: Ο Πέτρος είναι σοβαρός και αρκετά... δογματικός. Θέλει να φαίνεται γενναίος, αλλά κοιτάζει μάλλον να αποφεύγει τους κινδύνους. Το μεγαλύτερο ελάττωμά του είναι ότι έχει την τάση να παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά. Η Πετρούλα του μοιάζει αρκετά σαν χαρακτήρας, αλλά είναι ακόμα πιο άκαμπτη κι αυτό της δημιουργεί δυσκολίες στη ζωή της.

Σάββας: Κλασικός τύπος οικογενειάρχη, που σέβεται τις παραδόσεις και είναι πολύ συντηρητικός. Συχνά έχει πρόβλημα επικοινωνίας με τα παιδιά του και τους νέους γενικότερα.

Σοφία: Είναι πολύ απαιτητική από τη ζωή και τους ανθρώπους. Έχει πολλά ενδιαφέροντα και μεγάλη έφεση στα γράμματα. Διαθέτει φαντασία και ξέρει να διηγείται ωραία. Της αρέσει να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής.

Σπυρίδων, Σπυριδούλα: Βλέπουν πολύ ρομαντικά τη ζωή και όταν απογοητευτούν κλείνονται στον εαυτό τους ή κοιτάζουν να βρουν μια ήσυχη δουλειά, που να τους εξασφαλίζει κάποια ανεξαρτησία.

Σταμάτης: Ήσυχος άνθρωπος. δίνει σημασία στην καλοπέραση και απεχθάνεται τους καβγάδες. Αποφεύγει τους μπελάδες και τις κακοτοπιές και προτιμάει να ασχολείται με το σπίτι του, τον κήπο του και τα διάφορα χόμπι του.

Σταύρος, Σταυρούλα: Ο Σταύρος είναι λιγομίλητος κι εργατικός. Έχει μεγάλη επιδεξιότητα στα χέρια. Είναι καλός φίλος και σύζυγος. Η Σταυρούλα είναι νευρική και οξύθυμη. Πολύ περήφανη, δε λέει ποτέ τα προβλήματά της. Τα παιδιά αποτελούν γι' αυτήν παράγοντα ισορροπίας.

Στέφανος, Στεφανία: Σοβαρός, συντηρητικός και αυστηρός, ο Στέφανος ξεχνάει όλες τις αναστολές και τους φόβους του όταν είναι να αγωνιστεί για κάποιο ιδανικό. Παιχνιδιάρα, ζωηρή και άφοβη, η Στεφανία είναι εντελώς διαφορετική προσωπικότητα, που ξέρει να χαίρεται τη ζωή.

Στυλιανός, Στυλιανή: Βλέπουν τη ζωή με κάποια αποστασιοποίηση και δεν παίρνουν τίποτα πολύ στα σοβαρά. Το γέλιο αποτελεί το όπλο τους, με αποτέλεσμα να τους τα συγχωρούν όλα. Εργατικοί και ευσυνείδητοι, είναι πολύ καλοί επαγγελματίες.

Σωτήρης, Σωτηρία: Ο Σωτήρης έχει πάθος με τη μουσική και πολύ συχνά ξέρει να παίζει κάποιο μουσικό όργανο. Είναι πολύ καλοφαγάς και θαυμάσιος μάγειρας. Η Σωτηρία είναι δυναμική και ντόμπρα, με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και πολλούς φίλους.

Φώτιος, Φωτεινή: Ακολουθούν την πορεία που έχουν χαράξει, χωρίς να κοιτάζουν δεξιά ή αριστερά. Θέλουν να βελτιώσουν τη θέση τους, αλλά τους λείπει η διπλωματία. Δε διαλέγουν πάντα τον κατάλληλο σύντροφο.

Χαράλαμπος: Προσγειωμένος, δε συγκινείται με ρομαντικά ιδεώδη. Αντίθετα, κυνηγάει πολύ πρακτικούς και χειροπιαστούς στόχους. Έχει όμως καλή καρδιά και καθώς είναι πολύ κοινωνικός, αποκτά εύκολα φίλους και φίλες, αφού έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις γυναίκες!

Χρήστος, Χριστίνα: Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το πείσμα. Ποτέ δεν παραδέχονται ότι έχουν άδικο. Η επιμονή τους τούς κάνει μερικές φορές να πετυχαίνουν τα αδύνατα. Κατά τ' άλλα ο Χρήστος είναι αρκετά μοναχικός και ιδιόρρυθμος, ενώ η Χριστίνα βρίσκει την ευτυχία στην οικογενειακή και κοινωνική ζωή. Κι οι δυο δίνουν σημασία στην οικονομική ασφάλεια

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΣΧΕΔΙΑ

Δημιουργήστε μια εικόνα
με δικά σας γράμματα και σχέδια!

Κάντε ένα κλικ πάνω στην εικόνα
και θα σας πάει εκεί που πρέπει...





Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ...

ΜΙΑ ΖΩΉ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΜΆΘΩ ΚΙΘΆΡΑ, ΑΛΛΆ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΈΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΊΝΗΣΗ ΝΑ ΠΆΩ ΚΆΠΟΥ.
ΈΧΩ ΜΙΑ ΦΊΛΗ ΠΟΥ ΠΑΊΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΆΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΆ.
ΚΆΘΕ ΦΌΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΎΩ ΜΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΊΝΗ Η ΌΡΕΞΗ ΜΆΘΗΣΗΣ, ΑΛΛΆ ΣΉΜΕΡΑ ΠΟΥ ΆΚΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΕΔΏ ΟΙ ΚΎΡΙΟΙ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΕΛΕΊΩΣ ΤΑ ΦΤΕΡΆ !

Η ορχήστρα των λαχανικών

Η ορχήστρα των λαχανικών ιδρύθηκε το 1998 στη Βιέννη.
Αποτελείται από 11 μουσικούς που χρησιμοποιούν αποκλειστικά λαχανικά, επεξεργασμένα ή όχι, με αποτέλεσμα να παράγουν ένα άψογο και αιθέριο μουσικό αποτέλεσμα.
Έχουν δώσει πολλές συναυλίες ανά τον κόσμο και συχνά οργανώνουν σεμινάρια για την κατασκευή και τον τρόπο παιξίματος των λαχανο-οργάνων.
Το παρακάτω video είναι χαρακτηριστικό.

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ

Πριν λίγες μέρες, ΚΆΠΟΥ , άκουσα από το ράδιο τον Σταμάτη Γονίδη να τραγουδάει ένα άσμα με την καψουριάρικη, νιαουριστικη φωνή του. Η μουσική μου ήταν πάρα πολύ γνωστή, αλλά όσο έσπαγα το κεφάλι μου δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να το θυμηθώ.
Κι όμως, σήμερα, ψάχνοντας στο Google για αφρικάνους τραγουδιστές, έπεσα στον μεγάλο Μαροκινό Cheb Khaled και στο υπέροχο τραγούδι Aicha που “μεταφράστηκε” από τον Γονίδη ως… “αλήθεια σου λέω”.
(μικρός που είναι ο κόσμος…)
-- -- --

ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

Είναι τελικά μυστικό η ευτυχία;
Ευτυχία είναι το παρόν.
Ένα πουλί που πετά ελεύθερα είναι η ευτυχία, ένα όνειρο.
Ευτυχία !
Τι όμορφη λέξη αλήθεια και πόσο συχνά τη λέμε για να δηλώσουμε μια κατάσταση που είναι απλά καλή τύχη και τίποτε άλλο.
Τι είναι όμως απλώς καλή τύχη και τι ευτυχία άραγε ;
Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πρώτα-πρώτα τι πάει να πει καλή τύχη .

Το γεγονός ότι ήλθαμε στον κόσμο από μόνο του φανερώνει τύχη, αλλά όχι απαραίτητα καλή, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, σήμερα τουλάχιστον στη διάθεσή μας, οι περισσότεροι άνθρωποι του πλανήτη μας δεν έχουν καλή τύχη και οι περισσότεροι ζουν κάτω από συνθήκες που δε θα μπορούσαν να θεωρηθούν όχι μόνο καλές, αλλά επιεικώς απαράδεκτες. Σύμφωνα όμως με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας λοιπόν αυτό όχι μόνο δεν πρόκειται να αλλάξει στο μέλλον αλλά μάλλον θα γίνει μία περισσότερο αδιέξοδος κατάσταση .

Αλλά και μήπως και εμείς οι τυχεροί, που ζούμε κάτω από συνθήκες διαβίωσης που εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι του πλανήτη μας θα χαρακτήριζαν ως ιδανικές, είμαστε ευτυχισμένοι; Μήπως όμως και τόσοι άλλοι που ζουν βυθισμένοι στα πλούτη, είναι ευτυχισμένοι;

Για ποια ευτυχία λοιπόν μιλάμε και γράφουμε;
Μήπως για το πόσο τοις εκατό ευτυχία θέλουμε να πούμε;
Με μέτρο όμως σύγκρισης τι;

Η ευτυχία, μου είχε πει κάποτε ένας φίλος μου που τον φωνάζαμε Πινόκιο, από τη μανία του να μας λέει συνεχώς ψέματα, είναι σαν την ελευθερία. Πρέπει πρώτα να τη στερηθείς τις περισσότερες φορές, για να καταλάβεις ότι την είχες.

Η ευτυχία είναι σαν ένα υπέροχο μυστικό που θέλουμε να το μοιραστούμε με όλους τους ανθρώπους αλλά ταυτόχρονα φοβόμαστε μήπως και πάψει να είναι μυστικό και γι αυτό τελικά το μοιραζόμαστε μόνο με αυτούς που έχουμε σε απόλυτη εκτίμηση.

Είναι όμως τελικά μυστικό η ευτυχία;
Ένα υπέροχο μυστικό, επέμενε ο Πινόκιο, μοναδικό για τον καθένα μας, που σαν σπάνιο πουλί το φυλακίζουμε συνήθως, για να χαρίζει το τραγούδι του μόνο σε μας αλλά και σε όσους άλλους εμείς θέλουμε και μόνο. Όλοι αυτοί που εμείς οι πολλοί θεωρούμε ευτυχισμένους, είναι πράγματι;

Μήπως η ευτυχία είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και μόνο, πέρα από τις όποιες αντικειμενικές προϋποθέσεις που εμείς κάθε φορά βλέπουμε;

Σκέψου πόσο ευτυχισμένος μπορεί να είναι ένας ασκητής, μονάχος του με τον μεγάλο του Έρωτα που είναι το Θείο, έχοντας γυρίσει την πλάτη του σε όλα όσα εμείς οι πολλοί θεωρούμε απαραίτητα για την ευτυχία μας . Κοίτα τον ερωτευμένο που θέλει την καλή του και είναι έτοιμος και την καλύβα του να κάψει για το χατίρι της μόνο και μόνο για να βρει την πολυπόθητη ευτυχία του μαζί της.

Ο διψασμένος δεν είναι μήπως ευτυχισμένος όταν ξεδιψάσει και ο πεινασμένος και ο κουρασμένος όταν ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για φαΐ ή για ξεκούραση;
Ένα πουλί είναι η ευτυχία, μου έλεγε ο παράξενος φίλος μου, ένα πουλί που πετάει λεύτερο, ένα όνειρο ! Το πουλί, το βάζεις στο κλουβί και το φροντίζεις.
Αλλά αυτό δεν είναι μια φυσιολογική ζωή για το πουλί και στο τέλος γίνεται απόλυτα εξαρτημένο από σένα κι αν για οποιοδήποτε λόγο πάψεις να το φροντίζεις , είναι καταδικασμένο σε θάνατο.

Η ευτυχία φίλε μου, είναι ευτυχία γνήσια μόνο όταν την μοιράζεσαι ελεύθερα και πέρα από τα όποια υλικά αγαθά μπορούν να της εξασφαλίσουν το μέλλον κι αυτό γιατί η ευτυχία είναι σαν το πουλί που πετάει λεύτερο και κρατάει όσο και το πέταγμα του πουλιού.
Ευτυχία είναι το παρόν.
Άκουσε και τον Πινόκιο τον φίλο σου που σου μιλάει.

ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ :))))

Συζητάνε ένας Ιταλός, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας
για το παρατσούκλι που έχει το πέος στην χώρα τους.

- Εμείς το λέμε "Ιππότη", λέει ο Ιταλός.
- Γιατί; τον ρωτάν οι δύο άλλοι.
- Γιατί σηκώνεται για να κάτσουν οι κυρίες!

- Εμείς το λέμε "Αυλαία", λέει ο Γερμανός.
- Γιατί; τον ρωτάν οι δύο άλλοι.
- Γιατί μετά από κάθε παράσταση πέφτει!

- Εμείς το λέμε "Φήμη", λέει ο Έλληνας.
- Γιατί; τον ρωτάν οι δύο άλλοι.
- Γιατί πηγαίνει από στόμα σε στόμα!

Εδώ ο καλός σεξουαλικός ονειροκρίτης:

"Γυμνό, σε είδα στον ύπνο μου γυμνό,
ξυπνώ κι έχω το στόμα σου στο στόμα,
γυμνό, σε είδα στον ύπνο μου γυμνό,
ξυπνώ και ζω με τ’ όνειρό μου ακόμα".
Αυτό τραγουδούσε η Βίκυ Μοσχολιού σε στίχους και μουσική του Τάκη Μπουγά πριν κάποιες δεκαετίες. Όμως μήπως το όνειρο αυτό δεν έχει την ευοίωνη ερμηνεία που νομίζεις.
Μάθε τι σημαίνουν τα σεξουαλικά όνειρα της νύχτας και πως μπορείς να τα αξιοποιήσεις καλύτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ύπνος και όνειρα:
Ο ύπνος λειτουργεί σε ενενηντάλεπτους κύκλους, καθένας από τους οποίους περιλαμβάνει μία φάση αργού ύπνου και μία φάση ύπνου ΡΕΜ (ταχείας οφθαλμικής κίνησης). Τα όνειρα εμφανίζονται στη δεύτερη φάση. Όσον αφορά τα ερωτικά όνειρα, αυτά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιδιωτικής σου ζωής από την πολύ νεαρή ηλικία ενώ αυξάνονται σε συχνότητα κατά την ενηλικίωση.

Ποιά είναι η πηγή των ερωτικών ονείρων;

οι ψυχαναλυτές συμφωνούν ως προς τις ρίζες των σεξουαλικών ονείρων: δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά αποτελούν καρπό των επιθυμιών που προκύπτουν -ασυνείδητα ή ενσυνείδητα- κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για παράδειγμα, αν κάποιος σου κάνει εντύπωση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι πολύ πιθανόν πως θα αποτελέσει κομμάτι της ονειρικής σου φαντασίωσης κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ποιούς σκοπούς εξυπηρετούν τα ερωτικά όνειρα;

τα ερωτικά όνειρα μπορούν να σε απελευθερώσουν καθώς σου επιτρέπουν να ζήσεις κρυμμένες επιθυμίες και σεξουαλικές ανάγκες, άρα μπορείς να ζήσεις μια πιο ευτυχισμένη ζωή το πρωί. Το να κάνεις έρωτα κατά τη διάρκεια ενός ονείρου, δείχνει πως η φαντασία είναι διεγερμένη ή σύμφωνα με το Φρόιντ, πως είσαι ικανή να φτιάξεις ένα επιθυμητό σενάριο που θα εκπληρώσει υποσυνείδητα (ακόμα και εκκεντρικά) ένστικτα.
Στα ερωτικά όνειρα μπορεί να παραμένεις πιστή στη σχέση σου ή να βρίσκεσαι να κάνεις σεξ με τον συνάδελφο του απέναντι γραφείου. Δεν έχει καμία σημασία το τι κάνεις! Ταμπού και ντροπές δεν έχουν καμία θέση στη χώρα του ονειρικού. Αντίθετα, τα ερωτικά όνειρα μπορούν να συλλάβουν τέτοια ταμπού. Για παράδειγμα, αν μια γυναίκα είναι αρκετά κρύα και συνεσταλμένη στο κρεβάτι, αλλά στον ύπνο της βλέπει πως έχει σεξουαλικές σχέσεις που της προσφέρουν πολλαπλούς οργασμούς, μπορεί να συνειδητοποιήσει το πρόβλημα και να ζητήσει τη βοήθεια κάποιου ειδικού.

Πρέπει να σε ανησυχούν τα σεξουαλικά όνειρα; φυσικά και όχι!

Αυτού του τύπου τα όνειρα δεν αποτελούν σημάδι ανησυχίας. αλλά αντίθετα καλής ψυχολογικής υγείας. Είναι το κανάλι για να βγουν στην επιφάνεια όλες οι καταπιεσμένες επιθυμίες. Παρ'όλα αυτά, δεν πρέπει να τα συγχέεις με την πραγματικότητα Γι΄αυτό και δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι τύψεις και ενοχές για την ύπαρξή τους.


Εδώ ο καλός σεξουαλικός ονειροκρίτης:

Μια καλή τακτική είναι η ερμηνεία των σεξουαλικών ονείρων, το νόημα των οποίων μπορεί να βελτιώσει την καθημερινή, σεξουαλική και μη, ζωή.
Οι ψυχίατροι έχουν καταλήξει πως υπάρχουν δύο τύποι ερωτικών ονείρων:

Πρώτον, όνειρα που περιλαμβάνουν τη σεξουαλική διείσδυση και υποδηλώνουν μια έλλειψη της στην πραγματική ζωή ή έστω μια ανικανοποίητη λίμπιντο.

Δεύτερον, όνειρα που αφορούν στο σώμα (φιλάκια και αγκαλίτσες) που σηματοδοτούν μια καλή σεξουαλική ζωή.

Όμως, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες υπάρχουν κάποια παγκόσμια σύμβολα.


Η ερωτική συνεύρεση γενικά:

Το σενάριο είναι σχεδόν ίδιο για τους περισσότερους ανθρώπους. Μετά μπαίνουν στο παιχνίδι και οι εξατομικευμένες εμπειρίες που μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά και την αλλαγή στην ερμηνεία. Πρόσεξε. Το να επιθυμήσεις κάποιον στο όνειρό σου ή ακόμα και να έρθεις σε σεξουαλική επαφή μαζί του, δεν σημαίνει αυτόματα πως τον θέλεις πραγματικά. Επί παραδείγματι,αν δεις πως κάνεις έρωτα με το καινούργιο αφεντικό, δεν σημαίνει πως τον θέλεις. Περισσότερο επιθυμείς τη ζωή που κάνει εκείνος και δείχνει την ανάγκη να μοιάσει η ζωή που ζεις με τη δικιά του.

Αντικείμενα και καταστάσεις:

Αιμομιξία: μην την φοβάσαι γιατί σημαίνει επιτυχία και ευτυχία στον αισθηματικό τομέα.

Βάρκα: αν στο όνειρό σου κάνεις έρχεσαι σε επαφή μέσα σε βάρκα, συγχαρητήρια: αυτό σημαίνει πως έχεις απόλυτη σεξουαλική αρμονία με τον εραστή σου.

Ξεμάλλιασμα: τα όνειρα που αφορούν σεξουαλικές επαφές στη διάρκεια των οποίων μπλέκονται τα μαλλιά σου, μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως είσαι αρκετά φοβισμένη απέναντι στο σεξ. Παρόλα αυτά, αν τα μαλλιά είναι μαλακά και ατημέλητα, ταιριάζουν με τη απελευθερωμένη και όχι καθώς πρέπει σεξουαλικότητα που διαθέτεις.

Οι φίλοι μας τα ζώα: το ονειρικό σεξ μπροστά στην παρουσία ζώων (και όχι το σεξ με αυτά) μπορεί να πάρει πολλούς συμβολισμούς.

Οι γάτες είναι σύμβολο τρυφερότητας, πραότητας, πάθους και ανεξαρτησίας, δηλαδή όσα θέλεις να νιώθεις με έναν σύντροφο στην αρχή της σχέσης.

Τα σκυλάκια λένε πολλά για την σχέση ως σχέση. Αν ο σκύλος κουνάει την ουρά του και δείχνει ευτυχισμένος, η εμπιστοσύνη και η πίστη κυριαρχούν στο δεσμό. Αν ο σκύλος δείχνει τα δόντια του, ένας από τους δύο προδίδει τον άλλο. Αν πάλι στην ερωτική σκηνή προστεθεί κάποιο άλλο ''σκυλί'' (κοριτσάκι με καμένο από το οξυζενέ ξανθό μαλλί, πιθανή τραγουδίστρια σε μπουζουξίδικο της Εθνικής), που θα σου κουβαλήσει, σημαίνει πως τον τελευταίο καιρό δέχεσαι πιέσεις να κάνετε τρίο.

Ο κόκορας: είναι σημάδι πως ο σύντροφός σου έχει την νοοτροπία να ξενοκοιτάζει άλλες πίσω από την πλάτη σου.

Το γουρούνι: ο καλός σου ενδιαφέρεται μόνο για τις σαρκικές απολαύσεις και δεν θα διστάσει να σε απατήσει με την πρώτη ευκαιρία.

Ράσα: όντως τα ράσα δεν κάνουν τον παπά και αν τα φοράει ο σύντροφός σου, πρόσεξε γιατί είναι διπρόσωπος.

Τζάκι: αν δεις πως κάνεις σεξ κοντά σε τζάκι, αυτό ερμηνεύεται ως μια σχέση πολύ παθιασμένη που σε ολοκληρώνει.

Τρένο: αν δεις πως κάνεις έρωτα με τον αγαπημένο σου σε τρένο (εν κινήσει ή μη), αυτό σημαίνει πως η σχέση σας είναι σε σωστό δρόμο. Αν το τρένο εκτροχιαστεί, μάλλον το ίδιο θα κάνει και ο συγκεκριμένος δεσμός.

Οι φίλοι μας τα ζώα: το ονειρικό σεξ μπροστά στην παρουσία ζώων (και όχι το σεξ με αυτά) μπορεί να πάρει πολλούς συμβολισμούς.

Οι γάτες είναι σύμβολο τρυφερότητας, πραότητας, πάθους και ανεξαρτησίας, δηλαδή όσα θέλεις να νιώθεις με έναν σύντροφο στην αρχή της σχέσης.

Τα σκυλάκια λένε πολλά για την σχέση ως σχέση. Αν ο σκύλος κουνάει την ουρά του και δείχνει ευτυχισμένος, η εμπιστοσύνη και η πίστη κυριαρχούν στο δεσμό. Αν ο σκύλος δείχνει τα δόντια του, ένας από τους δύο προδίδει τον άλλο. Αν πάλι στην ερωτική σκηνή προστεθεί κάποιο άλλο ''σκυλί'' (κοριτσάκι με καμένο από το οξυζενέ ξανθό μαλλί, πιθανή τραγουδίστρια σε μπουζουξίδικο της Εθνικής), που θα σου κουβαλήσει, σημαίνει πως τον τελευταίο καιρό δέχεσαι πιέσεις να κάνετε τρίο.

Ο κόκορας: είναι σημάδι πως ο σύντροφός σου έχει την νοοτροπία να ξενοκοιτάζει άλλες πίσω από την πλάτη σου.

Το γουρούνι: ο καλός σου ενδιαφέρεται μόνο για τις σαρκικές απολαύσεις και δεν θα διστάσει να σε απατήσει με την πρώτη ευκαιρία.

Ξεγύμνωμα: σε κάθε περίπτωση η γύμνια δείχνει την επιθυμία που έχεις να απελευθερώσει τη σεξουαλικότητά σου. Από εκεί και πέρα και αναλύοντας την κάθε περίπτωση ξεχωριστά:

Αν ξεγυμνωθείς μόνη, θα απαλλαγείς από τα βάσανά και τις στενοχώριες.

Αν σε ξεγυμνώνουν με το ζόρι, θα σε ξεγελάσουν,

Αν είσαι παντρεμένη και δεις γυμνό τον άνδρα σου, αυτό σημαίνει πως θα τον θαυμάσεις για την πρόοδο που θα σημειώσει στη δουλειά του.

Αν δεις τον αγαπημένο σου γυμνό, μεγάλες στενοχώριες θα σε βρουν.
Το σεξ στην θάλασσα, στην παραλία, εν ώρα σεισμού ή με ομίχλη: προμηνύουν προδοσία στη σχέση (είτε φταις εσύ, είτε εκείνος.

Το σεξ στον στάβλο, είναι σημάδι καλής τύχης και ανόδου.

Τα ζαχαρωτά στο σεξ προμηνύουν χαρές και απολαύσεις που θα πληρώσεις ακριβά αργότερα.

Αν φοράς καινούργια εσώρουχα, θα σημειώσεις μεγάλη επιτυχία.

Αν στο ερωτικό όνειρο χρησιμοποιήσεις μαρμελάδα, θα πάρεις μεγάλη στεναχώρια.

Αν χρησιμοποιήσεις μέλι, θα γευθείς την επιτυχία με μικρές πίκρες.

Τέλος, η σοκολάτα, είναι ένδειξη αφθονίας.

Χειροπέδες: σε περίπτωση που στο ονειρικό ερωτικό παιχνίδι χρησιμοποιήθηκαν και χειροπέδες, θα γνωρίσεις την συναισθηματική ευτυχία.

Πράσα: Αν δεις πως σας έπιασαν στα πράσα, θα συναντήσεις αναποδιές και δυσάρεστες καταστάσεις.

Ρόγες: αν χαϊδεύεις γυναικείες ρόγες ή άλλη γυναίκα χαϊδεύει τις δικές σου, αυτό σημαίνει πως θα πάρεις μια πολύ μεγάλη στενοχώρια.

Πόρνη: αν κατάντησες πόρνη, θα δημιουργήσεις ευτυχισμένη οικογένεια.

Μαστίγιο: αν σε μαστιγώνει, θα εμπιστευτείς τον λάθος άνθρωπο.

Αν δεις κουταλάκια (ή κάνεις την στάση κουταλάκια), θα έχεις αναπάντεχα κέρδη.

Αν έρθεις σε σεξουαλική επαφή με ξανθό άντρα, θα κάνεις γρήγορο και πλούσιο γάμο.

Αν κάνεις έρωτα με πολλούς νάνους μαζί, θα συναντήσεις πολλούς εχθρούς στο δρόμο σου.

Τέλος, αν δεις πως παίρνεις μέρος σε ταινία, όπως το Παλαμάρι του Βαρκάρη, θα πάρεις μέρος σκάνδαλα με σύντομες συναισθηματικές περιπέτειες.


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ (blue dreamer)


Τι πιστεύει ένας άντρας για το σώμα σου;

Σε τρώει η περιέργεια για τις σκέψεις που κάνει για το κορμί σου; Ανησυχείς μήπως βρίσκει παχουλά τα μπουτάκια ή τους γλουτούς σου; Οι απαντήσεις στα καυτά σου ερωτήματα βρίσκονται εδώ. Μάθε τι σκέφτονται οι άντρες βλέποντας ένα γυναικείο σώμα στο κρεβάτι, στην παραλία, στο γυμναστήριο ακόμα και στα όνειρά τους.

Δύο είναι τα βασικά στοιχεία που προσέχει πάνω σου ένας άντρας:

Ότι κι αν νομίζεις, εκείνος  σε θέλει όπως είσαι!!!
Ότι κι αν νομίζεις, εκείνος
σε θέλει όπως είσαι!!!

1. Το να διατηρείς ένα υγιές κορμί: θα πρόσεξες πως δεν γράψαμε το να παραμείνεις αδύνατη. Αυτό συμβαίνει γιατί εκείνος δεν σε θέλει κοκαλιάρα και με διαστάσεις μοντέλου. Οι άντρες επιθυμούν μια γυναίκα που μπορεί με τις καμπύλες της να γεμίσει όμορφα ένα μικρό μαύρο φόρεμα. Βέβαια, σε μεγάλο βαθμό, το μέγεθος σου είναι καθορισμένο βάσει DNA. Κάποιες γυναίκες έχουν μια τάση προς το πιο γεμάτο σώμα με ανοιχτές περιφέρειες, ενώ κάποιες άλλες είναι μικροκαμωμένες και αδύνατες. Άρα δεν μπορείς να αλλάξεις το καλούπι, σου όσο κι αν το επιθυμείς. Αυτό που πραγματικά τον ενδιαφέρει είναι να έχεις τις αναλογίες που ταιριάζουν στο δικό σου σωματότυπο. Σκέψου τη Μέριλιν Μονρόε, που το κορμί της αποτελεί το ιδανικό για τους περισσότερους άντρες. Αν και είχε καμπύλες, κανείς δεν την είπε παχουλή.

2. Διατήρησε ένα προσωπικό στυλ που να σου ταιριάζει

Δεν χρειάζεται να φοράς τα πιο μοδάτα ρούχα υψηλής ραπτικής. Ούτε είναι απαραίτητο να προσπαθήσεις πολύ για να δείξεις κάτι που δεν είσαι. Διάλεξε ρούχα κλασικά για εσένα που να σου ταιριάζουν και να μην κρύβεσαι μέσα τους. Το να ντύνεσαι με ένα συγκεκριμένο προσωπικό στυλ, αναδεικνύει τη φυσική σου ομορφιά και σε κάνει να λάμπεις. Φυσικά, για κάθε αρσενικό το στυλ που του αρέσει είναι διαφορετικό. Εσύ πρέπει να υπακούς στα θέλω και την ηλικία σου. Αν είσαι μαθήτρια, μην βιάζεσαι να μεγαλώσεις. Αν είσαι μεγαλύτερη, μην το παίζεις μπεμπέκα.

Τα σημεία της εμφάνισης που δεν προσέχουν οι άντρες:

α) Οι ρυτίδες: όσο απίστευτο κι αν σου ακούγεται, τα αγόρια ασχολούνται ελάχιστα με τις ρυτίδες που έχεις (ή φοβάσαι πως θα αποκτήσεις). Άλλωστε, δεν έχω ακούσει κανένα άντρα να λέει πως απέρριψε μια γυναίκα επειδή είχε πάρα πολλές ρυτίδες. Αντίθετα, τα μικρά σημάδια στο πρόσωπο, είτε είναι ρυτίδες, ή φακίδες ή μικρές ελίτσες, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γοητείας σου. Μην σπαταλάς τσάμπα μια ολόκληρη περιουσία σε αντιρυτιδικές κρέμες λοιπόν.

β) Το εξεζητημένο μανικιούρ: οι περισσότεροι άντρες επιθυμούν να έχει η κοπέλα τους ένα όμορφο, θηλυκό και υγιές χέρι. Το να φαντάζεσαι πως ο καλός σου ενδιαφέρεται για το μανικιούρ ή πεντικιούρ των δαχτύλων σου είναι πέρα για πέρα φανταστικό. Οπότε, το να φορτώνεις τα δάχτυλά σου με διαμαντάκια, πολύχρωμα σχέδια, εξωτικά χρώματα αποτελεί μια ανούσια και πολυέξοδη διαδικασία. Αν κάνεις μανικιούρ γιατί αρέσει σε εσένα, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση. Για εκείνον φτάνει να έχεις απαλά χέρια, νύχια φυσιολογικού μεγέθους και όλα τα υπόλοιπα του περνούν απαρατήρητα.

γ) Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί: επισκέψου το γυμναστήριο όσες φορές θέλεις. Φρόντισε το σώμα σου, ασκήσου, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Αλλά το να προσπαθείς απεγνωσμένα να φτιάξεις τους κοιλιακούς της Τζέσικα Άλμπα είναι τελείως ανούσιο. Κανείς δεν θα σου δώσει συγχαρητήρια επειδή είσαι έτοιμη να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό Καλύτερων Κοιλιακών του 2009. Ίσα ίσα, για τον ανδρικό πληθυσμό, μια ωραία κοιλίτσα (χωρίς χτισμένους κοιλιακούς) είναι πιο σέξι και ελκυστική.

δ) Το κούρεμα και το χτένισμα των μαλλιών: φρόντισε να διατηρείς τα μαλλιά σου όμορφα, καθαρά και υγιή: είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει. Πολλοί λίγοι άντρες θα καταλάβουν το φιλάρισμα ή το χάλκινο χρώμα νούμερο 3 που έβαψες τα μαλλιά σου. Για εκείνον θα είσαι απλά κοκκινομάλλα.

Όσον αφορά το μήκος, εδώ και αρκετά χρόνια οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με μακρυά κόμη. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι γυναίκες είναι ελεύθερες να δοκιμάσουν πολλά διαφορετικά στυλ στα μαλλιά τους και να τα κονταίνουν ή να τα μακραίνουν με τη βοήθεια των εξτένσιον.

Όσον αφορά τις αλλαγές που κάνεις δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερη επιβεβαίωση για του λόγου το αληθές, εκτός από την αντίδρασή του, όποτε επιστρέφεις από το κομμωτήριο και τον ρωτάς:

''Σου αρέσει το μαλλί μου;''

''Γιατί; τι άλλαξες;''

Σεξ: οι στάσεις που λεπταίνουν

Μήπως τα περιττά σου κιλάκια γίνονται εμπόδιο για να ευχαριστηθείς το σεξ; Μήπως για να δοθείς στον καλό σου προχωράς σε πλήρη συσκότιση ολόκληρου του οικοδομικού τετραγώνου; Ξεπέρασε τα κόμπλεξ που έχεις και δες ποιές στάσεις πρέπει να προτιμάς για να φαίνεσαι όμορφη και σέξι.

1. Το αδύναμο σημείο: πρησμένη κοιλίτσα, πεσμένο στήθος

φωτό 1.Στάση έλα να παίξουμε
φωτό 1.Στάση έλα να παίξουμε

Προτεινόμενη στάση: ιεραποστολική

Φτάνει να σκεφτείς την εικόνα σου ενώ γέρνεις από πάνω του, με το πεσμένο στήθος να δείχνει ακόμα πιο πεσμένο και τα μάτια του να είναι καρφωμένα στην φουσκωμένη κοιλιά από τη στάση που έχει πάρει το κορμί σου. Ξέχνα αυτή τη στάση. Η ιεραποστολική παραμένει η πιο γυναικεία και αισθαντική στάση.

Γιατί: Δεν χρειάζεται για το πως φαίνεται το σώμα σου αφού το καλύπτει ο καλός σου. Άλλωστε, αφού βρίσκεσαι ανάσκελα, η κοιλιά σου θα δείχνει πιο επίπεδη από ποτέ. Έπειτα, το ιεραποστολικό σεξ του επιτρέπει να επικεντρωθεί στο πρόσωπό σου, παραβλέποντας όλες τις υπόλοιπες ατέλειες. Οι οργασμοί που θα ακολουθήσουν θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.


Η παραλλαγή: έλα να παίξουμε (βλ. φωτό 1.)

φωτό 1.Στάση έλα να παίξουμε

φωτό 1.Στάση έλα να παίξουμε

Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα και μαζεύεις τα πόδια φέρνοντας τα γόνατα στο ύψος του στήθους. Εκείνος γονατίζει μπροστά σου. Ενώ προχωρά στη διείσδυση βρίσκει αντίσταση στα πέλματα των ποδιών σου, ενώ τα χέρια σου είναι ελεύθερα για να αγγίζεις το κορμί σου από άκρη σε άκρη. Στη παραλλαγή αυτή καλύπτεις τόσο την κοιλιά όσο και το στήθος, ενώ εξαιτίας της πολύ βαθιάς διείσδυσης, είναι εύκολο για εκείνον να προσεγγίσει το σημείο G.

2. Το αδύναμο σημείο: χοντρά μπουτάκια , παχιές γάμπες.

Προτεινόμενη στάση: γυναίκα καουμπόισα.
Αν είσαι κι εσύ μία από τις χιλιάδες Ελληνίδες με την λεπτή μέση και τους όχι τόσο λεπτούς γλουτούς και τα ακόμα πιο ανεπτυγμένα μπουτάκια, η λύση βρίσκεται στη γυναίκα καουμπόισα.

Γιατί: τα πόδια σου δεν είναι ενωμένα αλλά μακρυά το ένα από το άλλο. Άλλωστε, όταν τον καβαλικεύεις πολύ δύσκολα θα καταλάβει πόσο παχιά είναι τα κάτω άκρα (πόδια και γάμπες) αφού θα είναι έξτρα απασχολημένος με τη γυμνή θέα του στήθους σου.

Η παραλλαγή: η σκανδιναβέζα (βλ. φωτό 2.)

φωτό 2. Στάση η σκανδιναβέζα

φωτό 2. Στάση η σκανδιναβέζα

Εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα και εσύ τον καβαλικεύεις ανάποδα, με το πρόσωπο στραμμένο αντίθετα από εκείνον. Εκείνος σε κρατάει από τη μέση και τους γλουτούς ενώ εσύ ανεβοκατεβαίνεις διαρκώς, ρυθμίζοντας το βάθος και το ρυθμό της διείσδυσης. Σε αυτή τη στάση του φέρνεις στο πιάτο τον πισινό σου που μπορεί να θαυμάζει ενώ εσύ χρησιμοποιείς τα ελεύθερα χέρια σου για να χαϊδεύεις ελαφρά και απαλά τους όρχεις του.

3. Το αδύναμο σημείο: πολύ μεγάλη περιφέρεια και γλουτοί

Προτεινόμενη στάση: όρθια και αντικριστά

Προφανώς, θα πρέπει να αποφύγεις όλες τις στάσεις που μπορούν να αναδείξουν το μεγαλείο και την ευρύτητα του πισινού σου. Απόφυγε οπωσδήποτε τα κουταλάκια (ειδικά αν το πέος του δεν φημίζεται για το μέγεθος που έχεις, δεν θα καταφέρει να φτάσει ποτέ στον κόλπο σου). Το ίδιο συμβαίνει και με όλες τις στάσεις που πρέπει να σκύψεις ή να βρίσκεται από πίσω σου (στα τέσσερα, ανάποδη καουμπόισα).

Γιατί: γιατί αποφεύγεις τις άδοξες συναντήσεις με τους όχι και τόσο καλοσχηματισμένους σου γλουτούς και εκείνος επικεντρώνεται στην οπτική επαφή και στην τριβή από την όρθια στάση.

Η παραλλαγή: στην κουζίνα ολοταχώς (βλ. φωτό 3.)

φωτό3. Στάση στην κουζίνα ολοταχώς
φωτό3. Στάση στην κουζίνα
ολοταχώς

Αν δεν διαθέτει πολύ δυνατά χέρια για να σε σηκώσει και να διεισδύσει μπορεί να σε καθίσει στην άκρη του νεροχύτη ή στην άκρη της τραπεζαρία. Εσύ γέρνεις πίσω διπλώνεις τα πόδια γύρω από στους γλουτούς ή τη μέση του. Έπειτα, εκείνος διεισδύει από μπροστά, έχοντας τα χέρια ελεύθερα για να χαϊδέψει το στήθος και το αιδοίο σου. Για να ανασηκώσεις τους γλουτούς, μπορείς να τοποθετήσεις ένα μαξιλάρι κάτω από το μηρό.

Πώς θα κρύψεις τα ψεγάδια του σώματος:

  • Κάλυψε το κορμί σου με μια ενυδατική λοσιόν, δίνοντας έμφαση στα προβληματικά σημεία. Τα χέρια του θα γλιστρούν αφαιρώντας του τη δυνατότητα να καταλάβει τα πέντε κιλά που έβαλες τελευταία.

  • Μην κλείνεις το φως τελείως. Του δίνεις την αίσθηση πως τα πράγματα είναι χειρότερα απ' ότι μπορεί να είναι στην πραγματικότητα.

  • Δώσε έμφαση στο πρόσωπο. Αν διαθέτεις ένα πολύ ωραίο πρόσωπο, μπορείς να το αναδεικνύεις και κατά τη διάρκεια του σεξ. Ένα ελαφρύ μακιγιάζ με ένα λαμπερό λιπ γκλος θα αποσπάσουν το βλέμμα του από τις προβληματικές περιοχές.

  • Πες ναι στο ντυμένο σεξ: έτσι για αλλαγή ζήτα να έρθετε σε επαφή χωρίς να αφαιρέσετε όλα σας τα ρούχα. Η αίσθηση της τριβής και η αλλαγή θα τον εξιτάρει και εσύ θα καλύψεις τα σημεία που δεν σου αρέσουν.

  • Επένδυσε σε εσώρουχα που τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα. Η τέρψη των ματιών βοηθά και στην αύξηση της ηδονής και καλύπτει τα προβληματικά σημεία.

    Μην ξεχνάς: για να κάνει έρωτα μαζί σου, σημαίνει πως σε βρίσκει ελκυστική.
    Να έχεις στο μυαλό σου πως εκείνος δεν βλέπει σαν αγγαρεία τις ερωτικές στιγμές που περνάει μαζί σου στο κρεβάτι. Το στρες και η υπερπροσπάθεια που κάνεις για να καλύψεις τα αδύναμα σημεία του σώματός σου κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορούν να στερήσουν την απόλαυση και των δύο. Όσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχεις, τόσο καλύτερη θα γίνεσαι στο σεξ. Μην ξεχνάς πως το σύνολο των αντρών μαρτυρά πως το καλύτερο σεξ της ζωής τους το βίωσαν με κάποια γυναίκα που δεν είχε διαστάσεις μοντέλου. Αντίθετα, εξομολογούνται πως οι πολύ όμορφες και αδύνατες γυναίκες τείνουν να μην προσπαθούν αρκετά και να μην τις απασχολούν ιδιαίτερα οι σεξουαλικές τους επιδόσεις.


  • Tα χαρακτηριστικά του τέλειου συντρόφου!


    Tα χαρακτηριστικά του τέλειου συντρόφου!


    -Ξέρει και μπορεί να διαβάζει τη σκέψη και να
    καταλαβαίνει τις ανάγκες μου χωρίς να τις έχω εκφράσει.

    -Ξέρει πότε πρέπει να γελάσει και πότε πρέπει να κλάψει.

    -Πάντα με ακούει και με καταλαβαίνει και έχει μια καλή
    κουβέντα για να μου συμπαρασταθεί να με
    εμψυχώσει ή να με στηρίξει.

    -Είναι δίπλα μου στις καλές αλλά και στις κακές στιγμές.

    -Νοιάζεται!

    -Με αγαπά με όλη την ψυχή του και με αποδέχεται
    έτσι όπως είμαι.

    -Είναι ειλικρινής και με μένα αλλά και με τον εαυτό του.

    -Μπορώ να τον εμπιστευτώ σαν μέλος της οικογένειας μου ,
    μπορώ να βασιστώ πάνω του όπως σε ένα καλό φίλο ,
    μπορώ τον αγαπώ σαν τον τέλειο σύντροφο.

    -Είναι ανοιχτός ως προς τα συναισθήματα του και
    ανταποκρίνεται στα δικά μου.

    -Ξέρει ότι σε μια σχέση πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις.

    -Δεν είναι επικριτικός και κυκλοθυμικός.

    -Έχει χιούμορ.

    -Έχει κοινά ενδιαφέροντα με μένα.

    -Δεν προσπαθεί να με αλλάξει.

    -Μπορεί να διαφωνήσει μαζί μου χωρίς να μου βάλει τις φωνές.

    -Με υποστηρίζει στις προσπάθειες και τους στόχους μου.

    -Θυμάται όλα εκείνα τα μικρά και ασήμαντα που
    κάνουν εμένα ευτυχισμένο.

    -Τον θαυμάζω!

    -Κατανοεί την σοβαρότητα των προβλημάτων
    που αντιμετωπίζουμε.

    -Με κάνει να χαμογελάω όταν όλα γύρω είναι μαύρα.

    -Μου λέει πάντα την αλήθεια ακόμα και όταν δεν
    θέλω να την ακούσω.

    -Δεν με πληγώνει σκόπιμα.

    -Είναι ρομαντικός και γλυκός , έτσι απλά , χωρίς λόγο.

    -Θα έκανε τα πάντα για να μου δείξει
    πόσο πολύ με αγαπάει.

    -Με σέβεται σαν προσωπικότητα.

    -Μοιράζεται τα όνειρα του μαζί μου.

    -Με συγχωρεί όταν κάνω λάθος.

    -Με κάνει να νιώθω άνετα.

    -Είναι φίλος , σύντροφος , εραστής .

    -Με αφήνει να είμαι ο εαυτός μου!

    Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ?

    KΑΛHΝΥΧΤΑ



    ΜΙΑ BLUE ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ

    Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΦΟΥΦΙΤΣΑ


    ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΊΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΈΝΙΑ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΤΟ BLOG ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΊΓΟ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΌ

    Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

    ΜΠΟΡΕΙΣ



    Αν κάτι μπορείς να το ονειρευτείς,

    τότε μπορείς και να το πραγματοποιήσεις






    Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έχουν μεγάλες επιθυμίες,
    προσδοκίες, όνειρα..
    και απλώς τα κοιτούν από μακριά..
    Όμως λίγοι απ' αυτούς
    μένουν ξύπνιοι και τα κυνηγούν
    για να τα πραγματοποιήσουν..





    θα ήθελα να είμαι αυτό
    που ήμουν όταν ήθελα
    να γίνω αυτό που ειμαι...

    ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΟΔΗΓΗΣΗ +ΠΟΤΟ =ΑΤΥΧΗΜΑ

    Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

    σσσσ!!!! Σκέφτομαι

    σσσσ !!!! Σκέφτομαι κ αναπολώ τα μπλε όμορφα όνειρα ...

    Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

    ΗΛΙΚΙΑ


    -Η νιότη δεν έχει ηλικία
    -----------------------------------------------------------------------------------------------

    ΖΗΣΕ



    ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ


    Ζήσε το σήμερα. Αύριο θα κοστίζει περισσότερο.
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

    Στο βιβλίο της ζωής οι απαντήσεις δεν
    βρίσκονται στην τελευταία σελίδα.
    --------------------------------------------------------------------------------------------

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ


    ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ

    Ας είμαστε ευγνώμονες στους ανόητους
    χωρίς αυτούς
    δεν θα μπορούσαμε να επιτύχουμε.

    ΑΛΗΘΕΙΑ + ΨΕΜΜΑΤΑ


    Η αλήθεια είναι όμορφη,
    όπως και τα ψέμματα.
    -----------------------

    Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ


    Δεν χρειάζεται να είμαι
    αυτό που θέλετε να είμαι.
    -----------------------------

    ΤΥΧΗ


    -Καλό είναι να’σαι τυχερός,
    αλλά εγώ προτιμώ
    να είμαι ακριβής,
    γιατί έτσι, όταν
    θά’ ρθει η τύχη,
    θα είμαι έτοιμος
    ----------------------------------------------------

    Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

    ΕΡΩΤΑΣ+ΤΡΕΛΑ=ΤΥΦΛΟΣ

    Μια μέρα συγκεντρώθηκαν σε κάποιο μέρος της γης όλα τα συναισθήματα και όλες οι αξίες του ανθρώπου.
    Η Τρέλα αφού συστήθηκε 3 φορές στην Ανίατη πρότεινε να παίξουν κρυφτό.
    Το Ενδιαφέρον σήκωσε το φρύδι και περίμενε να ακούσει ενώ η Περιέργεια χωρίς να μπορεί να κρατηθεί ρώτησε:

    'Τι είναι το κρυφτό;'
    Ο Ενθουσιασμός άρχισε να χορεύει παρέα με την Ευφορία και η Χαρά άρχισε να πηδάει πάνω κάτω για να καταφέρει να πείσει το Δίλημμα και την Απάθεια -την οποία δεν την ενδιέφερε ποτέ τίποτα- να παίξουν κι αυτοί.
    Αλλά υπήρχαν πολλοί που δεν ήθελαν να παίξουν:
    Η Αλήθεια δεν ήθελε να παίξει γιατί ήξερε ότι ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα την αποκάλυπταν, η Υπεροψία έβρισκε το παιχνίδι χαζό και η Δειλία δεν ήθελε να ρισκάρει.
    Ένα, δύο, τρία, άρχισε να μετράει η Τρέλα.
    Η πρώτη που κρύφτηκε ήταν η Τεμπελιά.
    Μιας και βαριόταν κρύφτηκε στον πρώτο βράχο που συνάντησε.

    Η Πίστη πέταξε στους ουρανούς και η Ζήλια κρύφτηκε στην σκιά του Θριάμβου ο oποίος με την δύναμη του κατάφερε να σκαρφαλώσει στο πιο ψηλό δέντρο.
    Η Γενναιοδωρία δεν μπορούσε να κρυφτεί γιατί κάθε μέρος που έβρισκε της φαινόταν υπέροχο μέρος για να κρυφτεί κάποιος άλλος φίλος της οπότε την άφηνε ελεύθερη.
    Και έτσι η Γενναιοδωρία κρύφτηκε σε μια ηλιαχτίδα.

    Ο Εγωισμός αντιθέτως βρήκε αμέσως κρυψώνα ένα καλά κρυμμένο και βολικό μέρος μόνο για αυτόν.
    Το Ψέμα πήγε και κρύφτηκε στον πάτο του ωκεανού.
    Το Πάθος και ο Πόθος κρύφτηκαν μέσα σε ένα ηφαίστειο.
    Ο Έρωτας δεν είχε βρει ακόμη κάπου να κρυφτεί.
    Έβρισκε όλες τις κρυψώνες πιασμένες, ώσπου βρήκε ένα θάμνο από τριαντάφυλλα και κρύφτηκε εκεί.

    ....1000,μέτρησε η Τρέλα και άρχισε να ψάχνει.
    Την πρώτη που βρήκε ήταν την Τεμπελιά αφού δεν είχε κρυφτεί και πολύ μακριά.
    Μετά βρήκε την Πίστη που μίλαγε στον ουρανό με τον Θεό για Θεολογία.
    Ένιωσε τον ρυθμό του Πόθου και του Πάθους στο βάθος του ηφαιστείου και αφού βρήκε την Ζήλια δεν ήταν καθόλου δύσκολο να βρει και τον Θρίαμβο.
    Βρήκε πολύ εύκολα το Δίλημμα που δεν είχε ακόμη αποφασίσει που να κρυφτεί.
    Σιγά-σιγά τους βρήκε όλους εκτός από τον Έρωτα.
    Η Τρέλα έψαχνε παντού, πίσω από κάθε δένδρο, κάτω από κάθε πέτρα, σε κάθε κορφή βουνού, μα τίποτα. Όταν ήταν σχεδόν έτοιμη να τα παρατήσει βρήκε ένα θάμνο από τριαντάφυλλα και άρχισε να τον κουνάει νευρικά ώσπου άκουσε ένα βογκητό πόνου.
    Ήταν ο Έρωτας που τα αγκάθια από τα τριαντάφυλλα του είχαν πληγώσει τα μάτια.
    Η Τρέλα δεν ήξερε πως να επανορθώσει, έκλαιγε, ζήταγε συγνώμη και στο τέλος υποσχέθηκε να γίνει ο οδηγός του Έρωτα.
    Κι έτσι από τότε ο Έρωτας είναι πάντα τυφλός και η Τρέλα πάντα τον συνοδεύει...

    ΑΓΑΠΗ

    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ...

    Mια φορά κι ένα καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα.
    Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
    Μια μέρα έμαθαν ότι το νησί τους θα βούλιαζε και έτσι όλοι επισκεύασαν τις βάρκες τους και άρχισαν να φεύγουν. Η Αγάπη ήταν η μόνη που έμεινε πίσω. Ηθελε να αντέξει μέχρι την τελευταία στιγμή. Οταν το νησί άρχισε να βυθίζεται, η Αγάπη αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια.
    Βλέπει τον Πλούτο που περνούσε με μιά λαμπρή θαλαμηγό.
    Η Αγάπη τον ρωτάει:
    - «Πλούτε μπορείς να με πάρεις μαζί σου;»
    - «Οχι, δεν μπορώ» απάντησε ο πλούτος. Εχω ασήμι και χρυσάφι
    στο σκάφος μου και δεν υπάρχει χώρος για σένα».
    Η Αγάπη τότε αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από την Αλαζονεία που
    επίσης περνούσε από μπροστά της σε ένα πανέμορφο σκάφος.
    - «Σε παρακαλώ βοήθησέ με» είπε η Αγάπη.
    - «Δεν μπορώ να σε βοηθήσω Αγάπη. Είσαι μούσκεμα και θα μου
    χαλάσεις το όμορφο σκάφος μου» της απάντησε η Αλαζονεία.
    Η Λύπη ήταν πιo πέρα και έτσι η Αγάπη αποφάσισε να ζητήσει από αυτήν βοήθεια.
    - «Λύπη άφησέ με να έρθω μαζί σου»
    - «Ω Αγάπη, είμαι τόσο λυπημένη που θέλω να μείνω μόνη μου» είπε η Λύπη.
    Η Ευτυχία πέρασε μπροστά από την Αγάπη αλλά και αυτή δεν της έδωσε σημασία.
    Ηταν τόσο ευτυχισμένη, που ούτε καν άκουσε την Αγάπη να ζητά βοήθεια.
    Ξαφνικά ακούστηκε μια φωνή.
    - «Αγάπη, έλα προς εδώ. Θα σε πάρω εγώ μαζί μου».
    Ηταν ένας πολύ ηλικιωμένος κύριος που η Αγάπη δεν γνώριζε, αλλά ήταν γεμάτη
    από τέτοια ευγνωμοσύνη που ξέχασε να ρωτήσει το όνομά του. Όταν έφτασαν
    στην στεριά ο κύριος έφυγε και πήγε στο δρόμο του.
    Η Αγάπη γνωρίζοντας πόσα χρωστούσε στον κύριο που τη βοήθησε ρώτησε τη Γνώση:
    - «Γνώση, ποιός με βοήθησε;»
    - «Ο Χρόνος» της απάντησε η Γνώση.
    - «Ο Χρόνος;» ρώτησε η Αγάπη. «Γιατί με βοήθησε ο Χρόνος;»
    Τότε η Γνώση χαμογέλασε και με βαθιά σοφία της είπε:
    - <<Μόνο ο Χρόνος μπορεί να καταλάβει πόσο μεγάλη σημασία έχει η Αγάπη...>
    -------------------------------------------------

    Η ΑΓΑΠΗ , ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ

    Η αγάπη μια λέξη τόσο μικρή μα με τόση μεγάλη αξία, σημασία...
    Και όμως οι άνθρωποι τώρα την έχουν αλλάξει... Την λένε χωρίς να τη νιώθουν, χωρίς να την εννοούν... Σου λένε η αγάπη πάει και έρχεται... Αντίο...
    Μεγάλο λάθος! H αγάπη είναι παντοτινή... Η αγάπη σε γεμίζει σε κάνει να αντέχεις, να υπομένεις, να περιμένεις.... Να περιμένεις αυτό που αγαπάς... Να υπομένεις κάθε λάθος.
    ... Ο έρωτας είναι αυτός που πάει και έρχεται... Δεν είναι παντοτινός...
    Με τον έρωτα όμως έρχεται και η αγάπη....και τότε από κάτι μικρό γίνεται κάτι μεγάλο, κάτι παντοτινό, αληθινό.... Λένε " Σ' αγαπώ" από την πρώτη στιγμή που σε γνωρίζουν....
    Σε γνωρίζουν επιφανειακά, δεν γίνεται να αγαπάς πριν γνωρίζεις τον άλλο σε βάθος.... πριν γνωρίσεις τον πραγματικό του εαυτό.

    Λένε "σ' αγαπώ" από τον φόβο της μοναξιάς για να νιώσουν κάποιο απλά και μόνο μαζί τους δίπλα τους...
    Η πραγματική αγάπη κρατάει για πάντα.....Δεν σβήνει ! Oσος καιρός και να περάσει την κρατάw για πάντα μέσα στην καρδιά σου.... Μένει...
    ---------------------------------------------


    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ (αποψή μου)

    Για μένα το σ'αγαπώ δεν είναι τόσο πολύ ερωτική λέξη... Η αγάπη είναι ένα αγνό συναίσθημα, που το νιώθεις για τον φίλο/την φίλη σου, τη μητέρα σου, τον πατέρα σου, τον αδερφό/την αδερφή σου... γενικά για τον συνάνθρωπό σου..
    Ο Χριστός είπε "Αγαπάτε τον ΠΛΗΣΙΟΝ (δεν εννοούσε ερωτικό σύντροφο) σας, όπως εγώ σας αγάπησα!"
    Οπότε καταλαβαίνετε τι εννοώ...

    Την έννοια που δίνουν όλοι στη φράση "σ'αγαπώ", εγώ την δίνω στη φράση "είμαι
    ερωτευμένος μαζί σου"...

    Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα υπέροχο, που το νιώθεις σπάνια, και δεν μπορείς να το νιώσεις για 2 άτομα ταυτόχρονα, αλλιώς απλά παίζεις με τα συναισθήματα των άλλων... Είσαι ερωτευμένος με κάποιον όταν σου λέιπει ακόμα κι αν έχει πάει στο διπλανό δωμάτιο, όταν κλείνεις τα μάτια σου και τον/την βλέπεις, όταν τον/την σκέφτεσαι και χαμογελάνε τα χείλη μαζί με την ψυχή σου...
    Αυτά είναι ο έρωτας και η αγάπη για μένα, και δεν τα γράφω προσπαθώντας να αλλάξω την άποψη κανενός...
    Aπλά τη γνώμη μου λέω!
    ---------------------------------------


    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ


    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ? ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΕΤΣΙ,ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ!
    ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...
    ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ,ΣΠΙΤΙ,ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ,ΠΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΑΛΛΑΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ.ΟΜΟΡΦΟΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ,ΜΕ ΒΛΕΜΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΡΕΛΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΑΝΤΑΛΙΖΕ.ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΠΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΜΕ ΠΟΝΗΡΟ ΒΛΕΜΜΑ.
    ΗΡΘΕ Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ.
    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ(Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ) ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ...ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ.
    ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΟ.ΜΙΛΑΓΑΜΕ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΜΕ,ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ.ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΝΑ!ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ.
    ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ!
    ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ! ΕΝΙΩΘΑ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ!ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΕ!ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΩΣ ΜΆΓΑΠΟΥΣΕ!ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ!
    ΗΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑ,ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!
    ΑΛΛΑΞΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ....
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΥΧΤΑ.ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ.ΕΚΛΑΙΓΑ,ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑ...ΤΙΠΟΤΑ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ.
    ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΓΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΡΑΓΙΖΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ!
    ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ,ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ,ΧΑΡΗΚΑ,ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ.ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΩΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΣΤ.ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ,ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ,ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ,ΜΕ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΕ ΑΦΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΠΑΛΙ.
    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΑΕΙ,ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ,ΝΑ ΜΕ ΒΛΑΣΤΗΜΑΕΙ,ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.
    ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ?
    ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ?
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ,ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!
    ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ?
    ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΑΡΝΗΤΙΚΟ!ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΟΣ!ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!ΜΑ,ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ?ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΡΙΨΕΙ?
    ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.ΕΚΛΑΙΓΑ,ΦΩΝΑΖΑ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!
    ΜΕ ΓΥΡΙΣΕ,ΕΣΚΙΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑΣΕ.ΠΟΝΑΓΑ.ΦΩΝΑΖΑ.ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΝΤΥΘΩ.
    ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ,ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ.ΕΚΛΑΙΓΑ.
    ΝΤΥΘΗΚΕ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.
    ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ,ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ.ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.
    ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥ...ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ.ΠΟΝΟΣ ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΨΥΧΙΚΟΣ.
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ?ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΛΑΙΩ,ΝΑ ΠΟΝΑΩ,ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΩ,ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ,ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
    ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ...ΧΤΥΠΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ.ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ.Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ.
    ΜΕ ΠΗΡΕ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ.ΑΠΑΝΤΗΣΑ.ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ.
    ΜΕ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΠΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ!
    ΤΙ?
    ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ?
    ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ.
    ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ.ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ.ΜΕ ΣΑΚΑΤΕΨΕ.ΜΕ ΑΔΕΙΑΣΕ.ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕ.ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΗΜΟΥΝ ΓΕΜΑΤΗ,ΖΩΝΤΑΝΗ.ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ.
    ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ.ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΕΤΣΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΙΣΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΑΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ?
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΩ!
    ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ Ε ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΓΑΠΗ.
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ.ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣ.
    ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ,Η ΖΩΗ ΜΟΥ,Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ!
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ.
    ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ ΠΟΤΕ!
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΟΣΩΝ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ,ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ.
    ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΛΙΓΟ Η ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ ΟΝΕΙΡΑ....ΠΕΘΑΙΝΩ!ΕΧΩ ΚΑΡΚΙΝΟ!ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 22.
    ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ!
    ----------------------------------------------

    Ν' ΑΓΑΠΑΣ

    Μάθε ν’ αγαπάς και ν’ αγαπιέσαι.
    Πρώτα απ’ όλα, αγάπησε τον εαυτό σου
    όσο πιο πολύ μπορείς.

    Η ΖΩΗ

    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ

    Η ζωή είναι ωραία, μικρή, δύσκολη, σκληρή, άδικη, απρόβλεπτη..
    Δεν είναι πάντα ωραία, δυστυχώς είναι πάντα μικρή
    (στο χέρι σου είναι να ζήσεις την κάθε στιγμή), για τους
    περισσότερους δύσκολη, για μερικούς άδικη και για άλλους
    απρόβλεπτη, με την καλή ή την κακή έννοια.
    ------------------------------------------------

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ

    Η ζωή δεν είναι ένα ταξίδι.
    Δεν είναι ένας σκοπός.
    Είναι μια διαδικασία.
    Την περνάς βήμα το βήμα. Κι αν το κάθε βήμα είναι υπέροχο,
    αν το κάθε βήμα είναι μαγικό, έτσι θα είναι και η ζωή.
    Τότε δε θα είσαστε ποτέ από εκείνους τους ανθρώπους που
    έφτασαν στο σημείο του θανάτου χωρίς να έχουν ζήσει τίποτε.
    Γιατί δε θα έχετε χάσει τίποτε.
    Μην κοιτάτε πάνω από τον ώμο του άλλου.
    Κοιτάξτε τον στα μάτια. Μη βγάζετε λόγο στα παιδιά σας.
    Πάρτε το πρόσωπό τους στα χέρια σας και μιλήστε τους.
    Μην κάνετε έρωτα σ' ένα κορμί, αλλά σ' έναν άνθρωπο.
    Κάντε το τώρα.
    Γιατί η στιγμή αυτή δε θα κρατήσει αιώνια.
    Χάνεται κιόλας και δε θα ξαναγυρίσει ποτέ.
    Οι περισσότεροι από εμάς χάνουμε τον καιρό μας
    κλαίγοντας για τις χαμένες στιγμές.
    Πολύ αργά! Υπάρχουν όμως εκατομμύρια άλλες που θα έρθουν.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ο ΔΡΟΜΟΣ

    Οι άνθρωποι παίρνουν διαφορετικούς δρόμους
    ζητώντας την ικανοποίηση και την ευτυχία.
    Επειδή δεν βρίσκονται στο δικό σου δρόμο,
    δεν σημαίνει ότι έχουν χαθεί.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ

    Η ζωή μας χαραμίζεται
    από τις λεπτομέρειες…
    Απλοποιήστε,απλοποιήστε
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    ΠΑΛΙ ΕΔΩ

    Η ζωή είναι τόσο τραγική:
    Σήμερα είσαι εδώ,
    αύριο είσαι πάλι εδώ!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    ΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ

    Η ζωή μου είναι σαν μια ταινία που δεν έχει καλή προώθηση,
    που δεν καταλαβαίνω ούτε τι συμβαίνει, μα ούτε τη δράση!!!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    ΠΗΓΗ

    Η ζωή θα ήταν ωραία... αν ξέραμε την πηγή προέλευσης!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------

    weather -ΚΑΙΡΟΣ-